Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

prosím o radu ohledne opravy řazení trialka -

#81 12.10.2014 20:35:34

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

Re: prosím o radu ohledne opravy řazení trialka -

Mikagen:

momentalne budu toto trenovat dokola.....jinak na druhou stranu mam celkem problem kolo odhodit....nevi m proc  je to mozna jako s tim ze na stani na miste mam taky vytoceni riditek jednu stranu lepsí.....jinak dnes poprve se mi darilo bunny hop opravdu udelat.... jinak obcas se snazim jizdu po zadnim ale to je pro me fakt orisek....proste to nejde a nejde(spis cim dal hur nez lip)jeste odhazovani predniho kola sem uz dlouho nezkousel....hodim ho bokem  max o 10 cm...ale jen jednou pak zavangluju a konec....spis bych to ted videl jen na toto porad dokola....ne ze budes kurva predbihat s trenovanim a8  jinak bys taky mohl dat nejaky video.....nebo co myslis ze bychom mely trenovat????

#82 14.10.2014 10:07:04

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

PROBLEM kluci....včera se mi něco posralo na motorce....a nemuzu na to prijit..... při vyskkovani prekazky mi nejak zatarokoval motor..... a tak sem turoval na neutral a poslouchal....a rikam asi blba smes(nechapal sem proc z niceho nic ale rikam tak asi se to muze stat) a tak sem oprel motrku o zed a nejak kleplo v motoru a zdechlo to.....rikam si a KURVA jedniny lozisko co v motoru se nemenilo(bylo dobry) se beztak rozsypalo....  na ojnici na klice.....tak sem motorku dotahl dom....rozebral motorku a sundal valec....pist.....a vse ok.... rikam si co to doprdele bylo????? slozim nastarutju a mělo uplne normalni zvuk a chod....tak sem to sel projet na zahradu a občas to vynechalo.....rikam asi voda v benzinu(benzin spatnej není....uz sem na nej odjel 2 mth) tak sem vypustil karbec a to same....tak sem ho vyhodil rozebral a vycistil(byl cistej) vyfoukal a nastartuju a to same....nekdy je nastartovana minutu a nekdy jen 10 sekund a pak zdechne.... vymenil sem za nejakou svicku co jsem mel tu samou ale nevim jestli byla dobra...dnes koupim novou....pak sem ještě vecer znovu vyhodil karbec a a klapky jestli jsou ok a jsou.... a porad to same...tady video....chcipak sem odpojil tak nevim...a dily do motoru me staly ranec a sem z toho dost rozhozenej.... jinak zvuk motoru je divnej protože je to v zavrene dilnicce...jinak to ma stejnej jako když to cim venku..... a mam ještě dole kryt ze sání

https://www.youtube.com/watch?v=3CZRexm … e=youtu.be

#83 14.10.2014 10:56:42

Semis
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: východní skoro Pragl
Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2

Filip - SANDOKAAN:

S tím chcípáním uplně nevim ,ale vypadá to spíš na nedostatek benzínu.

Jinak s tou helmou jsi opravdu neponaučitlnej. Takhle si fakt nezahrávej. Znám pár lidí co už na to doplatili a to nedělali oproti tobě skoro nic. Hlava je měkká a za ty následky to fakt nestojí. Navíc šlapačkovou helmu nandáš za 2 vteřiny a nijak tě neomezuje.  vyk!   vyk! 

Dej koním pít...

#84 14.10.2014 13:15:46

Radek990
začátečník
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Plzeň
Motorka: KTM Adventure 990 S, KTM 350 EXC ISDE
Věk: 36
0 0

Semis napsal(a):

Filip - SANDOKAAN:

S tím chcípáním uplně nevim ,ale vypadá to spíš na nedostatek benzínu.

Jinak s tou helmou jsi opravdu neponaučitlnej. Takhle si fakt nezahrávej. Znám pár lidí co už na to doplatili a to nedělali oproti tobě skoro nic. Hlava je měkká a za ty následky to fakt nestojí. Navíc šlapačkovou helmu nandáš za 2 vteřiny a nijak tě neomezuje.  vyk!   vyk! 

Naprostý souhlas s tebou!!!!! Nechápu co je v tom za problém jezdit v helmě a11 

#85 14.10.2014 20:10:10

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

dnes sem ai 3x cistil okola karbec jak debil svicka nva nepomola...nastartovalo to a po chvilce zdechlo.... a jak sem to vzdaval tak sem si vsiml ze je vyjetej drat ze svorkovnice(mel by do ni byt zalitej bo co ale není) do cdi a jak sem ho dorazil nakonec..chytlo to a běželo asi 20minut...a pak zas...rikam tak to je v prd..ale nakonec zase vyjel...takze ho vecer zaliju asi tavnou pistolou a ještě to nejak obmotam elektr. paskou a bude a1  ale celkem me nasralo ze sem kvůli dratu rozebiral motor a31 proc to jde delat jednoduse když to jde slozite..cim navrhujete zalít????je ta tavna pistol dobra??? jak ztvrdne podle me moc nedrži(nenalepí se) ale nic lepšího me nenepada

#86 14.10.2014 20:34:41

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

prave ze není...ale to pritazeni k ostatním dratum bude dobrý a pak to protavím...super....

#87 14.10.2014 20:37:54

MotoDriver
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Mechov
Motorka: 250f
Věk: 40 a víc
Tel: mám
13 0

Doporučil bych silikon. ano  key 
Když jsem dělal mechanika u J.Mičánka st.,tak sme používali na formuli Škoda na konektory na karbecu,cívku atd.silikon,takovej ten čirej až mléčně bílej,myslím že to byl nějakej univerzální,už si to moc nepamatuju.
Motor byl chycenej natvrdo v rámu,žádný silentbloky,takže vibrace byly dost velký a v pohodě to udrželo,teplo od motoru to v poho sneslo.

