Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Red Bull 111 Megawatt 06 – 07/09/14/17

#81 15.09.2018 11:12:59

Re: Red Bull 111 Megawatt 06 – 07/09/14/17

roxteedy napsal(a):

.....teď mi došlo že jsem vlastně zajel strašný pecky a jsem na bedně ve svoji holčičí kategorii a stačilo mi k tomu 2/3 času závodu  ano ....

A že prej u tebe není žádný posun. Loni ses čertil, že ti nemám říkat holko a letos už ses našel a víš kam patrříš ano  ano 
To už aby se před tebou třásla i Laia Sanz a2 

Jinak jako internetový youtube jezdec ti řeknu k videu, že žádná sláva. Obraz se klepe nahoru dolu, Asi tvrdý podvozek, kterýmu nestíháš nebo blbý nastavení k tvýmu stylu. Vyladěnou jízdu poznáš z videa i podle toho, že vše se filtruje pod hlavou a záběr je potom jako v jedný lajně ano .
Tohle musí fakt unavovat a tvýmu kolenu to neprospělo. Škoda, po loňsku jsem ti přál posun ano 

Editoval Janek (15.09.2018 11:40:53)

#82 15.09.2018 15:35:50

Janek: Ty zas perlíš. Občas si přečti co napíšeš protože to jsou hrozný hovna. Místo toho psaní tady jdi radši jezdit ať se to konečne naučíš.

#83 15.09.2018 19:12:07

roxteedy
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: ta nejlepší...
Věk: 300
Tel: mobilní
10 0

Janek napsal(a):

roxteedy napsal(a):

.....teď mi došlo že jsem vlastně zajel strašný pecky a jsem na bedně ve svoji holčičí kategorii a stačilo mi k tomu 2/3 času závodu  ano ....

A že prej u tebe není žádný posun. Loni ses čertil, že ti nemám říkat holko a letos už ses našel a víš kam patrříš ano  ano 
To už aby se před tebou třásla i Laia Sanz a2 

Jinak jako internetový youtube jezdec ti řeknu k videu, že žádná sláva. Obraz se klepe nahoru dolu, Asi tvrdý podvozek, kterýmu nestíháš nebo blbý nastavení k tvýmu stylu. Vyladěnou jízdu poznáš z videa i podle toho, že vše se filtruje pod hlavou a záběr je potom jako v jedný lajně ano .
Tohle musí fakt unavovat a tvýmu kolenu to neprospělo. Škoda, po loňsku jsem ti přál posun ano 

Tak teď nevím jestli mám jet do wp reklamovat cone valve že to blbě udělali a následně na mě blbě nastavili že to říkal offmoto guru Jára a nebo příště použít stabilizaci obrazu a nebo to nechat jak to je aby bylo vidět že nejedu po asfaltu  lol lol

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů