|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Yamaha yz 80#1 14.08.2014 12:29:35
Yamaha yz 80Yamaha yz 80
Mám problém. Koupil jsem před časem pro malého yz 80 a dávám ji dohromady. Chybí na ní nějaké věci, jelikož ji začal předešlý majitel rozprodávat na díly. Chci se zeptat jestli se někomu neválí doma něco. Potřeboval bych chladič i s hadicemi, prsíčko co kryje chladič a komplet přední brzdu i s kotoučem. Už sem si nechal poslat věci od nějakého vykuka z Náchoda a borec mi poslal úplně jiné věci. Naštěstí si je vzal zpátky takže jsem o nic nepřišel kromě poštovného. Na inzerci nic není. offline #2 14.08.2014 13:27:08
Re: Yamaha yz 80Jo tak to vím o čem mluvíš, můj kluk má 85LW a opravdu na to nic použitýho neseženeš, všechno jsem musel koupit nový, tak upřímnou soustrast. offline #3 14.08.2014 14:04:41
Re: Yamaha yz 80Tak černě bych to ale neviděl... Nevím jen z jakého ročníku by ti to pasovalo - neuvádí ho. Jak jistě vidíš, je to inzerováno na bazos.sk, ale evidentně to prodává někdo z Prahy = výhoda pro tebe a je tam co potřebuješ. Jen doufej, že to ještě má. Editoval jirka87 (14.08.2014 14:09:49) offline #4 14.08.2014 14:35:23
Re: Yamaha yz 80
No to je právě ten frajer co si ze mě udělal srandu a poslal mi hromadu harampádí z čeho třeba chladič byl z motorky co měla dva chladiče a přebytečné vývody byli zavařené a navíc ani nepasoval na uchycení. Brec posbíral asi někde nějaký bordel v nějaké dílně co to tam vyhodili a ani neví co prodává. offline #5 14.08.2014 14:44:25
Re: Yamaha yz 80Nevím za kolik jsi to koupil, jak to vypadá a jaké s tím máš umýsly, ale jestli ti chybí půl motorky, tak to asi nebyla úplná voňavka. Vydal bych se cestou dopasovat tam jiný díl. Ta motorka přece nepozná, že má jiný chladič. Nebo že by na tebe koukala pak takhle ? - offline #6 14.08.2014 14:54:20
Re: Yamaha yz 80jirka87: Jo to prsíčko naberu u něho, a doma mám chladič z MTX, ale ten je na druhou stranu (má opačně držáky). Kotouč bych koupil taky nový a pumpu tam dám z čehokoli, jde jen o držák brzdiče. Má to dvoupístek nissin jako má většina motorek, jen držák má jinou rozteč. Je to rok 99-00 a je to v celkem dobrém stavu. On to pán neuměl složit, tak to začal rozprodávat. Má to nový nicasil a píst s ojnici. Ložiska jsem koupil SKF a VIASI gufera. O motor se nebojím, jen ten zbytek co chybí dát dohromady. offline |