INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Honda XR 650 R - tipy, triky, rady
- blejdamint
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda xr 650r
- Věk: 50
2 0
Re: Honda XR 650 R - tipy, triky, rady
Aji s manželkou, přesun po asf cca 50km a pak 200 km NPark
Kdo chce hleda jak, kdo nechce hleda proc
Docela by mě zajímalo,jak se dá sundat 30 kg hmotnosti. 85 koní už je mazec,to pojede jak píchlá svině Kdo to byl?
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
11 0
skacel99 napsal(a):Docela by mě zajímalo,jak se dá sundat 30 kg hmotnosti. 85 koní už je mazec,to pojede jak píchlá svině Kdo to byl?
Já s tím jezdil MČR v letech 2001/2002...ty XR650 jsem stavěl dvě, komplet HRC kit, svody+výfuk ProCircuit, vyhrabaná+vyleštěná hlava i ventily, karbec MIKUNI TM42, v motoru vše odlehčené, 4st. převodovka a opravdu to nabržděné mě lo 85PS, jen ta váha je u XR hodně jiná než katalogová a i při max.odlehčení a vykuchání všech zbytečností, čepy+šrouby z Ti a malá 4litrová Al.nádrž, furt to mělo bez paliva 117kg, byl jsem "houno pilot", ale na rovinkách to byl suverénně nejrychlejší motárd
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- blejdamint
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda xr 650r
- Věk: 50
2 0
Ano pan Petardak, tím se mu omlouvám, nemohl jsem si vzpomenout,holt strari přichází ii
Kdo chce hleda jak, kdo nechce hleda proc
- Jardasonyx
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lomnice nad Popelkou
- Motorka: Honda XR 650 R
- Věk: 44
0 0
PETARDAK:
Teď mi je úplně jasný proč mohli jet takovej kalup v poušti.
Co rána to metr!
No,tak v té době jsem se o motorky ještě opravdu nezajímal,bylo mi 13 Škoda,rád bych to viděl naživo. Jinak jaká je životnost takto naladěnýho motoru? Předpokládám,že na normální provoz to asi není. Asi bych měl XRko zvážit,kolik to vlastně má.
PETARDAK:
Rád bych věděl víc o HRC úpravách. Dá se někde něco vyčíst. Měl jsi na tom ten kónický tlumič výfuku? Má hlubší význam a funkčnost? Jak jsi upravil tlumiče pro závodní použití?
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
Ja upravy leo vince vyfuk mikuni tm 42 svody abp cdi z xr 400 a na brzde to melo 67kobyl
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
11 0
driftak napsal(a):PETARDAK:
Rád bych věděl víc o HRC úpravách. Dá se někde něco vyčíst. Měl jsi na tom ten kónický tlumič výfuku? Má hlubší význam a funkčnost? Jak jsi upravil tlumiče pro závodní použití?
Dneska už to je spíš "film pro pamětníky" a spíš na pokec u piva než na vypisování... těch úprav tam bylo strašně moc, základ HRC-kitu je vysokokompresní, extra lehký kovaný píst, vačka a hlavně široký rozvoďák+široké kola a lišty, ten orginál úzký, má v kombinaci s ostrou vačkou má životnost 0-0-nic (vyzkoušeno)... výfuk+svody od ProCircuit +/- odpovídal tomu HRC nákresu, tlumiče byly, samo, komplet přestavěné, později šla do předu USD kayaba...
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
11 0
Prochal11 napsal(a):Ja upravy leo vince vyfuk mikuni tm 42 svody abp cdi z xr 400 a na brzde to melo 67kobyl
K té TM42 už je důležité "vybagrovat" hlavu+sedla.. co proteče tím karbem, nedokáže protéct sériovou hlavou...
PETARDAK:
Právě jsem premyslel o Hotcam stg2. Myslíš, že už i ta je na rozvodak dost nápor? Ještě bych z té kombinace TM40, K&N, ABP,Akrap chtěl dostat trošku víc, hlavně teda v těch vyšších otáčkách. Ještě mě teda ležej na půdě svody LeoVince, možná by byly vhodnější, mají blíž k HRC tvaru. Přes zimu je dám do lesku a na jaře otestuju.
