INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Dakar 2015
- Honza XT
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: EXC 250
4 1
Re: Dakar 2015
Cekal jsem, ze ta Gottvaldova Huska bude strep, ale ze az takovej, to ne. Je to velka skoda. Je videt, ze bez poradny motorky to nema smysl.
co říkáte na taktiku Bareddy proti Comovi jak dělal, že opravuje motorku a jak projel Coma, tak hurá za ním
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR400F, exTT600R
- Věk: 5X
3 1
Honza XT napsal(a):Cekal jsem, ze ta Gottvaldova Huska bude strep, ale ze az takovej, to ne. Je to velka skoda. Je videt, ze bez poradny motorky to nema smysl.
Nabízí se otázka, jak je možný vložit do účasti na Dakaru tak veliký prachy a zároveň mít tak zásadní problémy s technikou, zvlášť pokud se jedná o tak zkušenýho borce jako je Zdeněk Gottwald...
Podle infa z blogu Tomáše Kocandy měl půjčenej osobní strohj B. Prata... viz http://dakarrallye.blogspot.cz/2015/01/ … -proc.html
E: odkaz
Editoval mart (09.01.2015 09:26:33)
modrá je dobrá ;-)
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 1
Strejda-GC napsal(a):co říkáte na taktiku Bareddy proti Comovi jak dělal, že opravuje motorku a jak projel Coma, tak hurá za ním
Taky jsem na to koukal
modrá je dobrá ;-)
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
mart napsal(a):Strejda-GC napsal(a):co říkáte na taktiku Bareddy proti Comovi jak dělal, že opravuje motorku a jak projel Coma, tak hurá za ním
Taky jsem na to koukal
Taktika... co je na tom? Není to nic proti ničemu...
....jsem líná jezdit rychle....
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
mart napsal(a):Honza XT napsal(a):Cekal jsem, ze ta Gottvaldova Huska bude strep, ale ze az takovej, to ne. Je to velka skoda. Je videt, ze bez poradny motorky to nema smysl.
Nabízí se otázka, jak je možný vložit do účasti na Dakaru tak veliký prachy a zároveň mít tak zásadní problémy s technikou, zvlášť pokud se jedná o tak zkušenýho borce jako je Zdeněk Gottwald...
Podle infa z blogu Tomáše Kocandy měl půjčenej osobní strohj B. Prata... viz http://dakarrallye.blogspot.cz/2015/01/ … -proc.html
Motorku měl jen půjčenou, nevíme, do jaké míry mohl zasahovat do její předstartovní přípravy. Pokud se majitel motorky zaručil, že vše je OK, co Zdeňkovi zbylo jiného, než tomu věřit. Taky je možné, že byla připravená dobře, jen to prostě nevydržela... to se stává i v lepších rodinách. Škoda
....jsem líná jezdit rychle....
Klasika napsal(a):mart napsal(a):Strejda-GC napsal(a):co říkáte na taktiku Bareddy proti Comovi jak dělal, že opravuje motorku a jak projel Coma, tak hurá za ním
Taky jsem na to koukal
Taktika... co je na tom? Není to nic proti ničemu...
....kdyby měl Barreda taktiku trochu jako Krtek, tak by ještě navíc na Comu až do cíle troubil
semsi tak vzpomněl....
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 1
Klasika napsal(a):mart napsal(a):Honza XT napsal(a):Cekal jsem, ze ta Gottvaldova Huska bude strep, ale ze az takovej, to ne. Je to velka skoda. Je videt, ze bez poradny motorky to nema smysl.
Motorku měl jen půjčenou, nevíme, do jaké míry mohl zasahovat do její předstartovní přípravy. Pokud se majitel motorky zaručil, že vše je OK, co Zdeňkovi zbylo jiného, než tomu věřit. Taky je možné, že byla připravená dobře, jen to prostě nevydržela... to se stává i v lepších rodinách. Škoda
...když se mu motorka ve 3. etapě rozjela, tak předjel cca 100 jezdců a dotahoval se na Davida Pabišku
modrá je dobrá ;-)
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
Janek:
Spojka u Gottvalda nebyla spálená, ale je tam jen jedna pružina a něco co reguluje přítlak a to se rozbilo....
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 1
...ale potíže s technikou se nevyhýbají nikomu - info z FB Honzy Veselého:
"Speciál mám za sebou, jsem na Shellce, ale není tu wi-fi. Dnes jsem také skoro skončil. Asi na 350.km mi upadlo řetězové kolečko z motoru. Včera jsem jej měnil a špatně asi zalepil. Našel jsem ho na cestě. U toho jsem si všiml, že nemám poslední kus motorky. Zlomil se kus blatníku, zadní světlo, značka. Ale do té doby jsem nespadl...Prostě rozbíjecí etapa. Taky jsem zjistil,proč mi už 10 km nebrzdí zadní brzda. Trefil jsem kámen, ustřihly se tři šrouby a kotouč se zdeformoval. To všechno mě stálo tak 10 míst, do té doby jsem jezdil kolem Puertase. H."
modrá je dobrá ;-)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
mart napsal(a):...ale potíže s technikou se nevyhýbají nikomu - info z FB Honzy Veselého:
"Speciál mám za sebou, jsem na Shellce, ale není tu wi-fi. Dnes jsem také skoro skončil. Asi na 350.km mi upadlo řetězové kolečko z motoru. Včera jsem jej měnil a špatně asi zalepil. Našel jsem ho na cestě. U toho jsem si všiml, že nemám poslední kus motorky. Zlomil se kus blatníku, zadní světlo, značka. Ale do té doby jsem nespadl...Prostě rozbíjecí etapa. Taky jsem zjistil,proč mi už 10 km nebrzdí zadní brzda. Trefil jsem kámen, ustřihly se tři šrouby a kotouč se zdeformoval. To všechno mě stálo tak 10 míst, do té doby jsem jezdil kolem Puertase. H."
Když se vede stylem "na posranýho i hajzl spadne", tak je to fakt smůla. Ale tak to chodí. Důležitý je, že jede. Potíže mohou přijít i na ty, co jedou před ním.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 1
zajímavej komentář Ivo Kaštana k situaci Zdeňka Gottwalda:
"škoda toho úsilí a peněz atd. Přiznám, že jsem Zdenkovi dával z našich kluků nejvyšší šanci na výsledek.. Dakar je o zkušenostech a tohle je taky zkušenost. Jen si myslím, že by neměl tak spěchat domů, určitě ho nikdo nevyhání a na rozdíl od afrických Dakarů, mohl pokračovat třeba po doprovodných trasách nebo v asisťáku. Je to veliká šance si v klidu prohlédnout, jak to dělají ostatní. Míra Zapletal jezdil na Dakary snad pět let jako divák a pozoroval, fotil, zkrátka sbíral informace. I teď se prý chce z Africa race zaletět podívat do Argentiny, co nového v technice."
zdroj: https://www.facebook.com/dakar.cz/photo … =1&theater
modrá je dobrá ;-)
|