Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Red Bull Romaniac 2014

#141 24.07.2014 15:20:11

Full Throttle
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: KTM 500 EXC-F
1 0

Re: Red Bull Romaniac 2014

Podle toho kolik tam mají plynu to louka byla sry lol prostě mrdalové no  ano  cool 

#142 24.07.2014 15:22:20

Full Throttle
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

když  v púlce zastaví a stojí,teda když došáhnou na zem  lol tak to je louka  usch  a27 (teda výmol na louce) lol 

#143 24.07.2014 15:41:38

offroaderTE
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Morava
Motorka: GG EC 250 TPi
Věk: střední
6 0

Full Throttle:

no jasně, kdyby to bylo tak jednoduchý tak sa dá full throttle a vyjede to každý trolt  a1 

taky krásný video z moving camera

https://www.youtube.com/watch?feature=p … 9fF8fw_-7Y

Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)

#144 24.07.2014 15:46:28

Full Throttle
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

Asi Máš pravdu,takže to byli místní kluci co jeli s kalby domu :-D(rumunský)

Editoval Full Throttle (24.07.2014 15:47:26)

#145 24.07.2014 17:52:19

Full Throttle
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

HARD ENDURO PIATRA NEAMT 2014 / jarvis i johnny  heh2 

https://www.youtube.com/watch?v=zTUm8-_CDv

taky velice nádherný závod  ano 

Editoval Full Throttle (24.07.2014 17:53:23)

#146 24.07.2014 18:20:31

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

offroaderxrr napsal(a):

Strejda-GC napsal(a):

offroaderxrr:

čéče slovo výjezd mi tady moc nesedí  a1  ale líbí se mi, že jeden spadne a druhý jede kolem a hned "are you OK ?" tohle je dobrý  ano2  ano 

hoši zapomínáte na to, že video strašně zkresluje, byl to výjezd jak prase, naši dva kluci to objížděli, dva jsme to dali tak tak a to tam ještě byly svinský hrany které pěkně nakopávaly, za mokra bych to já osobně určitě nedal

když se koukáte na video a pak to uvidíte na vlastní bulvy, tak byste neřekli, že je to ten samý výjezd  nee1 

jezdci z nízkými čísly to většinou jeli v pohodě, kategorie Iron číslo 800+ měli problémy

Jarynn: louka to byla ale sakramentský do kopce  a22 

https://www.youtube.com/watch?v=UXHf47KmPT0

https://www.youtube.com/watch?v=ciCgiSjNupk

Hmm, asi je to obr kopec. Jezdím prd, enduro sebevědomí teda moc nemám- spíš naopak, ale pokud vidím že to kluci vyjíždějí v sedě ,prdel na zadním blatníku, nohy tahají za sebou, a při tom všem se ještě z nuly rozjedou aniž by šli pana orel tak buď popírají fyzikální zákony ,nebo nevím. Věřím že to ale dělá vyčerpání, vím co se mnou udělá 5h na moto, i blbá mez může být problém  a2 

#147 24.07.2014 21:52:45

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

offroaderxrr napsal(a):

Janek:

přesně tak ! taková louka, která skoro nejde vyjet na přímo, páč je křivá jak prdel a nemůžeš to vygazovat  usch 

traverzovat se taky skoro nedá, páč stačí chybka, nedošlápneš si a jdeš panna - orel  a22 

ale jinak, taková nevinná Rumunská loučka, kterých je tam milion  ano 

asi moc nejezdiš co?!   a1 
ale beru, že každý to kouzelné slůvko HARD máme jinde a je jedno jestli je to pro někoho praxe nebo teorie  wink 

trochu závidím všem těm klukům co sotva přejedou kládu nebo louku a mají tu kuráž jet ten nejextremnější závod na světě  a19 

#148 25.07.2014 09:26:30

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: :
20 16

Strejda-GC napsal(a):

Trochu závidím všem těm klukům co sotva přejedou kládu nebo louku a mají tu kuráž jet ten nejextremnější závod na světě  a19 

