INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Olej na vzduchove filtre skusenosti
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
Re: Olej na vzduchove filtre skusenosti
sykator:
to co píšeš dávám na filtry a úplně v pohodě. Nevím jeslti je to extra řídké,ale svoji funkci to plní.
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HQFE350, HondaXR600R,KTMsxf450
- Věk: 35
- Tel: s poškrábanym displejem
5 2
sykator:
zkušenost sním nemám, ale mám plechovku od putolinu /výše/ a je taky řídkej, ale jakmile se dostane na vzduch a na filtr tak vždy zhoustne..
Kdo maže - ten jede, Bláto louže kamení, to je naše znamení Made in Japan
- pampalíny
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih čech
- Motorka: gasgas 300,exc 520,crf 450...
- Věk: plnoletej...cca 2x
- Tel: takový ten s klikou
0 0
jen tak na okraj..
na mytí/čištění filtru používám Milit -auto ...modrá tekutina..5L za cca 250kč...poleju,v ruce promnu než se vytvoří pěna a pod proudem vody (jako největší prase v umyvadlu)propláchnu...pak nechám na uschnout... za mě výhoda: po umytí zustane část oleje ve filtru(čistého) takže jen domazávám..nemám tak velkou spotřebu oleje
pro ty kteří by to chtěli zkusit a nebyli by s tím spokojení....dobře se s tím i meje moto přes rozprašovač,pak oplach vodou..takže nevyhodí zbytečně kačky
kde sem...tam to ucpu...jako ten tampon
- Vojtas
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: FE450
- Věk: 25
- Tel: NokiaN8
7 0
sykator: taky ho používám.... při nalití řidky jak voda... ale je to super... hodím filtr do pytle, dám k němu velkýho panáka tohodle oleje a pak jen už promnu... olej se krásně rozleje (rozemne) po celém filtru i v něm a na vzduchu následně zatuhne do standartu lepkavýho
Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!!
- sykator
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda 450 CRF, KTM 250 EXC
- Věk: 28
2 0
pampalíny napsal(a):jen tak na okraj..
na mytí/čištění filtru používám Milit -auto ...modrá tekutina..5L za cca 250kč...poleju,v ruce promnu než se vytvoří pěna a pod proudem vody (jako největší prase v umyvadlu)propláchnu...pak nechám na uschnout... za mě výhoda: po umytí zustane část oleje ve filtru(čistého) takže jen domazávám..nemám tak velkou spotřebu oleje
pro ty kteří by to chtěli zkusit a nebyli by s tím spokojení....dobře se s tím i meje moto přes rozprašovač,pak oplach vodou..takže nevyhodí zbytečně kačky
a filtr se neničí? já totiž používám milit na mytí moto ale na čištění filtru mě to nenapadlo:)
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HQFE350, HondaXR600R,KTMsxf450
- Věk: 35
- Tel: s poškrábanym displejem
5 2
sykator napsal(a):pampalíny napsal(a):jen tak na okraj..
a filtr se neničí? já totiž používám milit na mytí moto ale na čištění filtru mě to nenapadlo:)
Militem v rozprašovači motorku myju taky, funguje to hodně dobře, ale díky tomu, že je na bázi čpavku /podle smradu/ tak i na některých např. eloxovaných dílech, při delším působení, je vidět lehký vyšisování. Kor to použít na pěnovej materiál, z dlouhodobýho hlediska nevim nevim jestli je to dobrej nápad..
Kdo maže - ten jede, Bláto louže kamení, to je naše znamení Made in Japan
- pampalíny
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih čech
- Motorka: gasgas 300,exc 520,crf 450...
