INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Koupě TT-R 600
Koupě TT-R 600
Ahoj, chci koupit TT-R 600 a narazil jsem na tenhle inzerát, neznáte ji někdo? http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah … r-600.html Byl jsem se na ní podívat, bohužel tlačil čas, takže jsem ji 10 min. projel a abych řekl pravdu sám poznám kulový, co s ní je nebo není. Nemám s offroadama zkušenosti a jediný co, tak nechci, aby se mi hned rozsypala pod rukama. Z jasných závad: trochu teče jeden tlumič, údajně zahřátá při prudkým rozjezdu klouže spojka (v krabici vedle jsou k ní díly), zadní brzda skoro nebrzdí, ale blíž jsem jí nestudoval, v tom bych ale neviděl problém. Co se mi nezdálo, že za studena na sytič dost zakouřila a ve vysokých otáčkách asi dvakrát (myslím pokaždý na dvojku) jakoby přišla o sílu a nešla dál za plynem (což by možná mohlo být ve směsi?), ale jak říkám, nepoznám nic. Plus jsem si všiml na pravý straně válce sáknoucího oleje, akorát jsem během rychlý prohlídky nezjistil, jestli je špatný těsnění pod víkem nebo to teklo kolem šroubu, co tam je. TT-R se mi fakt líbí a do víkendu se musím rozmyslet, jestli koupit tuhle nebo ne, tak třeba někdo poradíte 
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: Koupě TT-R 600
No, poradím asi tolik. Prej je to bývalý TTR Mikagena z Práglu. Po koupi řešil docela prasácký zásahy do motoru, který nějak řešil, pak na tom jezdil a prodal to. Kdysi jsme byli na společné vyjížďce, ale to už je tak dávno, že už to skoro pravda není. Upřímně, tuhle si nech klidně ujít. Kdyby se měl projevit nějaký neduh z minulosti, asi by se hůř řešil - nestojí to za to.
Buď trpělivej, jak se něco objeví, dám echo
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
Díky moc, tahle lákala nízkou cenou Ale budu sledovat dál a kdybys měl časem nějakej spolehlivej tip rozhodně se zlobit nebudu.
To jsem si při brouzdání fórem trošku všiml Takže jsem rád za radu, protože se svejma zkušenostma bych z ní byl pak akorát nešťastnej, a počkám si!
zdar Trefa: kapitolu kupy TTRka mam po 5 mesiacoch za sebou a teda bol to porod. secky zachovalky miznu ihned a ostatne boli hodne slusne povedane za zenitom a mali tu drzost pytat si 1700-2500 eur. Cas straveny za netom, za volantom a cestovanim, peniaze investovane do nafty a pozicanie si dodavky = suma sumarum hned som si to mohol objednat u nejakeho spolahliveho cloveka. Ale xcel som si tym prejst sam a sam si vybrat a teraz mam dusicku na mieste v MOJOM VLAKNE o kupe TTRky sa docitas rozne rady a odporucania od miestnych a neda mi vyzdvihnut Raduza od ktoreho kontakt nakoniec bol ten spravny a ja si ju doviezol z Krnova. na konci spominaneho vlakna http://www.offmoto.com/viewtopic.php?id=12191&p=2 pise Leorim, ze bude ta jeho na predaj az ju Raduz da do richtyku tak skus PRAJEM vela stastia nech najdes peknu teterečku
Zdravim! Nestras , to vypada skoro jako nadlidskej ukol poridit pekny TTR Jinak ja ji zatim neshanim nijak intenzivne, hlavne kvuli penezum, ale jelikoz tahle byla levnejsi, tak jsem to zkusil. Ale jakmile se nejaka pekna objevi (viz to vlakno, cos zminoval) rozhodne ty prachy musim dat nejak do kupy a byl bych zajemcem!
Jojo, jedno bude po Leošovi a druhý TT600RE teď skládám, tak budou hned dva kousky. RE bude na Rkovým podvozku.
U tebe to nebude tak horký. Klika je jinak hezká, převodovka nepotřebuje nic - ten motor ještě najede ranec km/mth. Startovat bude jedna báseň - uvidíš sám.
- Flash
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: TTR 600, XT1200z
- Tel: 775779108
0 0
Raduz TT600r test napsal(a):U tebe to nebude tak horký. Klika je jinak hezká, převodovka nepotřebuje nic - ten motor ještě najede ranec km/mth. Startovat bude jedna báseň - uvidíš sám.
tak to startoval i předtím díky za zprávu
If you see the flash, it's already too late :-)
Tak jestli budou k mání, už se těším a vyčkávám!
- Boro9
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HONDA XL 700V Transalp
0 0
Flash napsal(a):Raduz TT600r test napsal(a):U tebe to nebude tak horký. Klika je jinak hezká, převodovka nepotřebuje nic - ten motor ještě najede ranec km/mth. Startovat bude jedna báseň - uvidíš sám.
tak to startoval i předtím díky za zprávu
Takových zájemců by bylo více.. kdyby byla tvá na prodej... že by nějaká změna od posledně ??? stále pokukuju.. ale nikde nic..
Editoval Boro9 (14.04.2015 11:29:01)
Lukaj: Spis bych tvuj dotaz videl jako pokus o reklamu vlastniho inzeratu Za 59tis je to drahy, slev 10tis. a nekdo se treba najde.
kick-start:
Tak to vidis spatne. Vlastním ted DR-650 RSE. Ale je to uz moc těžký a chci zkusit neco jinyho. Jsem z Vysočiny.. Kdyby se tu našel nekdo kdo prodává pekny TTR tak dejte vedet. 
- Suiram
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Pribiš
- Motorka: TT 600r
- Věk: 26
0 0
plasty sú biele z pádov, čo sa v teréne stane každému, tým pádom sú preto aj vymenené smerovky (iste zlomené popri tom ako ošúchal aj plasty..
Každopádne podľa mňa celkom atraktívny inzerát...enduro drapáky ukazujú že asi ttčko nejazdilo čisto terén, taktiež koleno vyzerá celkom zachovalo...mám podobnú TTR s tým že keď som ju kupoval vidla bola ako nová a po 800km v teréne je (skalkami, konármi, ...) viac poškriabaná ako na tejto (ak fotky moc neklamú)...podľa mňa jedna z najlepších ponúk za posledný rok (už inzeráty moc nepozerám ale aspoň čo som si kde tu všimol)...akokoľvek osobné stretnutie napovie viac..
Editoval Suiram (29.09.2015 19:43:46)
Lukaj napsal(a):Vlastním ted DR-650 RSE. Ale je to uz moc těžký a chci zkusit neco jinyho
A myslis si ze TTR-kem si nejak polepsis??? Vykonove +- stejne, podvozek bude zrejme o chlup lepsi, ale vahove porad nahovno. Sice si polepsis o nejakych 15-20kg, ale tech 150kg je na blbinky v terenu porad moc. 9 z 10 offmotaku co TTR melo se ji zbavilo prave kvuli jeji vaze a 5 z 10 kvuli tomu ze nema starter. Ty ted starter na mas, pokud si poridis TTR uvidis jak ti bude chybet. Prechod z DRSE na TTR je kvuli snizeni vahy holy nesmysl
|