Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

prosím o radu ohledne opravy řazení trialka -

#1 01.08.2014 21:42:09

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

prosím o radu ohledne opravy řazení trialka -

kluci tak trialka je doma a je to zase super hracka...oproti byvale 99tce je toto 2006 a je pocitove lehci a ovladatelnejsi....sranda jak sfina ale vubec mi to na ni nejde lol ...

motorka je v dobrym stavu az na řazeni kde je chyba(když sem ji bral tak sem to samozrejme vedel at nekdo nepise proc sem ji kupoval.....cena se upravila ke spokojenosti obou)

a co to vlastne dela.....takže razeni jednicky  vklidu ale z jednicky nebo z neutralu hodit dvojku je za studena problem a dnes kdyz sem jezdil a byla tepla tak je to lepsi  a jde to....ostatni kvalty jdou nahoru a dolu perfektne a ze dvojky pres neutral na jedna taky ok ale zastudena tam dam dvojku stylem ze musimdat sajtrpaku nahoru a pocitove by to chtelo jeste treba 3mm nahoru ale uz tam proste nejde.......nema se to kam zacvaknout...kvalty nevypadavaji nebo tak neco a dvojku tam hodim stylem ze to dam uplne nahoru a rychle ji pustim a jak jde dolu tak tam proste skoci.....jak je tepla tak z 1 na 2 jde ale pokud tam dam neutral tak se mi tam 2 dava spatne...je jedno jestli jedu ci stojim....

byv majitel mi povidal neco o nastaveni nejakeho pulmesicku pod spojk. kosem a ze byse to mohlo doladit ale ja tomu neveril a tak sme to poresily cenou.....neni to uplne akutni ale klidne pokud se tam da neco serizovat tak se do toho pustim a kdyz bude nejhur tak kdyz mi nekdo pomuze jako jak ste me pomahaly s vymenou pistu tak se do toho pustim.....myslim ze nejsem uplne levej

jinak na youtube sem nasel neco se serizovanim prevodovky necim za spojk. kosem  je to tam od 6:28.......co tam dela s tim sroubem za kosem a ceho tim docily????

https://www.youtube.com/watch?v=A80n7zq80n8

http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3293_010820141068.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3293_010820141071.jpg

#2 01.08.2014 23:32:14

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Re: prosím o radu ohledne opravy řazení trialka -

Tak tohle jsem tu dnes měl na servis.
Jestli chceš, hoď to sem - mrknu na to...

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#3 02.08.2014 01:45:38

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

Raduz TT600r:

ja chci momentalne jezdit(da se tam radit ale neni to urcite ono) a HLAVNE si to potrebuju udelat sam....spis chci..... protoze bych si rad zacal takovyto veci delat sam....stejne jak sem delal poprve vymenu pistu.....a dopadlo to dobre a ted predpokladam ze pokud se tam neco ladit tak to taky zvladnu a pokud se bude muset pulit motor tak se do toho taky stejne vrhnu

#4 02.08.2014 11:21:21

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

na to ze motorka musi byt proste v poradku..... .....musi se to vyresit a ne dojezdit motorku do mrtva ....

#5 03.08.2014 02:55:50

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

nikdo neporadí?

#6 03.08.2014 18:25:55

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

tady davam video....to kvedlani radickou nahoru je porad jen mezi jednickou a dvojkou......za studena je to teda problem jeste vetsi..... jednicka jde vklidu a dvojka kdyz je motorka tepla tak z jednicky(dole) skoci celkem v klidu a le pokud se tam da neutral tak je problem ji tam dostat a skoci tam vetsinou kdyz radicku dam nahoru a pri rychlem pusteni dolu tam ta dvojka skoci....kvalty nevyskakujou a nic jinyho tam za problem neni.....je to za tim spojk. kosem nejaky serizovani????

https://www.youtube.com/watch?v=HA-l46n … e=youtu.be

Editoval Filip - SANDOKAAN (03.08.2014 18:26:23)

#7 03.08.2014 20:34:46

Filip - SANDOKAAN: JE TO ROZBITÝ... Ne an nějaké seřizování to moc nevidím, nejjednodušší je to rozhodit a kouknout na vidličky, kolečka. Pokud nechceš jezdit a chceš to mít cajk, tak ti stejně nic jiného než rozborka nezbude.
Ps. kolik jsi za ni dal? klidně SZ

#8 03.08.2014 20:43:40

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

A řadit bez spojky si zkoušel?Většinou bejvá řadící mech.přístupnej bez půlení tak sundej dekl a jukni na to.

#9 03.08.2014 21:08:25

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

martinsparco.... to ze to je rozbity vím....proto to chci vyresit a prave ze pro me to NEJJEDNODUSi rozborka neprijde lol  kdyz nic jinyho nezbude tak to samozrejme udelam.....

badysot.... spojka nespojka  to same(rachta na ni lozisko ale to me netlaci)...v tom to neni....je to spis ze tam nahoru nechce zaskocit..... proto me zajmalo jestli se nekdo mrkll na video co tam ten mechanik serizoval..... jinak tady se musi kvuli prevodovce motor rozpulit..... jinak dnes sem na ni jezdil asi 3 hodky a proste super....hracka ....akorat lidi z dediny cumi a rikaji ze sem jak pubertak lol 

#10 03.08.2014 21:15:04

Vencam666
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: sever Čech
Motorka: Yzf450, rmz 250
Věk: 46
Tel: Přenosný
0 0

Měl jsem to na dva dny starém gasu txt 300 pro , byl to ohnutý nějaký plíšek v řazení za pár korun.
Bylo to ale v záruce tak jsem to moc neřešil a  odvezl to do servisu.