- Věk: plnoletej...cca 2x
- Tel: takový ten s klikou
0 0
sykator napsal(a):pampalíny napsal(a):jen tak na okraj..
ne filtr je v poho...čpavek na molitan nepůsobí...aspoň já nic takovýho nepozoroval...filtr bez problému dva a víc let ...k moto jsem měl tři filtry,abych měl za víkend/ závod v moto čistý a dva náhradní...za sezonu cca 25 závodů,takže praní docela dost...
vyzkoušej,uvidíš a napiš pak jak to vidíš ,ať ostaním ušetříš případně peníze a snahu...je lepší použít teplou vodu na vypláchnutí
myslím,že budeš příjemně překvapenej ..
nikoho nenutím aby to zkoušel...každý má právo se rozhodnout co a jak...já to dělám takhle
kde sem...tam to ucpu...jako ten tampon
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Zítra zkusim starej filtr vyprat v carlanu naředěném teplou vodou mělo by to fungovat taky posléze dam info. Jinak filtr ted impregnuju olejem od bel-ray koupil jsem ho na zkoušku je teda o dost hustší než multi air huř se filtr vymačkává ale zdá se mi že je o dost na povrchu fitru lepivěší. Jinak pro začátečníky jako radu jak postupuji: Vypranej suchej fitr vemu do nádobky z vyřízlého plast. kanystru,naleju olej,vemu gumové rukavice filtr namočim aby byl komplet napuštěněj olejem,poté filtr vymačkam uplně do mrtě aby tam nebyli zbytky oleje a měl všede stejnou barvu u bel ray modrou. Zbytek oleje z kanystru naleju zpátky do flašky necham uschnout do druhého dne takhle točim 3 filtry.
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- Bohouš
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: tt600, yzf600, jawičky
- Věk: 41
0 0
twinkam napsal(a):Ja mazu air filtr sprejem na řetěz z Kelly za 80kc už asi 5let a za filtrem je to čistý jako moje duše 😉 . Rovnou maznu řetěz + filtr a údržba je hotová 👌👍
Máte ještě někdo zkušenost s timhle, nebo co na to říkáte. Co si budem povídat, uspora by to byla, ale jestli na spravnym místě ?
Bohouš:
zeptej se Twinkama, kolik za tu dobu vystřídal motorek ušetřit na tomhle 3 stovky na sezónu, která tě stojí třeba 20 tisíc, mi připadá zbytečný experiment
- ZbyneKTM
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM EXC 525, Honda VTR 1000
- Věk: 33
- Tel: můj?:-)
1 0
Ty to redis benzinem?
Ptam se, protoze znam par lidi, kteri benzinem ten filtr cistili...nez se jim rozpadnul...a proto me to u mazani prijde takovy malinko kontraproduktivni
Enduro - I love this game:-) KTM - Klub Týraných Mužů 
- peetrs66
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jilemnice
- Motorka: Beta rr390
- Věk: 47 už ne
- Tel: už ne
0 1
ZbyneKTM:
jo a jednou za čas to v techničáku vyperu jinak to peru v jaru coš moc nejde
Jezdím jen tak rychle, jak můj anděl strážnej lítá, akorát teď byl o něco pomalejší
- ZbyneKTM
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM EXC 525, Honda VTR 1000
- Věk: 33
- Tel: můj?:-)
1 0
peetrs66:
Takze redis kapalinu, kterou se ma ten filtr namastit...necim, co je vseobecne brano jako odmastovadlo?
Enduro - I love this game:-) KTM - Klub Týraných Mužů 
- zetkarider
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Prešov- Slovensko
- Motorka: Ktm sx 250
- Věk: 27
1 0
Ja osobne perem filter vzdy v benzine a jediny ktorý to nevidrzal bol značky racetech, inac hiflo, multi air... V pohode
BORSUK enduro team
- peetrs66
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jilemnice
- Motorka: Beta rr390
- Věk: 47 už ne
- Tel: už ne
0 1
ZbyneKTM:
jo techničák se odpaří a zůstane olej
Jezdím jen tak rychle, jak můj anděl strážnej lítá, akorát teď byl o něco pomalejší
|