INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
YZ 250
- SethX
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Dubné
- Motorka: KX500 93', KX250 89', YZ250
- Věk: 37
6 0
Re: YZ 250
Raduz TT600r:
O tom posuzování stavu podle fotky máš pravdu, ošuntělej vzhled nemusí nic říkat o tech stvu. Ale když napíšu motor po GO tak čekám že sem jí dělal já a ne někdo z majitelů předemnou, samozřejmě nelže protože tahle motorka je po GO už tak po 20. ale úplná rovina to ted z mojeho pohledu neni
- Filda
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Chemička
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
3 0
Strejda-GC napsal(a):Raduz TT600r:
kdy bude nové forum ? mělo být v březnu
Věříš v Boha ?
Žádný kopec není tak velký, aby nešel vyjet.
Strejda-GC napsal(a):Raduz TT600r:
kdy bude nové forum ? mělo být v březnu
strejdo jak tak pozoruju nemuzes uz klidne spát jak cekas na nové
- kendy
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: prostějov
- Motorka: Varadero,čz 513
- Web
1 0
vratislav prošek napsal(a):Zdravím všechny,obvykle do takovéhle diskuze nezasahuju,ale tohle mi nedalo!Před nějakou dobou jsem byl v podobné situaci (prodej honda cr 500 z motorem Čz 380).Znám Kendyho a znám taky předchozího majitele,který dělal GO motoru a podvozku a ani ji nezajel (je mu cca60 let).Chtěl na ni jezdit,ale už byla na něho údajně moc silná.Kendy na ní nic moc nenajel,(spíš nic než moc).Problém je možná v tom že měl Kendy napsat že ji nevyužije,nebo má jiné priority.Samo do motoru nikdo nevidí,ale ten co dělal GO to fakt umí!!
Priorita je taková že moto stoji a chcu jiné moto na cestovaní. a děkuji za rozpis.
Enduro je celej muj život
- kendy
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
1 0
vratislav prošek napsal(a):Nechci se někoho zastávat,ale z fotky poznat jak moc je kvalitní motorka? (něco se snad poznat dá,ale ne všechno!)Samo se to může za 2 hodiny vysrat,do motoru nikdo nevidí,ale ten chlap si to dělal pro sebe tak určitě nic neomrdal!(mě dělal 2 motory a makaj do dnes!!)Celkem mě tady mrzí lidi co jen prudí,ale pokud někdo moto zná a má nějaké info co očividně odrazuje od koupi tak s tím nemám problém!!
Vratislave asi to bude borec když podle fotky pozná stav motorky A ji stav motoru
Ať je motorka jaká chce,ale rozhodně mi nepřijde jaké fér jednání dávat inzerát se starýma fotkama.Všichni víme jak se dokáže změnit vzhled crossky za pul roku,pak se snadno stane,že někdo jede pro motorku a najednou před ním stojí něco uplně jiného než bylo na fotkách.
- SojkinXR6R
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HQFE350, HondaXR600R,KTMsxf450
- Věk: 35
- Tel: s poškrábanym displejem
5 2
Sleduju to z povzdálí, ale vy co haníte hned z počátku inzerátu nečestnost prodávajícího ohledně té prováděné G.O., tak se opíráte akorát o všeobecnou atmosféru dnešních prodejů - tj. nemáš papíry od G.O - lžeš. Nedělals ji ty sám ale majitel před tebou - lžeš ještě víc a ještě navíc si sám debil, že ses nechal napálit.
A co takle zvednout prdel od klávesnice, opustit kybersvět a jet si poslechnout jak motor vrčí, nebo kráčí vibracema ven z rámu a hodit výsledek sem 
Ne děkuji, raději budu sedět za tou klávesnicí, vymejšlet proč to neni po GO a doufat že mám pravdu a trefil sem se do 80%+ zmrdů, co prodávaj moto ,,po GO" 
Čest všem co maj rádi motorky a nemrvěj je 
Kdo maže - ten jede, Bláto louže kamení, to je naše znamení Made in Japan
- kendy
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
1 0
Pavlas napsal(a):Ať je motorka jaká chce,ale rozhodně mi nepřijde jaké fér jednání dávat inzerát se starýma fotkama.Všichni víme jak se dokáže změnit vzhled crossky za pul roku,pak se snadno stane,že někdo jede pro motorku a najednou před ním stojí něco uplně jiného než bylo na fotkách.
vzhled motorky je furt stejní
- kendy
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
1 0
Pokud ne umíte čist tak v inzerátu je psáno: Prodám YZ250 2T..motor po G. O vice info po telefonu. Kdo bude mět zájem tak si zavolá, a vše řeknu po telefonu.
- kendy
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
1 0
sirr napsal(a):Kendy: rozhodne z fotek poznam, ze se jedna o model 99 nebo 00, model 2001 jak ty oznacujes ma bilej filterbox a byla zmena v zadni hadice brzdy.Dle plastu a polepu je mozne ze moto pochazi z bejvaliho Nachodskeho Ladiex racing tymu (pozdeji se tym prejmenoval na UFO r.t...).Majitelem je ladislav Exner, tehdy tyto mota drtil Zdenek Spacek, sam L.Exner, Zdenek Kostelecky atd ad...ty motorky uz tehdy meli parkrat objetou zemekouli a to litali jen MX...no snad se jedna jen o plasty... Sam jsem tyhle motorky mel i 125ky. Vis, par lidi me unas kontaktuje abych jim sehnal moto a dle fotek lze odhadovat co se asi bude skryvat uvnitr (rezave srouby atd..)a na takove ani nevolame.Stav mota je kazdeho vyzitkou... Pokud jsem se te nejak dotknul, tak se ti predevsemi OMLOUVAM, rozhodne to nebylo v umyslu ani z zadne osobni zaste...prezentoval jsi se zde jak jsi stastny z jezdeni a za par mesicu moto po Go naprodej....nic vic. Spacak : ty jsi me fakt pobavil :-).Motorka se prodala za 14dni, inzerat jiz tak nebyl aktuani :-)
Omluvu při mám Prodávám vice motorek že chcu GS..
|