Je to barva, kterou mám prostě rád
Modrá je dobrá, už je to tak.

#88 14.10.2014 21:31:40

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Nedávno jsem zalíval ukřápnutou svorkovnici na cdi lukoprenem a drží fest. Zas to má docela velké balení,a stojí dost. Kdybys měl cestu do ov tak ti na zalití dám,je toho dost a já to asi nikdy nespotřebuju. Je to ale zalévací hmota,ne lepidlo...

#89 14.10.2014 23:28:57

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

jardo diky za ochotu...vyresim to nakonec tak ze zitra zkusim jenom zatavit tavnou pistolí....jde mi jen o to ze by zase ten jeden dratek vyjet ze svorkovnice a kdyz to bude jen trochu pojisteny tak to bude fungovat

#90 15.10.2014 09:39:31

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Filip - SANDOKAAN:

Jasne, kdyby nedrželo tak Lukopren je u mne.

#91 17.10.2014 11:14:09

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

motorka včera odzkousena a uz je to ok....jinak k te helme.....nooo proste trialovou ještě nemam ale cekam uz jen na vyplatu a hned si ji koupim.....v krosove se mi jezdi blbe.....pak me ještě cekaji trilovy boty....taky jezdim jen v endurových.....

https://www.youtube.com/watch?v=76eUMCk … e=youtu.be

#92 17.10.2014 22:13:33

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

Mikagen napsal(a):

Filip - SANDOKAAN:

Tak o víkendu jdeme trénovat ne  ano 
Vemu teda foťák na videjko  tongue 

konecne

o vikendu muzu jen v nedeli.... sobota hlidam malého prtoze je moje v praci celej den, ale stejne muj trenink trva max dve hodky protože jezdim sam a samotného me to nebavi dyl....jinak se snazim na tom byt kazdej den pul hodky az hodku....lepsi něco nez nic

#93 17.10.2014 22:14:43

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

jo a kde sezenu tu helu za 1500??? nasel jsem jen okolo trojky a víc....

#94 17.10.2014 22:17:04

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

Mikagen:

jinak ja sem davam samozrejme ty moje nejlepší kousky...paady a to ze porad vangluju tu neukazuju lol 

#95 18.10.2014 18:22:17

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

Mikagen:

uz je teda doma smile  dnes sem byl jezdit ale po pul hodce sem to zabalil protože ja trénuju na trave a bylo to moc mokry a vůbec mi to n ato m neslo tak sem to dnes vzdal....zítra jedu do pekla na enduru takze trenink se ted odklada sad 

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3293_181020141447.jpg

#96 19.10.2014 21:29:34

slugger
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: jih Českých Budějovic
Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
Věk: Třicítka v háji...
Tel: 732 506 125
5 1

V první řadě se nesmíš bát...
Když máš strach, můžeš trénovat s kým chceš...

Proč mám ničit gumu na asfaltě a11
Protože GasGas
Kdo to ruší lesa klid?!

#97 19.10.2014 21:52:22

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

Mikagen napsal(a):

Doporucuji potrenovat s nekym zkusenym  ano 

Dnes jsem byl s bývalým jezdcem co se mi par hodin věnoval (za voz jeste jednou diky) a posunes se jak když se mesic placas sám.
Troufnes si na věci,u cehoz mi bylo zle se podívat.
Je pravda,ze jsem si rozbil dost hubu-loket a hlavne prava strana zad,když jsem se skutalel ze skalky po zádech a motorka po mě,ale stalo to za to  ano 

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1 … 19_009.jpg

no vo tom zadna...ja dnes byl na chvily na enduru protože jsem nestihal....

mas nejaky video????

#98 21.10.2014 19:23:06

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

Mikagen:

tvl ty uz bez dopr lol 

nee dobrý..kolik stály???? ceka me to taky..... a jeste ti chcu odpovedet na sz ale sháním nejake mista na trenink a proste je to u nas bída...pristi utery kdyz sezenu hlidani pro malyho chceme jet s kamaradem k puchovu (zna tam nejaka mista na trial) u nas nic moc.... dnes sem byl trosku potrenovat a nejak se mi zda zase ze mi to jde cim dal hur....

jinak samozrejme kdyby nekdo o necem  a nejlepe LEVNEM vedel tak rychle sem

jinak mi mikagene vypada to ze te to chytlo....jak to mas s jizdou po zadnim a jeste jak to napsat jak naskakujes na prekazky jak ji vyskocis dokazes hned dupnout po zadni brzde???pomahas si jíí pri tom jako ze bys byl  v moc velkym zaklonu???ja to proste nedokazu

edit - a jak se v nich jezdi???lepsi? horsi???

Editoval Filip - SANDOKAAN (21.10.2014 19:47:08)

#99 08.11.2014 21:59:46

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

opet problém...ne moc velkej ale dost naprd.....

kluci do ceho je zapojenej chcipak????proste z nejakyho duvodu sem zapomel druhej pin kam zapojit chcipak....co se stane když se zapojí do kostry? kdž to tak udelam tak to normalne chcipne ale nevim jestli něco nespálím a nemuzu sehnat proste elektroinstalaci

#100 08.11.2014 22:09:15

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

takze bych ten druhej drat proste na kostru a ten do cdi mám....problém nebo noproblem???

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů