INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Husaberg fe 450 2008
- Joraell
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husky TC 250
- Věk: 34
3 7
Re: Husaberg fe 450 2008
To o chůzi po rukou platilo na každého kdo sem přispívá, vdiť každá ta motorka je na něco, problém, je že se stářím stroje se jednoduše vyvstává čímdále více nevýhod a to si prostě musí každej přiznat zda mu to za to ještě stojí nebo ne.
Nekrmte toho Trolla !
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
xfany:
v ježdění "u nás" nevidím problém, rád ti to tu ukážu .... Jediný problém bych viděl v počtu jezdců, u nás se jezdí v méně lidech abychom nikoho neprudili a v podstatě se projíždí krajinou . Důvod proč jsem se já chtěl podívat k vám byly ty vaše terény, já nejsem typ člověka co by si potřeboval něco dokazovat.
Víc případně přes SZ. Já už tu dál nic ohledně pojezdu neřeším...
Editoval peTTR (09.06.2014 13:34:52)
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: DR 650 SE
- Věk: 33
0 0
peTTR napsal(a):xfany:
v ježdění "u nás" nevidím problém, rád ti to tu ukážu .... Jediný problém bych viděl v počtu jezdců, u nás se jezdí v méně lidech abychom nikoho neprudili a v podstatě se projíždí krajinou . Důvod proč jsem se já chtěl podívat k vám byly ty vaše terény, já nejsem typ člověka co by si potřeboval něco dokazovat.
Víc případně přes SZ. Já už tu dál nic ohledně pojezdu neřeším...
Výmluva....že někdo nemá čas, byla zřejmě na mě ..ale víš jak...ženíš se jednou za život...teda v to doufám.... že jednou. Takže narážky tohoto typu jsou fakt ubohé, tím spíš, že jsem narovinu řekl, co je důvodem. Rád jezdím s kýmkoli, rád poznávám nové místa...ale začíná zde převažovat to vaše věčné naparování, místy arogance či "zastrašování" a nakonec i taková jakási "tupost" která neodpovídá mentalitě člověka ve věku okolo 40 let.... to pak začíná člověk přemýšlet, zda to nebude vyhozený čas života.... A chuť je ta tam...
Editoval Zvěřáki (09.06.2014 14:04:54)
Po delší pauze jsem si některé detaily vybavil hned po tom, co jsem už zase ryl hubou do pole..... - holt to nezapomeneš - ForeverOFF -
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
duso: ta motorka tolik kilo nema,ma to 127 uz sem to tu kdysi psal
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
Zvěřáki:
to je nejdriv reci jak tezka x lehka je fuk, ze to je jen v rukach, tvuj kamos tu pojezdi celly offmoto a kdyz dojde na lamani chleba, tak zacnes s tim ze nemas potrebuj nic dokazovat 
- luke21
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha 5
- Motorka: boxxbike,xmax400,SH300, ex WR250R, XR400, DR650SE, XL600V, XT660XR, CBR600F, CB500, Jawa50
- Věk: 37
- Tel: placatej
0 0
Kluci, ja chci videt co vsechno se da vyjet na XRku!! pripadne jak vypada "poradnej teren" ktery je jen pro lehky/ostry !!
nebylo by nejaky video, foto? .. nemyslim to spatne, opravdu me to zajima.. zatim mam najeto hovno, a kazdou vyjizdku si posunu svou metu, ale chtel bych videt kam az to jde dotahnout..
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
sloofa napsal(a):Zvěřáki:
to je nejdriv reci jak tezka x lehka je fuk, ze to je jen v rukach, tvuj kamos tu pojezdi celly offmoto a kdyz dojde na lamani chleba, tak zacnes s tim ze nemas potrebuj nic dokazovat 
Ty jsi důkaz té hlouposti...
NIKDO z nás tady nikdy neřekl že: "něčí kamarád pojezdí cellý offmoto" NIKODO z nás tady nikdy neřekl že: "těžká a lehká je fuk"
Takže z Tebe padají jen které sis sám vymyslel.
Nejsem vztahovačný, ale nevkládej nikdy nikomu něco do úst, co neřekl.
Pokud vím, tak DAN přijal sám pozvání které od Vás přišlo. A neviděl jsem, že by se sem dnes vyjadřoval a něco odpískal. Takže opět
A to mi můžeš věřit, že když DAN jednou řekl že přijede kdy budete chtít, tak to udělá Dali jste už termín?? Dan psal že je pánem svého času...což opravdu je. Tak dejte termín a nepí....č...jte furt jak malý umachrovaný děcka.
A doufám, že si pak na ty výjezdy stoupneš, sloofa, vedle něj a stejně tak xfany a allanktm.... Bo kdyby ne, tak ty ustavičné silácké řeči co furt máte, by Vás nakonec samy popravili...
I když to Dan třeba nedá, tak to určitě klidně zkusí a minimálně se s ním slušně zapotíte. Nepočítejte s kuřpauzama a podobnýma občerstvovačkama, neboť DAN jezdí klidně půlden v kuse.
Po delší pauze jsem si některé detaily vybavil hned po tom, co jsem už zase ryl hubou do pole..... - holt to nezapomeneš - ForeverOFF -
Zvěřáki: ok, tak cituji z tveho prispevku
...jsme přesvědčený, že znám kluka, co Vás všechny pojede na XR600. ...
...ale na výsledek to nemá zásadní vliv. Ten je v rukách...
a on tu ma nekdo silacky reci krom tebe ?  ja treba nic nepsal o tom kde a koho pojezdim, nejsi schizofrenik ? 
Editoval sloofa (09.06.2014 15:59:02)
Zvěřáki:
neboť DAN jezdí klidně půlden v kuse.
jenom? ...já když se dobře vyspím, tak vydržím v kuse den a čtvrt
ono taky záleží, co se jezdí že 
Zvěřáki: ....pro tebe je důležitý že máš kamaráda Dana a pro nás je podstatný že Dan je v pohodě týpek co má rád enduro Myslím že sem to celé pochopil . Tak už si s tím nelam hlavu my se s Danem domluvíme, protože on ani my si tahat triko nepotřebujem a cizím peřím se nechlubíme.
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Dnes už nebudu... později si zase tady ten komix pročtu Tak zatím
Zvěřáki:
Tvou tupost ti nikdo nebere. Zacinas nejak slovickarit, trosku se do toho zamotavas "nema vliv" a "je fuk" v tom je nejakej markantni rozdil ? 
- Zvěřáki
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
0 0
Zvěřáki:
myslel sem ze to chapes, ne ze ti budu muset vsechno opisovat jak pro debila, abys to pochopil
jirka87:
to je Zvěřáki :
jirka87: jj ... já byl včera jezdit tak sem dneska o chlup vyrovnanější
|