Zdravím. Mám problém se svou Kawou KX 250. Koupil jsem rok '96, ale když jsem začal dělat motor, zjistil jsem, že jsou dost popraskaný kartery. Proto jsem objednal jiný z Ameriky přes Ebay. Kartery co mi přišly jsou rok '98. Maník mi je z Ameriky poslal i s komplet převodovkou. Já jsem pak vybral ty na pohled nejlepší kolečka a všechno poskládal dohromady. Bohužel jsem až pak zjistil, že ty kolečka jsou o maličko jiný a mě teď převodovka nejde (chvilku řadit jde, ale po nějakým čase se sekne kvalt. Maličko musím pootočit hnanou hřídelí a skočí tam jinej kvalt). Asi tedy jde zub na zub, což podle mě bude jiným rozměrem koleček. Otázka zní: nevíte někdo, jaký mají mít rozměr kolečka převodovky na rok '98, nebo kde to sehnat? Nikde to najít nemůžu, ani na Parts Depot. Vzhledem k tomu, že jsem kolečka pomíchal, tak nevím, který je z '96 a který z '98. Na první pohled se zdá, že jsou stejný, ale je tam rozdíl...
Nemá tu někdo vykuchanou nebo právě otevřenou převodovku na KX 250 r. v. 98, aby mi ty kolečka přeměřil?
Díky