Strejda mě nemá rád, ale to nevadí, stejně napíšu - ty jim nezávidíš kuráž. To, co to je, to není k závidění. To je neodhadnutí vlastních schopností a zbytečně moc peněz. Nebo možná jen dobrá finanční situace a touha po zážitku (to je ta případně lepší varianta a není na tom nic zlého - kromě toho že se plantají pod kola lidem, co fakt jedou na výsledek)

Já mám velmi blízko lidi z Dakaru. Kolomý, Randýsek..Dál specifikovat nebudu. A nevěřili by jste, vzhledem k tomu, kolik stojí startovné, ale tam rovněž zbohatlí, naprosto nic neumějící podnikatelé zkoušejí. Je to 3/4 mega vyhozených oknem...Před startem to má hubu od ucha k uchu a pak se to rychle mění.

Editoval jirka87 (25.07.2014 09:28:53)

#149 25.07.2014 10:40:31

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

jirka87:

úplně tě nenávidím  lol 
ale co píšeš zní rozumně, může za tím být jen touha po zážitku nebo finanční neomezenost  smile  já právě nechtěl aby to vyznělo že jim závidím prachy, který mají na start v závodě  smile 

osobně kdybych věděl, že na to seženu prachy, tak tomu maximálně přizpůsobím sezónu s tím, že tam pojedu nadupaný, v rámci možností, že jo  a1 

#150 25.07.2014 10:59:36

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
20 16

Strejda-GC napsal(a):

jirka87: Úplně tě nenávidím lol 

- Přesně jsem to věděl !  lol 

Nechci to tady zaplevelit, jen mi vlastně došlo - ono nakonec...Proč si ten zážitek nedopřát, že jo ? Záleží co má člověk v hlavě a jak to bere. Spousta lidí tady v různých souvislostech psalo, že tam lidi dojedou nastrojení jak Jarvis a "když na zemi v prologu leží kabel od prodlužky, tak slízaj z motorky big_smile "

Každopádně vypracovat se jde - když připodobním s tím Dakarem - kdo zná dobře Martina Kolomého, tak ví, že ten chlap je strašnej svéráz, celej život nejezdil zřejmě ani na kole, kondička nula a zažral se do toho a výsledky to přineslo.

Hlavní je, odjet alespoň to, co člověk zvládne a bez zranění. Prostě nemachrovat.

Videa jsou krásné, atmosféra tam musí být skvělá a je super, že se takové podniky jezdí. je to divácky atraktivní a spojuje to i lidi ano Gratuluju každému, kdo měl možnost to vidět, taky by se mi líbilo to zkouknout ano Byl jsem v roce 2001 na Dakaru, ale tam jsem toho moc neviděl  ugh1 

#151 25.07.2014 13:21:26

jirka87
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
20 16

RSWR : Fotka 2-9 vypadá, jako když za sebou plují kačenky big_smile Nebo když jdou děti ve školce s učitelkou na výlet smile Moc hezký smile

Co se srovnání s jinýma soutěžema týče - tam jsem to napsal jen proto, že kdo ty peníze má, tak může (nebo dřív ani - já jsem psal o Dakaru v Dakaru..Jižní Amerika je asi jinde. Přestal jsem to sledovat tak v roce 2009)

Můj osobní Romaniacs a Erzberg je cesta k lesu a zpět. Díry a kaluže objíždím big_smile

Ty jsi koukám i aktivní fotograf smile To je taky fajn koníček  cool   ano 

#152 25.07.2014 13:24:05

Strejda-GC
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

RSWR:

to je super info  ano a ta banda jak tam leží na cestě taky  lol měli jste je nakrmit pořádně zadní gumou, lemply jedny  heh1 
Fernandez potřebuje jak platící, tak závodící lidi na Romaniacs, jinak by se to asi nejelo  smile 

KTM už začíná "vydělávat" na Jonnym

#153 25.07.2014 15:03:36

offroaderTE
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Morava
Motorka: GG EC 250 TPi
Věk: střední
6 0

RSWR:

jj, pro jezdce na chvostu je Romaniacs společenská záležitost, při prologu pořadetelé vtipně zařadili třídu Iron hned po PROFI GOLD, tak bylo nádherně vidět ten rozdíl, místa kde první třicítka jela bez zaváhání,  ležela hromada Iron "pilotů"

Fakt "nejlepší" tým měl "RAF" měli dresy Royal Air Force" i s britskými vojenským znaky, nevím jestli to byli fakt piloti RAF na výletě, ale je pravdou, že se postarali asi o největší show pro diváky, leželi prakticky za každým druhým rohem  a1 

stejně se mi to líbilo, jak je to geniálně udělaný, třídy se zásadně liší, trasa Gold a Silver je pro hobby jezdce prakticky nesjízdná a Iron se při troše tréninku a zkušeností dá objet. Teda nemyslím že bych to dal, ale kluci co jezdí v pekle u rendy by se tam určitě neztratili

Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)

#154 30.07.2014 08:42:25

Motors
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Vepřov
Motorka: WR250F
Věk: Víc než Ježíš
3 0

Dávám videa z našeho Rumunska.
Nejsou to žádná akční videa, berte to jako dokument toho co jsme projeli a zažili.
Ve třetím dnu je cca v prostředku vidět louka zmiňovaná výše. Nebylo to nic těžkého, ale na první pohled se mi to nelíbylo, takže jsem to objel...
PS- Jezdíme na pohodu, nejsme žádní střelci  ano2 

Den první dopoledne

http://youtu.be/Cjix4h7ytxw

Den první odpoledne

http://youtu.be/wk15p2FP-2U

Den druhý odpoledne

http://youtu.be/TyrzeGNVZzs

Den třetí

http://youtu.be/id-zmpURjc4

Den čtvrtý

http://youtu.be/KPgxmV0deiI

Den pátý

http://youtu.be/BZUAfem6aQE

Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný a2 
Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu

#155 30.07.2014 10:06:57

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

Motors:
... je hezký, jak vás ti pejsci zrychlovali lol Hezký výletu a že to není "hard enduro" je snad úplně jedno, když se vám to líbí, tak proč né? Mi přijde, že se tady rozmohla nějaká nemoc, každý musí jezdit "extreme enduro", potřebuje stejnou motorku jako TOP jezdci na světě, jinak je to špatně ou2   wink 

#156 30.07.2014 10:43:32

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

badyšot:
Tady byla ale rec o videu ze zavodu ,a tam by asi neco jet mohli ne? Jinak kazdeho vec jaky level si nastavi,ja mam treba nizky a jsem spokojeny,aspon se je kam posunout  heh2 

#157 30.07.2014 10:55:53

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
7 6

Jarynn:
no já reagoval na ty vlastní videa MOTORSE, co tam jezdili oni. Jo, v tom závodě by něco jet mohli, to joó lol Někdo už to tady popisoval, že je to komerčně udělaný a rozdělený na profíky a mrdaly. Na druhou stranu se mi líbí, že si to může zajet kdejakej mrdal, když si to zaplatí. Aspoň má nějaký zážitky. Ale jako divák bych se samozřejmě radši koukal na ty, co něco umí, jasná páka ano Dneska navečer na to vlezu taky a půjdem se projet a to taky žádný velký levely nebudou. Prej už rostou houby ugh2  wink 

#158 30.07.2014 11:06:04

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
7 6

xfany:
jo, tak nějak jsem to myslel s těma hard enduristama ano  lol 
Co povídáš, moje motorka mi pomůže moóóc. Je lehká, nenadřu se, na houby mě doveze, na pivo, k rybníku taky, sem tam přejedu nějakej kopeček... To, že to je KTM 200 vyplynulo vylučovací metodou a zjednodušení servisu, oprav atd. Když máš doma 3 skoro stejný motorky, tak je to prostě jednodušší. A že na tom nejezdím to, co by na tom zajeli dobří jezdci mi neva, protože jednoduše nemám ty ambice. Takže jsem spokojenej a mi to stačí  smile 

#159 30.07.2014 11:26:26

Full Throttle
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
1 0

xfany: ano  usch 

#160 30.07.2014 15:23:13

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

Motors:

Videa super, a je tam náhodou pár krásných míst.V těhle prdelích je třeba myslet na kvalitu místního zdravotnictví a raději ubrat  a2  Jsem se na to konečně kuknul v PC  big_smile 
Úplně čumím jak je to tam všude nadrážkované, nebo se mi to zdá??

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů