Jj, malinko nakropili :-). Chtěl jsem stejně jen na neděli. Tohle se snad během zítřka vsákne. A jestli ne, bude to jako v Thajsku. Ale ne, v Německu je tvrdo. Zajímalo by mě třeba to, když přijedu v 9 nebo 10 ráno, jaká je šance,že nebudu stát někde kde uvidím houbeles. Údajně je parkoviště pro diváky někde 5km od trati. Vstupný jsem našel, to je 50euro, ale není tam třeba jestli depo je zvlášť jako v Lokti, kolik stojí parkoviště atd. Hrozně mě štvou ty skryté poplatky. Jako když přijedu do Lokte a ke vstupence chtějí pomalu jednou tolik za rozbalení stanu. Jaký je v Teutchentalu šrumec při výjezdu ( jakou si mám dát rezervu na cestu domů, když budu stát někde ve frontě) a tak
To parkoviště, který je i provizorní kemp bude tak 3km od trati, vstupný jsou dvě no, se vstupem do depa a bez. Večer na párty do stanu je taky vstup. O místo na trati se bát nemusíš je tam všude dost místa a ta trat je pěkně přehledná. S odjezdem sme počkali až na neděli na večer aby sme se netáhli v koloně karavanů.
sirr: Musím se přiznat, že jsem lempl. Zaspal jsem a už bych nestihnul dvoutakty, na které jsem se velmi těšil, a také v obavách o slušný flek jsem se na to vybodnul. Teď mě to docela mrzí. Hezké závody a podle záběrů tam moc diváků nebylo. Někdo mi totiž povídal, že tam bývá velice narváno a chce to přijet brzo ráno. Že se kempuje přímo na trati kvůli zabrání fleku. Tak napřesrok. Ale díky moc za rady.
sirr: Musím se přiznat, že jsem lempl. Zaspal jsem a už bych nestihnul dvoutakty, na které jsem se velmi těšil, a také v obavách o slušný flek jsem se na to vybodnul. Teď mě to docela mrzí. Hezké závody a podle záběrů tam moc diváků nebylo. Někdo mi totiž povídal, že tam bývá velice narváno a chce to přijet brzo ráno. Že se kempuje přímo na trati kvůli zabrání fleku. Tak napřesrok. Ale díky moc za rady.
Sem ti říkal, že je tam všude místa dost Na trati tě určitě kempovat nenechaji.
Debatu neřešit, pravda je na obou stranách. Hlavně - plnit sny dítěte, ne své skrz dítě.. Těžko dítě v pěti ví, že chce jezdit motokros, ale pak z něj nebude mistr asi no, kdežto když je k tomu vedené, je to vnucený sen, který se stává skutečným a v dospělosti také často je. Každého věc.
R.I.P., upřímnou soustrast rodičům, já bych to nezvládnul.
Ty debaty jsou pořád dokola stejný a je jedno o čem se v článku píše,to nemá cenu řešit. s Joraelem ,souhlas,cca v 5/6 letech,můj syn,když mu bylo 5 viděl u souseda minikrosa čínu,tak chtěl taky,měl čím.čtyřkolku tak jezdili po polňačce spolu,pak sem ( když mu bylo 6 ) koupil KTM 50 a najednou nechťel,konec,chytl se fotbalu a motky ho nezajímají,tak hraje fotbal. Nutit ho nebudu,když chce fotbal má fotbal.
Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak.
sorry, ale dítě v 5 bude dělat cokoli, když ho k tomu povedeš (někdo lépe, někdo hůře), dětskou hlavičku lehce obalamutíš, ale rozhodně nemůže vědět, zda je zrovna to nebo ono jeho budoucnost.. to si tak malují tatínci většinou.. děti v tomto věku chcou všechno a nic a tak je to správné si myslím, ať si zkusí všechno možné a v dospívání se rozhodnou, asi z nich nebude mistr v dané činnosti, ale bude to jeho volba.. v 13 takhle umřít je opravdu obrovská tragédie, nic na světě za to nestojí