Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Enduro bunda

#21 23.11.2016 12:42:53

tank
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: HK
Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
Věk: x+55
5 2

Re: Enduro bunda

jees:
 tongue  dobrý. Ale jen pro dětský valikosti, normální středoevropan to asi neoblékne. Velikost pánská XXL je při výběru mírně limitující.

Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.

#22 23.11.2016 13:07:58

tank: tak jestli chtěl někdo pánskou XXL, tak to asi bude dost natěsno, to je pravda. Já to myslel spíš obecně jako možnost, já třeba si beru pánskou velikost L a dost dámských hadrů L na mě taky sedí, mám třeba jednu mikinu na motorku a dám tam i páteřák. Nesmí to být moc vypasovaný střih, protože břicho o patro výš na prsa přesunout nedokážu (zatím)

#23 23.11.2016 13:25:07

jees napsal(a):

..., já třeba si beru pánskou velikost L a dost dámských hadrů L na mě taky sedí, ......

Další detaily náš ušetř nebo se to zvrhne  lol  lol  lol  lol 
Strajda, Tank, je fakt, že kdo se naučí na funkční hadry, tak se mu do "igelitu", i když značkovýho, nechce nee1  nee1 a jestli je to odolný - tankem prověřeno dostatečně lol - tak výborný tip ano 

#24 23.11.2016 13:35:00

Janek: OK, tak sem selfíčko dávat nebudu

Teď jsem se díval a opravdu pod dámskou mikinu L dám chráničovou košili, není to ten vypasovaný střih pro moderně vyhublé, maso nežeroucí ženy

Editoval jees (23.11.2016 14:02:43)

#25 23.11.2016 13:53:58

GG300
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: BXT 300
Věk: 55+
3 0

Softshell za 750,-   Fides Bruntál

#26 23.11.2016 15:08:10

Co Decathlon?

#27 23.11.2016 16:29:28

Weeman
Pokročilý
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Praha
Motorka: Beta 250RR 2016
1 0

Předpokládám, že ta bunda z Canisu asi nemá odepínací rukávy, že? Chtěl bych bundu, aby měla využití jak na podzim, tak na jaro(vesta).

#28 23.11.2016 16:45:21

Weeman napsal(a):

Předpokládám, že ta bunda z Canisu asi nemá odepínací rukávy, že? Chtěl bych bundu, aby měla využití jak na podzim, tak na jaro(vesta).

Na Podebradsky v Canisu maj i vestu ze stejneho matrose.

#29 23.11.2016 19:16:19

xfany napsal(a):

Co Decathlon?

tam je lepší zajít, když se trfíš do slev, koupíš fakt dobře.
Jak jsem rozklik strejdův odkaz Canisu, tak se mi na seznamu zobrazuje reklama na softshelky lol 
Našít loga Husqvarna, nebylo by to marný lol  ano 
https://www.altisport.cz/softshellove-b … velikost-l

#30 23.11.2016 19:31:54

Klasika
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Popůvky
Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
Věk: 40
5 1

Kluci já teda softshel ani windstop na sport moc nemusím  a11 Na kolo, koňa i motorku jsem zkoušela a když se opravdu zapotím (zvedám motorku víckrát za sebou, šlapu na kole do kopců...), tak ten matroš ven nic nepustí a funkční prádlo pod tím je nacucané potem  hmm 
Možná mám jen "jiný" softshel a windstop, ale mám těch "mikinobund" několik a ne/fungují všechny stejně.

Takže na zimní enduro/kolo/koňa si beru více tenkých vrstev funkčního prádla (v případě mrazů mohérový svetr) a na to obyčejnou látkovou bundu/vestu bez jakéholi zateplení či speciálního podšití.

....jsem líná jezdit rychle....

#31 23.11.2016 20:13:20

Storeman
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Týn nad Vltavou
Motorka: KTM 350 Freeride a BMW F650 GS Dakar
Věk: 61
Tel: 728173269
Web
0 0

danka napsal(a):

Jezdim MX bundu Sette od Kukliku, cena 2300 Kc, na Endurocampu meli myslim za 1800 Kc. Na strance je popis a fotky, za mne spokojenost.

https://www.ktm-shop.cz/zbozi/144715898 … ge-edition

Jen aby tady nezanikl odkaz který sem dal danka.

Enduro oblečení které prodávají Kuklíci vzniklo podle jejich návrhu, je to takové "enduráci sobě!"  ano 
Když jsem to viděl, odhadoval jsem to na nějakých 5-6 tisíc a skutečná cena mě mile překvapila.
Kdybych něco sháněl asi bych neváhal, ale jsem jakž takž vybaven.  wink 

Ze silnice do terénu a zase zpátky.

#32 23.11.2016 20:22:47

tank
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: HK
Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
Věk: x+55
5 2

Weeman napsal(a):

http://www.koma-benesov.cz/pub/SH_index … zi&id=1730

Tuhle issu jsem hodně dlouho ničil v práci, a má odepínatelné rukávy.  Ten sette model bundy vypadá taky dost dobře, kdybych neměl k softce ještě nofear, tak do ní jdu.
Klasika : jo , soft někdy docela topí. Ale já nepoužívám "košilku", jen klasický krunýř, takže mám o vrstvu méně. Na studenější období to jde, jinak klasická bunda s odepínacími rukávy.

Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.

#33 23.11.2016 20:45:55

kubajzs
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 300
1 0

Jezdím Scott Anaheim a max spokojenost. Pokoukal bych po bazoši. Kámoš teď koupil zánovní za 2000.

#34 23.11.2016 21:18:02

Klasika napsal(a):

Kluci já teda softshel ani windstop na sport moc nemusím  a11 Na kolo, koňa i motorku jsem zkoušela a když se opravdu zapotím (zvedám motorku víckrát za sebou, šlapu na kole do kopců...), tak ten matroš ven nic nepustí a funkční prádlo pod tím je nacucané potem  hmm 
Možná mám jen "jiný" softshel a windstop, ale mám těch "mikinobund" několik a ne/fungují všechny stejně.

Takže na zimní enduro/kolo/koňa si beru více tenkých vrstev funkčního prádla (v případě mrazů mohérový svetr) a na to obyčejnou látkovou bundu/vestu bez jakéholi zateplení či speciálního podšití.

No, ono to funguje všechno jen do určitý míry.
Pokud se potím tak, že jsou to regulerně kapky potu v součtu cl - dl, je naivní si představovat, že budu suchý, protože to vše odejde přes membrány a další vrstvy oblečení kamsi na vnější povrch a tam to odteče po šosu dolů, zvlášť, když je třeba ještě inverzní počasí, mrholí atd.
Mě ani tak nevadí, že jsem mokrej, ale vadí mi, když horní vrstva ještě trochu profukuje a je od toho zima.
Jinak kdo jezdí fakt pravidelně v zimě, je to o víc vstvách prádla a jezdí se v dresu, bunda žádná. To mi dává smysl ano 

#35 23.11.2016 21:25:42

kubajzs napsal(a):

Jezdím Scott Anaheim a max spokojenost. Pokoukal bych po bazoši. Kámoš teď koupil zánovní za 2000.

Mám ji doma na ramínku a je to stejně špatná bunda, jako o mnoho lacinější český Bolder. Když se nacucá potem zevnitř nebo zmoknu, je hrozně těžká, blbě dejchá - spíš nedejchá vůbec, jako vesta se dá ... celkově spíš na parádu. Dobře je řešená z praktickýho hlediska na kapsy, dobrý střih .... bude fajn na std. ježdění, potulování se cestou necestou, ale na "upracovaný" a upadaný enduro nee.
Dnes jsem byl jezdit a jezdím radši vestu/bundu od málo známý firmy Firstracing. Nutno říct, že je ORANŽOVÁ, což mi nejde k pleti bliz2 , ale 10x radši ano  než Scott Anaheim

#36 23.11.2016 21:49:58

Janek napsal(a):

xfany napsal(a):

Co Decathlon?

tam je lepší zajít, když se trfíš do slev, koupíš fakt dobře.
Jak jsem rozklik strejdův odkaz Canisu, tak se mi na seznamu zobrazuje reklama na softshelky lol 
Našít loga Husqvarna, nebylo by to marný lol  ano 
https://www.altisport.cz/softshellove-b … velikost-l

Kdyz to by slo, ale mam Husqvarnu tak aby ta bunda nebyla zachvili k nicemu. Prej tam padaj prevodovky a motory a podsedlaky praskaj kola rikali kluci v depu  lol 

#37 10.12.2016 20:54:56

SkejT
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: YZ450, Kubeg START
Věk: 36
1 0

schanim enduro bundu,nepotrebuji barevne kreace, idealni cela cerna, cena do 4tis., klidne jeta.
pomuze nekdo?

dekuji

Editoval SkejT (10.12.2016 20:57:34)

#38 11.12.2016 08:58:17

WoxmenRX
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Červená 350
Věk: 23
0 0

V tomto chladnějším počasí jsem se naučil nosit termo triko ze SportDirectu (mají jedinou značku), chránič hrudi (né košile) přes to dres, softshelovou vestu Crivit z Lidlu, a bundu UFO Ranger. Bunda není do deště a je krátká jen po pas jinak je fajn. Jinak kluci od nás jezdí bundy Fox 360 a jsou spokojení.

http://www.offmoto.com/domains/offmoto.com/uploads/thumbs/2127__vyrp11_4570uf-2.jpg

Rada od zkušenějšího je k nezaplacení.

#39 11.12.2016 09:17:57

SkejT
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: YZ450, Kubeg START
Věk: 36
1 0

Diky, na tu FOX360 pokoukavam,nenarazil nekdo jeste na nejaky doprodej starsich modelu?

#40 11.12.2016 09:18:03

Kdyz to vezmu kolem a kolem, tak jedinou vyhodu enduro bundy vidim v mnozstvi kapes, pokud je nekdo vyuzije  lol 
Za me je to soucasnou nabidkou viz vyse v prispevcich uz davno prezity a zbytecny vyhazovani x tisic. Znackovy plastenky to same - x set v pici, kdyz jde koupit pekna do cca 2 kil ..... ale bez Fox napisu  smile 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů