|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMAZranění z endura vaše zkušenosti.#41 25.03.2017 13:09:29
Re: Zranění z endura vaše zkušenosti.
Tomu rozumím,jednou mi sundali botu a fusekli a prý zkuste hnout s prsty Lítám tak,abych neproletěl komínem offline #42 25.03.2017 21:59:38
Re: Zranění z endura vaše zkušenosti.
Já tam šel dobrovolně s ramenem když měl šichtu Musil offline #43 21.07.2017 13:43:18
Re: Zranění z endura vaše zkušenosti.stalo se na začátku května... offline #44 21.07.2017 16:56:25
Re: Zranění z endura vaše zkušenosti.Tak i ji mám za sebou svůj první uraz na motorce. Jedeme těsně podél stráně, ze které lehce vybočuje starý kořen. Špičku nohy jsem měl lehce vytočenou ven, v tom mě to čaplo nohu a jen jsem jí viděl jak se vytáčí ven a děsná bolest. Zastavím a bolest jako když máte výron na kotníku. Ale začlo mi byt špatně tak si řikám že tam je něco špatně. Nohu jsem nevyndával z boty, po půl hodině se belhám k motprce, kluci mi pomáhají se otočit a jedu cca 40 do kempu. Tam mě kamoš zbalí a vyrážim domu (250km) Cesga docela v pohodě, jen jedu bez zadní brzdy. Najednou jsem si vzpomněl že musím natankovat a dpfpukat gumy z terenu. Člověk sotva jde ale vubec nikdo nepomůže ani se nezeptá jestli jste OK. Doma vyndávám nohu asi tak 10minut a místo kotníku dva tenisáky nateklý až pod koleno a hrálo to už všema barvama. Výsledek zlomená lýtková kost, dlaha na 2týdny a pak sádra na 3týdny. Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-) offline #45 21.07.2017 17:26:49
Re: Zranění z endura vaše zkušenosti.wáca: exc.300.blogspot.com Men do not quit playing because they grow old, they grow old because they quit playing. offline #46 21.07.2017 17:33:24
Re: Zranění z endura vaše zkušenosti.wáca: BORSUK enduro team offline |