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
5 3
PETARDAK napsal(a):Prochal11 napsal(a):Ja upravy leo vince vyfuk mikuni tm 42 svody abp cdi z xr 400 a na brzde to melo 67kobyl
K té TM42 už je důležité "vybagrovat" hlavu+sedla.. co proteče tím karbem, nedokáže protéct sériovou hlavou...
Pravda my ten karbec nakonec doladili jakš takš na tryskách nebylo to uplně ono do dalšího laborování jsme se nepouštěli me slo hlavně o tu reakci na plyn u oem keihinu při vrknutí hrozná díra párkrat mě to pěkně vytrestalo a přelet přes řidítka před škarpou,korytem byl na dením pořádku.
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR 650 SM Dallara , HQ FE 450 , 929 RR
- Věk: 23
0 0
tak to muselo být hodně psycho s 85 konma já mám právě na endurování jiný stroj tak škoda XR huntovat , ten to rok jsem na XR najel asi 50 km není čas blejdamint napsal(a):VacaXR napsal(a):jo jasný no ja jenom že ten motor na to má , jinak ja to na špunty nikdy davat nebudu a nikdy to ani nejezdilo blejdamint napsal(a):VacaXR:
Já myslím že spis byl dotaz na off verzi na motardech je jasné že to odělá jak nic ,horší je to na drápech v písku tam je veliká ztráta jak nejni grip k asfaltu. Tak jsem tomu rozuměl,no za mě jet po polnacce 140 je už frajerina ne tak v pouštních poštách,to jsou sebevrazi. Nechápu jak tu Baju můžou jet za cca 17 hodin to musí být masakr taková koncentrace. Tak právě dosahují těch 115mph,zkus to hodit ne špunty a jet po poli třeba , je to masakr,ja do 140 a měl jsem hnědý slipy😃
vsak v poho ja jen ze baja se jede na pistach, prasne cesty a hodne to ztraci v na zadnim kole nebo to nema grip a na drapakoch je ouplne jina muzika, ja zas to nedam nikdy na motardy, jak se pise vyse, nej na polnacky a rallynavigacni zavody za me. Motardy s tim nekdo tady drtil nevim uz kdo a motor meli vyladeny na 85 k, to musela byt mrtvica a jeste vaha srazena kolem 110kg, hruza me bere kdyz na to pomyslim spatne pridat.......
holt kazdy to vidime a citime jinak, ja mam dva kusy jeden v origu dallara ale na drapacich a druha upravena nejaka vacka 2, elderbrock, ladene svody a whitebro vyfuck, tlumice racetech a muzu rict ted po par dnech skoro 800km, prdel me boli ale ty tlumice jsou jina liga oproti origu, ale jak jsem napsal do 140 pak uz strach, jezdim tedy jen teren.
Pixel Crew
- adnavc
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR650R
0 0
Zdarec blátožrouti.. Scháním kyvku a rám bez papírů na tohle dělo. Nemá někdo nebo nevíte o někom.
Tak ta je teda echt
Vážení mám dotaz. Mám doma od léta karbec Keihin FCR 41 s akcelerační pumpou. Chtěl jsem k tomu teĎ přes zimu dodělat výfuk a nějak to sladit. Výfuk ale budu řešit až příští rok,má cenu tam teď cpát ten karbec na origo výfuk?
skacel99:
Origo výfuk je dost průchozí, asi bych se toho nebál. Spíš by mě sralo to natvarovani nádrže. Asi bych skočil za panem Jeřábkem, přece jen už toho hodně povařil..
Ale kdybys potřeboval něco poměřit, mam na půdě Leo-vince svody i originál komplet výfuk + ABP na motorce.
Edit: on ten karb dělá stejně největší práci v nižších otáčkách. Takže objem spalin by neměl mít tak razantní nástup aby se to šprajcovalo.
Editoval driftak (07.01.2018 20:17:02)
No s Jeřábkem se znám,to by nebyl problém. Spíš musím ukecat Martina Jakubce,aby mi to naladil Na co máš tolik výfuků?
skacel99:
Kdybych měl víc času tak bych ti to klidně udelal, ale mam teď 2 motory na GO takže budu mět plnej barák.
To je tak když chceš tu motorku od mládí.. :-D Jak někde něco najdu, tak to dám na půdu :-D
|