Prodám svoji klx 650 před rokem bylo děláno go: nový píst, zabroušená komplet hlava, ventily ,přetěsněný komplet motor, ložiska v kolech, přepákování kyvky, nová bareie, komaxit,nová elektrika,přetěsněné vidlice, neopreny na vidlicích,koncovka akrap, blastry acerbis,přední kolo slick, potažené sedlo, nová maska, motárdová kola ,nové pláště ,nová beterka, atd. olej měněn dle intervalů o vzduchové filtru nemluvě, soustružená radící hřídel na řadící páčku z sx 250, zadní brzdová páčka z kxf 450 žádné origo ocelové bláto atd... jediné co jsem nemenil bylo ložisko v krku řízení a ložiska předního kola, vše mohu doložit fakturami ,nesmrtené moto.Přidám vše co mám enduro kola, stará maska,karburátor , plasty nosič, těsnění kotouče brzdové Je potřeba doladit přední kolo. Moto je pojízdné a bezproblémové papíry v depizitu v TP 25 KW.....na ceně nesmlouvám!!!!! důvod prodeje, už se na ni nesvezu jsem mimo čr, nejlépe psát na email : ondrejfrank@seznam.cz Aktuálně je v motu fcr 41, za menší příplatek ho tam i při prodeji ponechám. Snad to někdo z Vás ocení, strávil jsem nad tím děsnou fůru času,,,, a stejně to není hotové, třeba na tom fcr je potřeba dát menší trysku, ale to už není nic pro mě.... :\