INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
2016 AMA SX
- Kulda73
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 125 LC2, HSQ WR 125, Honda XL600
- Věk: 17
- Tel: 605482397
0 0
Re: 2016 AMA SX
Joraell napsal(a):sirr napsal(a):Joraell: myslím, že trochu přeháníš... a co teprve RMZ která je už 10let stejnej model? od 2015 maj vzduch a co lidí nato nadává... Pokud jezdíš 2T - tak protebe svezení na každém 450 4T bude lokomotiva ... Podívej se napříkald na team Pfeil, jak KXF letěj a co všechno vyhrali v evropě.. Podívej se na G.Arandu jak natom letí ADAC a nikdo ho nechytí ... Vzpomeň na Poulina jak na KXF zatápěl Tondoj ... Jde oto že prostě KX nemá momentálně dobrého pilota, Tomak se teprve rozehřívá ...(snad :-)
Vždy na tom neekdo letel ale nikam ve finale nedoletel Rmz je stara, ale porad asi dobrá. An každej 4t je těžkopadnější než 2t, ale 450 kxf je strašná.
Ty tady tvrdíš jen,že je kawa strašná,prostě ti asi nesedla ale tím se nestává špatnou motorkou.Já na ni nejel,jen abys věděl.Ale vlastně to chápu takovej dojem na mě udělala KTM
Kawa Power!
- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
Kulda73 napsal(a):Joraell napsal(a):sirr napsal(a):Joraell: myslím, že trochu přeháníš... a co teprve RMZ která je už 10let stejnej model? od 2015 maj vzduch a co lidí nato nadává... Pokud jezdíš 2T - tak protebe svezení na každém 450 4T bude lokomotiva ... Podívej se napříkald na team Pfeil, jak KXF letěj a co všechno vyhrali v evropě.. Podívej se na G.Arandu jak natom letí ADAC a nikdo ho nechytí ... Vzpomeň na Poulina jak na KXF zatápěl Tondoj ... Jde oto že prostě KX nemá momentálně dobrého pilota, Tomak se teprve rozehřívá ...(snad :-)
Vždy na tom neekdo letel ale nikam ve finale nedoletel Rmz je stara, ale porad asi dobrá. An každej 4t je těžkopadnější než 2t, ale 450 kxf je strašná.
Ty tady tvrdíš jen,že je kawa strašná,prostě ti asi nesedla ale tím se nestává špatnou motorkou.Já na ni nejel,jen abys věděl.Ale vlastně to chápu takovej dojem na mě udělala KTM
Si se svez na KTM450?
- Martin993
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 24
0 0
SethX:
Kulda73 napsal(a):Kluci tady řekly vše nademnou,nevím mám zkušenost teď již kx 80(1993) a když jsem si na trati půjčil 2014 tku sx 85 tak bych to nechtěl ani zadarmo.Na tých KTM mě to připadá takové odfláknuté,že vsází na tu známost značky ale nevím je to jen můj pocit.Prostě mě mometálně jako 85 sedí stařičká Kawa.
tady to máš
- Kulda73
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Dobrá já jel ktm pouze 2t 85 a 125.Nesedlo mi,ale kdybych je měl třeba si zvyknu.Pak pouze kxf 250,xt 600.. nic víc
Editoval Kulda73 (05.02.2016 12:10:16)
Kawa Power!
- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
Kulda73 napsal(a):Dobrá já jel ktm pouze 2t 85 a 125.Nesedlo mi,ale kdybych je měl třeba si zvyknu.Pak pouze kxf 250,xt 600.. nic víc
Nebudem to tu řešit, nepatří to sem a ani na tomhle vlastně neni nic k řešení
- Joraell
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husky TC 250
- Věk: 34
3 7
Vencam666 napsal(a):Kulda73 napsal(a):Joraell napsal(a): Vždy na tom neekdo letel ale nikam ve finale nedoletel Rmz je stara, ale porad asi dobrá. An každej 4t je těžkopadnější než 2t, ale 450 kxf je strašná.
Hochu , měl jsem 4x kawu a to vždy od nové a myslel jsem jak je to super. Loni v srpnu jsem chtěl koupit zase kawu, ale NAŠTĚSTÍ jsem koupil yzf 450/2016 a teď si jen říkám proč jsem to neudělal dříve. Ta kawa byla prostě tak nějak jiná i když spolehlivost za 1++
Konečně to tu někdo napsal. Ona byla prostě taková "jiná". A jednoduše, proč s ní ztrácet čas ?
Nekrmte toho Trolla !
Joraell:
Doufám, že tady nechcete srovnávat tovární verzi SX modelu, který jede AMA a stojí skoro milion s modelem co je běžně v prodeji, že ne 
- Joraell
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husky TC 250
- Věk: 34
3 7
Strejda-GC napsal(a):Joraell:
Doufám, že tady nechcete srovnávat tovární verzi SX modelu, který jede AMA a stojí skoro milion s modelem co je běžně v prodeji, že ne 
Strejdo, to, že je ta motorka celá udělaná na cnc a doladěná do nejmenšího detailu z ní ještě nedělá jinou motorku, pochybuju, že se na ní dělají nějaké úpravy rámu.
Nekrmte toho Trolla !
Joraell:
dobře a teď si vem, kolik věci je možno ovlivnit na moto, aby si se cítil jinak - rám je třeba stejný, ale budou jim to ladit na míru, takže dáš tam jiné řídítka, jiné brýle (úhel bude jiný) , jiné klemy, jiné sedlo a hned je to jiný stroj k tomu individuálně nalezeny podvozek, který dělá 70% motorky a nakonec si pohrají se vstřikováním a máš z toho úplně jiné brko to nemluvím o brzdách, výfuku a třeba stupačkách
no a když to tohle všechno sladíš s jezdcem, tak je nějaký pocit z klubového autobusu pryč 
Vencam666:
Já ale nereagoval na tebe já bral zkušenosti kluků, že ten a ten stroj nejede a proto to některým jezdcům v AMA nejede, jde o to že jakákoliv sériová moto se nemůže srovnávat s tovarnou, kterou ladí team expertů 
pánové na motorku si mužete nasrat cokoli ,ale ten mezi řidítkama a sedlem s tím musí umět. fizička jako prase jinak si nečuchneš.
- Kulda73
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Vencam666 napsal(a):Kulda73 napsal(a):Joraell napsal(a): Vždy na tom neekdo letel ale nikam ve finale nedoletel Rmz je stara, ale porad asi dobrá. An každej 4t je těžkopadnější než 2t, ale 450 kxf je strašná.
Hochu , měl jsem 4x kawu a to vždy od nové a myslel jsem jak je to super. Loni v srpnu jsem chtěl koupit zase kawu, ale NAŠTĚSTÍ jsem koupil yzf 450/2016 a teď si jen říkám proč jsem to neudělal dříve. Ta kawa byla prostě tak nějak jiná i když spolehlivost za 1++
,když koukàm na tvůj věk budeš mìt 1000x víc zkušeností než já,a třebs i časem poznám,že je kawa horší.Každopádně díky za reakci.
Kawa Power!
|