INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Co jsem to zahlídl ve zprávách - chytli enduráky?
Re: Co jsem to zahlídl ve zprávách - chytli enduráky?
Je to marný, je to marný, je to marný.Já se těm lufťákům ani nedivím že se jim z nás pění krev.Když si jednou za sto let vyjdu pěšoura do lesa a projede tam "v tom klídečku" nějaký borec na pekelném stroji tak si uvědomuju že to néjni nic dobrého ani pro lufťáky ani pro srnky. Ale jak jsem si zde u někoho přečetl jeho MOTTO:" Když se bojíš nedělej to, když to děláš neboj se" tak tomuto človíčkovi musím dát za pravdu.Já už si pro jistotu do lesa neberu ani mobil.Když si vezmete jak GPS zjišťuje Vaši rychlost a polohu tak bych se vůbec nedivil kdyby využili této techniky k potírání lesního zločinu.Když se něco někde semele tak těžko budete někomu vysvětlovat že jste tam nebyli-eviduje se poloha mob. telefonu-POZOR. Totéž když vám chtějí sebrat papíry.Stačí se kouknout kde a kdy překračujete praidelně rychlost (párkrát Vás úchylové vyfotí nebo naschvál postaví trojnožku) a jste v pí.i jak Baťa s dřevákama. Když už jezdíte po lese tak musíte být připraveni na konfrontaci-samo že jen v nejnutnějším případě.Nejezděte po hlavních hřebenovkách.U nás na javorníku byli loni buzíci fízlíci i s čoklem a kdyby jste jim zkřížili cestu tak jste v řiti.Jednou mě stopli v lese na asfaltové cestě.Nešlo uhnout doprava ani doleva.Přede mnou p.ča a za mnou z lesa vyskočila druhá pí.a.Naštěstí jsem měl fungl nové enduro se značkama.Jeden z těch dvou pí.í byl dežo kterého kdysik srolovala motorka tak měl pěknej mindrák a snažil se ho kompenzovat.Všecko projeli přes computer a zjebali mě jen za úmyslně zajebanou značku bahnem bo nic jiného nemohli )) Kdybych jel na nějaké kraxně byl bych v háji a neměl bych kam ujet.Měli by vymyslet nějaký detektor na debily a pak by se po lese jezdilo jedna báseň.
Editoval Smrček (29.04.2015 18:29:00)
- Syphoon
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 250 EXC
- Věk: 30 pryč
0 0
spacak napsal(a):Syphoon napsal(a):spacak napsal(a): Co jezdit závody a tím padem využívat prostor k tomu určenej? Koukni jak to po Tobě v tom lese vypadá, po vás všech Motorku si dnes koupí každej trotl, ale věnovat tomu další peníze(pokud zbyli) a čas se vám nechce, a šup do lesa hoblovat
V té tvé fotogalerii, to nejsi ty s tím palcem nahoře na tom zasněženém palouku? Nebo v zimě se to nepočítá? Nebo to byly závody?
http://www.offmoto.com/domains/offmoto. … spacak.jpg
Jistě jsi dáš tu práci a dohledáš si souvislosti s tou fotkou na tomto webu, a tim si na vše odpovíš sám
OK, beru zpět a omlouvám se za nepravé osočení. A ty jako jezdíš jen motocross na tratích?
- VanDam
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: EXC 350 SD 2017
- Věk: 32
0 0
spacak:
O své pravdě mě nepřesvědčíš.. Když ta parta cca 3 - 4 lidí na té motorce do lesa vjede, nejezdí po vysázenejch stromkách atd, nenechává za sebou bordel ve formě plastových obalů apod.. Tak to prostě tomu lesu ani té zvěři nijak neublíží.. Vím o čem mluvím, do lesa chodím denně pěšky nebo na kole.. A když jdu kolem míst kde jezdíme, tak toho si člověk fakt sotva všimne, po prvním dešti už není poznat skoro nic.. Ale zato bordela je všude plno a ne od motorkářů!!! Pneumatiky, petflašky, vydrancované plochy lesa dokonale rozhrabané od těžké techniky, rozervané pytle s odpadkama v blízkosti silnic a spousta dalších věcí, opravdu bys nevěřil co všechno se v té přírodě dá najít.. To mě pak zvedají ze židle lidi jako jsi Ty, kteří vykládají jak motorkáři ničí přírodu..
Editoval VanDam (29.04.2015 19:07:34)
- Syphoon
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
spacak napsal(a):Syphoon napsal(a):spacak napsal(a): Jistě jsi dáš tu práci a dohledáš si souvislosti s tou fotkou na tomto webu, a tim si na vše odpovíš sám
OK, beru zpět a omlouvám se za nepravé osočení. A ty jako jezdíš jen motocross na tratích?
Nejezdím motocross, jen v rámci tréningu.
No a ty závody jezdíš kde?
- Syphoon
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
spacak napsal(a):Syphoon napsal(a):spacak napsal(a): Nejezdím motocross, jen v rámci tréningu.
No a ty závody jezdíš kde?
Všude kde se dá
Všude,kde se dá kromě lesa teda, jestli tě správně chápu.
- Syphoon
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
spacak napsal(a):Syphoon napsal(a):spacak napsal(a): Všude kde se dá
Všude,kde se dá kromě lesa teda, jestli tě správně chápu.
Ne, nechápeš to správně.
Takže jezdíš i v lese? Akorát závodně?
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Syphoon: CHKO jak vyšitý
- Syphoon
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
spacak napsal(a):Syphoon napsal(a):spacak napsal(a): Ne, nechápeš to správně.
Takže jezdíš i v lese? Akorát závodně?
Jsi nějak nemocnej duševně, nebo to jen hraješ?
No asi jo, pač to opravdu nechápu - v lese zásadně nejezdíš, jezdíš jen závody, na MX tratích nejezdíš, takže závody nějaký loukocross, CC nebo tak něco? Já chci zjistit, co jezdíš za závody a dám pokoj.
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Syphoon: Tipuju playstation s rukou ve slipech
- Syphoon
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Hoždy napsal(a):Syphoon: Tipuju playstation s rukou ve slipech
No asi jo, tak chci jen zjistit co jezdí za závody a už jsem duševně nemocný.
- Syphoon
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
spacak napsal(a):Syphoon napsal(a):spacak napsal(a): Jsi nějak nemocnej duševně, nebo to jen hraješ?
No asi jo, pač to opravdu nechápu - v lese zásadně nejezdíš, jezdíš jen závody, na MX tratích nejezdíš, takže závody nějaký loukocross, CC nebo tak něco? Já chci zjistit, co jezdíš za závody a dám pokoj.
Pane vole, v zásadě se jen nemá cenu bavit s člověkem jako Ty.
Hmm a mám to jsem vůl, a ještě k tomu duševně nemocný.
Ale jinak, co se tebe týče dává to smysl zaregistrovat se na enduro stránky a potom nám tu nadávat. Tak když už tady někoho moralizuješ za ježdění po lese a tvrdíš, že jezdíš jen závody na místech k tomu určeným, tak jsem se slušně zeptal jaké závody?
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
spacak: Nedělej tu vytahuješ jen když mačkáš mezerník na klávesnici
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
|