Beta 450RR 2008
| Akce: |
Nabídka |
Výrobce: |
Beta |
Najeto: |
58.4 mth |
| Kraj: |
Vysočina |
Model: |
450 RR |
STK: |
NE |
| Město: |
Rozseč |
Rok: |
2008 |
Původ: |
ČR |
| Nové: |
NE |
Objem: |
450 ccm |
Cena: |
80 000Kč |
|
|
Výkon: |
8,4 KW |
|
|
| Web: |
|
E-mail: |
HackerZ@seznam.cz |
Telefon: |
737651866 |
Prodám svoji Betu 450 RR která má najeto necelých 60Mth po kompletním GO motoru (píst, ojnice, ložiska, těsnění, ventily, rozvoďák, napínák….), lonské jaro (2015) uplně nové zadní kolo z KTM 450 (u starého se vytrhl drát a poškodil ráfek)+ nová vata ve výfuku, v červenci 2015 kompeltní servis předních tlumičů (včetně nastavení) od Motohora (7700Kč) při té příležitosti nové ložiska v předním kole (další ložiska včetně gufer přidám), začátkem roku (2015) nová baterie, obě kola jsou nazutá na nových pneumatikách (jednou jeté – 98% vzorek)+ zesílené enduro duše, blástry s hliníkovou výstuhou od Acerbis, počítadlo MTH.
K motorce přidám: veškeré staré díly (z motoru, tlumiče), příbal co je na silnici (blinkry, zrcátka, zadní podblatníček, kryt řetězu)-nikdy nepužito, nové a zánovní předni brzdové destičky, olejové filtry, olej motorex Crosspower (asi 4L), nové ložiska + gufera do předního kola, staré plasty (od puvodního majitele), sundaný budík.
Ložiska v zadním kole jsou OK (kolo nema najeto ani 20mth).
Po servisu tlumičů, nazutí nových pneu, výměně oleje jsem se svezl jednou pak jsem měl pravocni úraz (15.8.2015) a následovala 4 měsíce neschopenka.
Nyní jsem koupil cestovní BMW takže Beta je nevyužítá, ale připravená jezdit.
Jsem druhý majitel – motorka nese znamky enduro používání.
TP má, ale STK už propadla.
Dohoda jistá
Editoval HackerZ (11.03.2016 16:01:52)