INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
FREERIDE 250R
Re: FREERIDE 250R
twinkam:
Ty jsi to fakt ještě neprodal? tak to už je fakt divné
- hansr
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východ
- Motorka: 300
- Věk: 10,7 let
- Web
0 2
trh je přesycenej ktmkama, a 2t už nejní moc v módě, všichni chtěj ted 350 ve 4taktu, kdoví třeba za rok se zas 2takty vrátěj
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
11 0
Jarynn napsal(a):Prodáno....
.... gratulace ...a co bude následovat???
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- Kubicheck
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: GS mastodont 1994
- Věk: ... cet
0 0
Jarynn:
cena po odpočtu dph je bez debat ovšem mít prodáno své xr, neváhám.
To nemůžem jet po normální silnici...
Jarynn napsal(a):Prodáno....
Muzu se zeptat, kolik te vyslo tech cca 2 roky na free - nakup minus prodejni cena, upravy na moto a spotrebak bez gum? Dik Jinak je to fakt divny, ted je v inzerci 250 2t 09 za 96 t .... a spousta dalsich predrazenych luder vc jedny 06 za 70 tady .... a free s kratkou a jasnou historii s vylecenyma chybama za 80 trva dobu, nez se proda.
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Janek:
Janku zeptat se můžeš ale nedostaneš rozumnou odpověď Rozdíl v cenách nákup/prodej cca 85 K,servis nepočítám ,protože jsem to jednou vyjel za období cca 1/2 roku a málem mě jeblo ,takže jsem to hodil za hlavu. Vím že doporučený po 100h byl něco kolem 8K ,po 200mth jsem nedělal , nechal jsem na novém majiteli,proto i ta cena. Stejně by nikdo nevěřil že je uděláno. za těch cca 230 mth ještě 2x řetězovka .Nemůžu brát cenu dílů co jsem rozbil vlastní vinou. Můžeš se ale odrazit od svojí spotřeby,náklady na tyto opravu budou u všech motorek náklady přibližně stejné, hraje roli jen cena dílů toho kterého výrobce a na tom jak kdo řeší prasklý plast a drobnosti atd. Já jsem možná trochu zbytečně citlivka ,pokud je něco moc dojebané ale při tom 99% funkční tak to vyměním. Neřeším škrábance na plastu ale praskliny jo. Nesešívám, nesvařuju ,ale vyměním. Opravy takových věcí stojí za prd, nebo to neumím, ale pokud zašiješ nebo koupíš takje cena buď 2 kč nebo 2000,-,takže v tom se můžou náklady na servis diametrálně lišit,záleží na každém jak se k tomu staví Další věc je momentální poptávka a nabídka ojetin toho typu ,takže provar na nové moto nikdy nevíš ne? Pro mě to nebude nikdy provar, páč mi to dává strašně moc,jsem jinak co se týká sportu hrozný lempl, a v podstatě 3 roky krásného sportu přišly trěba na 180k. Dneska 60k ročně tedy 5K měsíně je prd do šumavy,takové náklady bude mít každá druhá sranda...
- Storeman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Týn nad Vltavou
- Motorka: KTM 350 Freeride a BMW F650 GS Dakar
- Věk: 61
- Tel: 728173269
- Web
0 0
Je škoda, že tady někdo nezveřejní přesné částky, kolik ho motorka stála ze vším všudy! Existuje mnoho potenciálních zájemců o ježdění krosu nebo endura, třeba studenti nebo i nezaměstnaní chtějí vědět kolik by je taková motorka stála a odpovědi typu : Jen běžný spotřebák! Co jsem rozbil neřeším! jim asi moc nepomůžou.
Já náklady také neřeším, ale eviduji je! A několikrát jsem je na některých forech zveřejnil. Třeba dvouletý provoz LC4, která byla hodně přeservisovaná, protože jsem z každým vrznutím jel k mechanikovi, mě vyšel na asi 80 000,-tisíc. Někde na motorkářích je to přesně.
Je to samozřejmě každého věc, co zveřejní, nebo co si vůbec pamatuje. Já to ke konci roku zase někam napíšu, kolik mě stál Freeride 350. Je to ale málo, protože málo jezdím.
Ze silnice do terénu a zase zpátky.
Storeman:
Ježíš, to je snad individuální položka, na co bude začátečníkovi údaj - částka od kluka co jezdí 200 mth za sezónu se spoustou závodů, tam bude částka klidně 200 tisíc..... A za druhé, jsou kluci, co řeší na moto kdejaký škrábanec a okamžitě mění díl za nový a jsou kluci, kteří svůj stroj ojedou do mrtě, takže zase údaje k hovnu.....
Dvojnásobek úplnýho prdu je jen trochu větší prd, takže i závodně jetá vyjde provozně levně
- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
Storeman napsal(a):Je škoda, že tady někdo nezveřejní přesné částky, kolik ho motorka stála ze vším všudy! Existuje mnoho potenciálních zájemců o ježdění krosu nebo endura, třeba studenti nebo i nezaměstnaní chtějí vědět kolik by je taková motorka stála a odpovědi typu : Jen běžný spotřebák! Co jsem rozbil neřeším! jim asi moc nepomůžou.
Já náklady také neřeším, ale eviduji je! A několikrát jsem je na některých forech zveřejnil. Třeba dvouletý provoz LC4, která byla hodně přeservisovaná, protože jsem z každým vrznutím jel k mechanikovi, mě vyšel na asi 80 000,-tisíc. Někde na motorkářích je to přesně.
Je to samozřejmě každého věc, co zveřejní, nebo co si vůbec pamatuje. Já to ke konci roku zase někam napíšu, kolik mě stál Freeride 350. Je to ale málo, protože málo jezdím.
Já si nákdlady na sezonu nikam nepíšu, ale s jistotou vim, že nezaměstnaní by se měli poohlídnout po jiným koníčku než je motokros
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Storeman napsal(a):Je škoda, že tady někdo nezveřejní přesné částky, kolik ho motorka stála ze vším všudy! Existuje mnoho potenciálních zájemců o ježdění krosu nebo endura, třeba studenti nebo i nezaměstnaní chtějí vědět kolik by je taková motorka stála a odpovědi typu : Jen běžný spotřebák! Co jsem rozbil neřeším! jim asi moc nepomůžou.
nebuď jako malé dítě. To že si budeš toto značit a sčítat má hodnotu jen pro tebe aby jsi se kopal do prdele kolik jsi nainvestoval ,prodělal, nebo naopak ušetřil. Absolutně nic nevypovídající hodnota ani částka pro všechny kromě tebe. Jeen ty totiž víš jaký servis nebo doplněk má pro tebe hodnotu.Já bych si nekoupil spoustu věcí co ty a naopak . někdo jede na 100% funkčnost a nevadí mu plasty jako by moto spadla pod vlak,jiný má leštěnku ale po technické stránce vrak.. Prostě tvé pečlivé zápisky jsou ostatním k ničemu, tedy kromě těch co tě znají osobně a ví co preferuješ,co jezdíš atd.
|