#11 03.08.2014 21:27:34

babaexc
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Filip - SANDOKAAN:

Řekl bych že tam šteluje polohu neutrálu.Možná to ptřebuješ dostat níž.Jednička skočí hnedle a dvojku musíš lovyt někde hrozně nahoře.Sundej tu pravou stranu a číhni to.(Badyšot je kolega)

#12 03.08.2014 21:53:02

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

babaexc napsal(a):

Filip - SANDOKAAN:

Řekl bych že tam šteluje polohu neutrálu.Možná to ptřebuješ dostat níž.Jednička skočí hnedle a dvojku musíš lovyt někde hrozně nahoře.Sundej tu pravou stranu a číhni to.(Badyšot je kolega)

sory babaexc...jen ve spechu sem to precetl a odepsal.....no asi to tak dopadne...zkusim to nejak poladit tim sroubkem a kdyz to nepujde....tak doufam ze me tu poradite jak rozhodit motor...jak spravne nalisovat loziska n akliku a pod ...protoze pokud se bude pulit tak se bude delat vse at to nemusim delat za pul roku

#13 03.08.2014 21:53:28

Kukni do partlistu motoru co vše tam ovlivnuje řazení. Uvidíš jestli to půjde bez rozborky, nebo se tomu nevyhneš.

#14 03.08.2014 21:58:40

Filip - SANDOKAAN: Jak nás necháš svézt  a1  Ne raději ne, protože to je poslední věc co mi asi brání v koupi.

Rozborka je stále stejná, nejlépe si to fotit po krocích at na nic nezapomeneš. Nevím ale lisovat ložiska na kliku asi nemusíš, nevím jestli tady je vyjímka, ale já to na GG nedělal, prostě tam padnou jak ulité. Max vnitřní kroužek klikového ložiska je nalisovaný. Tam jsem ho musel odbrousit, jinak to nešlo. To zvládneš levou zadní, když u toho budeš aspoň trošku přemýšlet.
Kde jsi ji koupil? Našel na motoinzerci? Kolik vyšla?

#15 03.08.2014 22:00:06

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

babaexc napsal(a):

Filip - SANDOKAAN:

...Badyšot je kolega, co tomu nerozumí big_smile  Ale podle toho videa s tím mechanikem to tak taky chápu.
Filipe, jestli umíš anglicky, tak tam podle mně nastavuje polohu řadičky právě mezi jednotlivejma kvaltama a orientuje se u toho podle těch zvukových "kliků", jak to v tom vždycky loupne. To by mohlo řešit tvůj problém. Když to otevřeš a zkusíš podle toho nastavit, tak tomu podle mě nemůžeš nijak ublížit. Ani by na to nemuselo být potřeba žádný speciální nářadí...

#16 04.08.2014 12:40:01

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

martinsparco -  je to koupeno z motoinzerce...z prahy....po dlouhem rozhovoru s majitelem vyslo najevo ze ji od romana korbera....a moc na ni nenajel......tak sem brnkl romanovi  vy jakym stavu ji prodaval a sam se nabidl že se mi na ni pojede podivat ze vi kam sla....(když sem mu řekl ze potrebuju aby ji zkoukl do 1 hodiny ze je ten den mam cas pro ni jet tak ze není proble)....pak me volal ze asi tento rok v lepsim stavu nevemu...ze vse ok....(trochu hlucnejsi motor) a ze razeni není uplne top....ale ze si myslí že je to hodne dobrej zaklad....tak sem ji vzal a supr....az na tu převodovku

badysot - no tak angl. to celkem zvladam a pochopil jsem to stejne ale chtěl sem spojit více hlav a zapojit vás do svého problemu lol , jak bude venku hnusne tak to zkusim rozhodit a uvidíme co z toho bude....a když nic tak to proste zkusim rozdělat a budete me radit co a jak dál a ke konci me poradite kdo me to složí a1  a1  lol  lol 

#17 04.08.2014 20:37:15

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

dnes opet sem byl i kdyz bylo po desti hodku jezdit a i kdyz me to nejde tak me to bavi.....jeste ze motka nema sedatko a je tak lehka...jinak bych ji neudrzel

https://www.youtube.com/watch?v=xOJeLrM … e=youtu.be

#18 04.08.2014 20:58:36

georgiss
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: cr25,gg25,tiger9,p924
0 0

Filip - SANDOKAAN:
cau, koupils z motoinzerce - nebylo to 14.7.14 ???, nez sme si s bratrem napsali, tak txt 300 bylo prodany... uz sem chtel razit s vlekem.. cena byla prizniva..

..byla to ona?

.holt na trialky se musi rychle

Editoval georgiss (04.08.2014 20:59:30)

#19 04.08.2014 21:05:24

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 3

toto je txt pro 280 a koupil jsem ji min ctvrtek

https://www.youtube.com/watch?v=P2v9jov … e=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=arD0ch5 … e=youtu.be

Editoval Filip - SANDOKAAN (04.08.2014 21:17:07)

#20 04.08.2014 21:23:46

georgiss
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: cr25,gg25,tiger9,p924
0 0

Filip - SANDOKAAN:
tamto bylo txt3, no nic.. hledame dal..

.a to video by chtelo zdibec lepsi priste  big_smile , trochu trial...

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů