INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Co jsem to zahlídl ve zprávách - chytli enduráky?
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: Co jsem to zahlídl ve zprávách - chytli enduráky?
spacak napsal(a):Raduz TT600r napsal(a):Kluci, já myslím, že je na čase tuhle pseudo roztržku nějak objasnit.
1. strůjci těchto nesvárů jsou lidé, kterých není tolik, co zde prezentovaných nicků - to je první fóreček 2. jsou to bývalí členové, kteří vyjádřili přání, aby byl jejich účet smazán. 3. celé je to jen s cílem vás pošťouchnout, trochu rozčílit a rozčeřit vody, "aby byla sranda".
Tolik k faktické části. Zbytek si domyslíte sami.
Takže pohoda, klídek, tabáček, spacáček
Ahoj, vnitropolitické stránce offmoto.com nerozumím, ale k věci. Pokud schvaluješ volné jžděni po lese a ke konkrétnímu případu organizování "tajneho" závodu, tak jsi neomalené prasátko pospolu s panem vlkem
Já jsem se k žádnému "tajnému" závodu nevyjádřil = není co soudit. Je-li tedy z žádného vyjádření patrno, že jsem "neomalené prasátko pospolu s panem vlkem", tak se ptám, je rozumné vynakládat energii dál?
Na obranu výroku "prasátko" u nás máme rčení- "dobrý prase všecko spase, jenom swiňa si vybírá"
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Pitr, Badyšot:
Ještě chvíli ho nechte. Je to sranda, jak se chytá do pastí, které sám nalíčí
Když čtu tohle vlákno, je mi z toho tak nějak smutno. Najít smysluplný příspěvek je obtížné. Jen pár kluků tad má názor, který má hlavu a patu. Jinak je to spousta zbytečných slov, jako v každém jiném vláknu. Taky koukám, že se sem vrací lidi co odešli. No co dodat, vítejte zpět 
Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
spacak:
Aha. No, teď už to určitě dává smysl
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Mě se neptej - to se musíš ptát jich.
- ZbyneKTM
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM EXC 525, Honda VTR 1000
- Věk: 33
- Tel: můj?:-)
1 0
Sally:
Nekteri z nich byli situaci zde tak znechuceni, ze proste museli odejit, nicmene tesne pred ritualni sebevrazdou prohlasili, ze nas uplne neopousteji a budou zdejsi prostoduchy cvrkot z dalky pozorovat....evidentne jim ego nedovolilo byt pouze pozorovateli( voyeri, vsimalci, koukalove-dopln dle vlastniho uvazeni) a bez dialogu nedaji ani ranu.
Kvalita dialogu se nezmenila, je to stale stejna vymena nazoru o tom, ze ty se na neco zeptas a nedostanes odpoved, misto niz ovsem budes konfrontovan mnozstvim nesmyslneho niceho samozrejme uplne mimo tema viz.:
Nevyjádřil, protože nevíš. Edituju tedy prasatko na svini heh2
Enduro - I love this game:-) KTM - Klub Týraných Mužů 
- Filda
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Chemička
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
3 0
MichalEXC napsal(a):Když čtu tohle vlákno, je mi z toho tak nějak smutno. Najít smysluplný příspěvek je obtížné. Jen pár kluků tad má názor, který má hlavu a patu. Jinak je to spousta zbytečných slov, jako v každém jiném vláknu. Taky koukám, že se sem vrací lidi co odešli. No co dodat, vítejte zpět 
A ty zde máš smysluplný příspěvek? Tvé vlákno chválím, to je super ale jinak zde jen brečíš co je špatně, co by mělo být jinak. .
Žádný kopec není tak velký, aby nešel vyjet.
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
Ty kráso....tolik nářků nad tím, že se nedrží témata....a když si téma chci projít, najdu tuny balastu od naříkajících.
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
for Spacak a podobny IQ
Jedu vam takhle stezkou, dat konum k rece pit, vtom potkam znacku hezkou tak jsem si udal blik .....
 Snad to nebude panu Matuskovi vadit ze jsem pouzil slova z jeho pisne, fotka je moje.
|