INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Enduro CAMP
Re: Enduro CAMP
Otázka na někoho kdo tam už byl. Když budu spát v autě v areálu dá se tam někde osprchovat?
- WoxmenRX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Červená 350
- Věk: 23
0 0
metro: V Sedlčanech na Kotlině ano, ale v Benešově na Kavčáku ne. Není tam lautr nic, jen mx trať, enduro v lese a SuperEnduro trať vše tam oni musí vybudovat (stany, stánky, atd.) to jednu noc bez sprchy přežiješ, ne?
Rada od zkušenějšího je k nezaplacení.
WoxmenRX:Asi ne
- Kulda73
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 125 LC2, HSQ WR 125, Honda XL600
- Věk: 17
- Tel: 605482397
0 0
Tak je tady 2017,ale bojím se abych se tam nepletl jako totální neznalec. ale chci se to moc naučit, uklidní mě někdo?
Kawa Power!
- milanride
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
- Věk: 26
1 0
metro:
Naposledy jsme se tam sprchovali autosprchou do zapalovače při 6° a bylo to velice osvěžující 
Kulda73:
Já myslim že v poho, jestli nejseš uplnej začátečník co se na tom ani neudrží...
- seznam
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR250F
- Věk: to nestojí za řeč
- Tel: 0609 jsem celý vlhký
0 0
xfany:
za ty prachy se vyspíš na Konopišti
jez do polosyta, pij do vybuleňa..
seznam napsal(a):xfany:
To mas recht, ale zbydou ti jen zpominky
- danka
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha východ
- Motorka: 300 EXC, Free 250
- Věk: 43
1 0
WoxmenRX napsal(a):jopr: To se rozhodně nestane. Byl jsem na campu ještě když byl minulý rok v sedlčanech. Nebylo to tehdy rozdělený na hobby, průměr a TOP, ale bylo nás asi 6 skupin a všichni jsme jezdili to samé (točili jsme se po stanovištích motokros, enduro, extrém enduro a technika motokrosu) Podle mě se do toho vyplatí investovat... Mě to pomohlo. Pokud se camp nebude krejt s Drapákem apod. tak bych chtěl jet taky.
Jj presne tak. Vsichni jezdi vsechno, jak psal Woxmen. Oproti sedlcanum je nove dobra extrem enduro trat (ale zas takovej extrem to neni, v pohode to projede i zacatecnik) a po Memorialu Jaroslava Kuklika jsou natahnuty delsi enduro trate.
jde jen o rozdeleni do skupin aby byla plus minus stejna uroven nebo to uplne neulitavalo jak se mi stalo poprve, kdy jsem chvilku byl jako uplnej zacatecnik s nejakou partou mx zavodniku a fakt jsem zle nestihal.
Jinak ja muzu camp jen doporucit, posunulo me to o hodne a instruktori jsou fakt top ( Radek Toman, Vita a Martin Kuklikovi, Ondra Helmich atd).
Ohledne zazemi - kdo potrebuje sprchu tak si objedna za par kacek penzion v Benesove, ja to bez problemu vydrzim a jsem rad, ze jsem v arealu a nemusim nikam jezdit. Spime v dodavce a v poho ...
Sorry pisu z tabletu tzn bez hacku a s chybama
- seznam
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR250F
- Věk: to nestojí za řeč
- Tel: 0609 jsem celý vlhký
0 0
xfany napsal(a):seznam napsal(a):xfany:
To mas recht, ale zbydou ti jen zpominky
No a vzpomínky ti už nikdo nevezme
jez do polosyta, pij do vybuleňa..
danka:
Dík, ale doufám že tam bude aspoň nějaká hadice, co když bude pršet a budem , jak prasata.
Nad nikým se nepovyšuj, před nikým se neponižuj
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
jopr napsal(a):danka:
Dík, ale doufám že tam bude aspoň nějaká hadice, co když bude pršet a budem , jak prasata.
To neřeš....prostě se přihlas, a trochu plísně přežiješ. Co tě nezabije, to tě posílí. A ano , můžou tam i lamy.
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
tank: snad se něco naučím a příště už mi s Jankem neujedete, techniku ( Ajp ) už mám vyladěnou
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
jopr: Se Storemanem jedeme na 2. termín....a s tím ujížděním to není tak horký. Moje starý pásy už potřebují rozvahu.
tank:
Tak jsem poslal přihlášku na 2. termín
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Je tam na výběr mx,enduro a extrém-co si pod tím pojmem mám představit nevíte někdo? :-)
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
Prochal11: na jejich stránkách je jedno video kde se to dá trochu odhadnout, mají tam asi 2-3
- Storeman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Týn nad Vltavou
- Motorka: KTM 350 Freeride a BMW F650 GS Dakar
- Věk: 61
- Tel: 728173269
- Web
0 0
Kurňa! Vidím ten obrovský zájem a tak jsem se také raději přihlásil. - 2 termín.
Prochal11: To je jen taková informace pro pořadatele. Všichni jezdí všechno. A co to znamená: MX je motokros na trati. Enduro je pole, louky, les a extrém je obojí akorát rychle a zběsile!
Hlavně žádný strach. Také jsem z toho byl vyplesklej, Klucí to mají perfektně zorganizovaný. Jezdí se vždy asi hodina a potom je pauza a střídání.
...jenom mi těch instruktorů bylo trochu líto. Když několikanásobný mistr republiky, účastník mistrovství Evropy a reprezentant na Šestidenní se musí dívat na takový kopito jako jsem já, který správně neprojede ani jednu drážku...
Editoval Storeman (16.11.2016 20:55:12)
Ze silnice do terénu a zase zpátky.
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 2
Storeman: Dobře děláš, chlapče -to zase bude pohled na totální neumětely, jak se pokoušejí o "enduro "
- Kulda73
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 125 LC2, HSQ WR 125, Honda XL600
- Věk: 17
- Tel: 605482397
0 0
Jsem přihlášen na druhý termín , tak doufám že se tam toho hodně přiučím. A moc se tam neztratím mezi ostatníma
Kawa Power!
|