INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
jen tak pro zasmání :-(
- milanride
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
- Věk: 26
1 0
Re: jen tak pro zasmání :-(
Neměl by někdo náhodou model chrániče spojky na KTM popř. nervy ho udělat podle originálu? Mam na mysli ten frézovanej přes spojku..chtěl bych si ho vyfrézovat, ale nemam vzor...
Jo a taky by se hodil model stupaček..
Editoval milanride (18.08.2014 20:26:53)
- Vojtas
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: FE450
- Věk: 25
- Tel: NokiaN8
7 0
Thomas: podle ty rozety na náboji je tohle jen nějaká pracovní zkušební verze... ne na ježdění
Baseball, basketball and football... ....all require one ball... ...ENDURO REQUIRES TWO!!!
Super,mam na Transalpu novou retezovku Cz. Pokud je to ten typ,co pise Rosta,kupuju DID
Vim,ze ta motorka nikdy nedostane takovy kour,jako endura,tolik sily taky nema,ale nehodlam vyjet ve 2na Slovensko a resit ve 100 na okresce šlajfu jak krava,orvane plasty,spital a polozenou motorku.
Hnus todle poslu jim ten retez s venovanim takze asi zase 2ka v kyblu.uvidime.
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
novej:
Hod Fotku jak se zdařila oprava
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
Je mi líto, ale to ho radši říznu flexou...Máš SZ
novej:
zlatý český ručičky ... na tu bídu luxus ...
jirka87 napsal(a):Super,mam na Transalpu novou retezovku Cz. Pokud je to ten typ,co pise Rosta,kupuju DID
Vim,ze ta motorka nikdy nedostane takovy kour,jako endura,tolik sily taky nema,ale nehodlam vyjet ve 2na Slovensko a resit ve 100 na okresce šlajfu jak krava,orvane plasty,spital a polozenou motorku.
Hnus todle poslu jim ten retez s venovanim takze asi zase 2ka v kyblu.uvidime.
co jinýho může řetěz dělat než prasknout? ... praskaj všechny (osobní zkušenost) ... když ti tam vletí kámen nebo klacek tak se přešponuje a načne... pak někdy prdne.
Miki : Rozumím ti, ale není tedy lepší se vyvarovat evidentně slabého místa a investovat 2000Kč do lepšího řetězu, kde snad ty problémy nejsou tak časté ?
Já jsem na Alpa ještě nekoukal. Jediné co vím je, že je tam nový ČZ řetěz "ve zlatě"...Přesný typ nevím. Je mi jasné, že za konstatní rychlosti (tedy ne v nějakém šílenéhm tahu) asi pravděpodobně nerochne, ale nehodlám řešit že někde ve výjezdu na Pustevny, nebo nevím kam ve dvou podřadím, zatáhnu a ono se to urve...
Asi to moc dramatizuju, ale nemám zrdoje jako jiní lidi. Jsem odkázanej sám na sebe. Nemám kámoše, kterému zavolám - hele zůstal jsem v Kežmaroku v prdeli, dojeď s dodávkou...
Nehledě na to, že je tam nýtovaný spoj, takže tím hůř řešitelná případná oprava na cestě.
Editoval jirka87 (19.08.2014 11:22:24)
jirka87: ...a to ti k panice ohledně řetězu ČZ stačí jedno vlákno na offmoto? ... jestli chceš založím tu pokaždý když mi prdne řetěz vlákno jo? ... to jsem pak zvědavej co si vlastně koupíš za řetěz aby si byl v klidu Řetěz mi praskne v průměru tak 5x za rok od DID až po RK... trhaj se destičky, praskaj čepy...atd
MikiberG napsal(a):novej:
zlatý český ručičky ... na tu bídu luxus ...
Jo dělal mi to kluk kterýmu bych svěřil život takže si jsem jistej že je to 100%. A hlavně jsem to nemusel půlit
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
jirka87: Taky nevím, proč z toho děláš velký závěry. ORM I ORMX jsem již několik odjezdil, a bez fatálu. Trhá se vše...Navíc.u tebe asi nehrozí takové zacházení, aby byla vysoká pravděpodobnost zničení. TA je přeci jen něco malinko jiného než "ostrá" endura.
Nejhorší smrt je z vyplašení
Editoval tank (19.08.2014 11:39:12)
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
zachvat : Tak a je to jasný 
Brzo tady bude v inzerci novej řetěz ČZ a kdo se toho nebojí a nevěří na jedno vlákno, jak píše Mikiberg, tak může vesele koupit. Musím zjistit počet článků a jestli je to upotřebitelné na nějaký jiný stroj.
P.S : škoda toho...novej řetěz :-/ Ale tu odvahu prostě nemám.
já bych to na tvým stroji taky neřešil. Tydy řetězy praskají když dostanou šlupku, na silnici se tohle nestane.
Novej a Miki : Já potřebuju intenzivní psychiatrickou pomoc.
Mám zkrátka jen strach, že když nedám to DID, tak mi ten ČZeťák prdne. Jak to řešit někde v řiti stovky kiláků od domova je trošku problém.
Když už jsme u toho - z kolika případů se tak +/- stane, že ustřelený řetěz něco poškodí. To mě zajímá nejvíc. Kdybych věděl, že se nic nestane, tak ho asi i dojezdím ,ale představa, že sháním na Transalpa tu dekl na motor, tu airbox...To se mi nelíbí :-/
wemoto má naprosto strašné ceny řetězů, byť mám ten shop rád,ale dát za novou řetězovku DID X-ring Gold (+80Kč) : http://www.motoretezy.cz/cz/e-shop/1009 … 88-00.html by mě pro klid duše až tak nebolelo.
Nejhorší je, že je ta řetězovka nová, tak se to ve mě pere, jestli jí vyhodit, nebo ne :-/
jirka87:
Hele, když máš takovouhle hrůzu z prdlýho řetězu, tak proč jsi nekoupil něco s kardanem? Ale jestli ti to pomůže, tak ČZ JSOU V POHO, tak jezdi a neřeš. Stačí?
|