INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Čelovky a svítilny pro Enduro
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
- Věk: 28
- Tel: 776588125
- Web
8 3
| Akce: |
Nabídka |
Výrobce: |
|
|
|
| Kraj: |
Zlínský |
Model: |
|
Nové: |
ANO |
| Město: |
Zlín |
Rok: |
|
Cena: |
650 |
| Web: |
|
E-mail: |
showa@email.cz |
Telefon: |
776588125 |
Zdarec, mám v nabíce tři typy čelovek, kdo jezdí takové bych řekl "Survival Enduro" už tyhle typy určitě viděl
Svítilna T6 X1
Odolné frézované duralové tělo sloužící jako pasivní chladič osazené T6 Cree diodou, napájenou Li-on akumulátorem, celé světlo je odolné dešti a stříkající vodě včetně konektoru akumulátoru, má světelnou indikaci stavu akumulátoru na vypínači a dva stupně intenzity svítivosti (maximální 800 Lumenů a standartní 300 Lumenů)
Obsah balení:
Svítilna s externím akumulátorem 8,4V o kapacitě 6400mAh technologie Li-ion Síťová nabíječka na 220V s Led indikátorem nabíjení Popruh na čelo Gumové kroužky dvou délek pro připevnění na řídítka kola, nebo na popruh na čelo PAD obal na akumulátor
Parametry:
T6 CREE vysoce svítivý LED čip se svítivostí 800Lumenů se životností min.50.000 hodin Dosvit cca 300m Indikace stavu akumulátoru : Zelená: - 100–65%, Červená - 65–30%, Červená bliká - méně než 30% Výdrž akumulátoru na maximální svítivost kolem 3hodin, na standartní kolem 10ti hodin Indikační dioda na nabíječce : Červená (nabíjení )/ Zelená (nabito) Délka kabelu na svítilně 115cm + 38cm na akumulátoru
Rozměry X Váha Svítilna : 55 x 45 x 55 akumulátor : 70 x 35 x 35
Svítilna + pásek na hlavu : cca 160g Akumulátor : cca 180g
pro další info si napište
Cena 700kč
Editoval _Vlk_ (26.04.2014 13:49:18)
Padám sám,zvedám se sám...
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
8 3
Re: Čelovky a svítilny pro Enduro
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
8 3
_Vlk_:
má tu Svítilna T6 X1 z Aukra a pecka
Editoval Strejda-GC (12.05.2014 09:20:49)
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
8 3
Strejda-GC napsal(a):_Vlk_:
má tu SolarStorm X3 z Aukra a pecka
Je fajn, ale je už zas o kus větší a má o něco větší spotřebu....mi se asi zatím jeví jako nejlepší ta X2ka...je malá, lehká dobrý rozptyl a celkem dlouho vydrží svítit
- volodaj
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Martin
- Motorka: žiadna, ex YMH WR 250f, ex HSB FE 400
- Věk: 32
5 1
Tak tak, X2 nosím na bike, sem tam k nej čelovku a je to pecka. Svetlo ako cez deň, zjazdy sa dajú valiť na plno.
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
8 3
Janek napsal(a):_Vlk_: Náhradní aku se k tomu dá sehnat? Cena?
Zdarec, je problém s těma šroubovacíma konektorama, klasický akupak s kapacitou 6,4 Ah je za 350kč, jde normálně použít, pokud chcecš ten co dával Volodaj do odkazu, tak s baterkama by vyšel asi 650kč
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
8 3
wáca napsal(a):něco podobného hledám, takhle na moto večer k ohni a pod. nejen na moto. ta cena za tu X2 je 800,- ? já tam totiž vidím 8 800,- :-D
nebaví mě totiž porád kupovat baterky do čelovky která vydrží svítit tak hodinu a pak jdou baterky do kopru a ještě to vůbec nesvítí
jak to je tady u té z baterkou když jí nebudu třeba půl roku používat ? myslím tim abych jí po půl roce nenabil a baterka měl kapacitu v háji a nevydržela svítit tak už je cca hodinu. doufám že mi rozumíš
...jo a náhradní baterka jde dokoupit třeba ?.....nabíjení z auta nebo motorky z 12v asi není možný co ?
Zdar, je to samo 800kč Lionky jsou celkem fajn zdroje, jsou náchylné jen na úplné vybití, tím neobnovitelně strácejí kapacitu...velká výhoda proti ostatním bateriím je skoro nulové samovybíjení, tzn. po půl roce by akupak měl být dejme tomu třeba na třetinové kapacitě a po nabití by měl být zase v okeji
baterie jdou dokoupit, cena za klasický akupak je 350kč
Editoval _Vlk_ (25.04.2014 15:57:48)
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
_Vlk_:
díky za info. jen bych to rád viděl svítit na vlastní oči, není tu někdo z LBC kraje nebo okolí ?
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
8 3
Zkus napsat XFanymu, jeden ogara od něj ji má...
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
8 3
JindraMZ napsal(a):Dá se to nosit i jako čelovka, nebo je to moc těžké?
Dá se to nosit v pohodě jako čelovka...ta X2 je jedna z nejlehčích ve své třídě...mám doma ještě další tři typy a ty už jsou právě moc těžké, nebo mají jiné nevýhody, tak je ani nenabízím...
- JindraMZ
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM 690 Enduro R, MZ 660E Baghira, Yamaha XT 350
- Věk: 32
- Web
0 0
_Vlk_ napsal(a):JindraMZ napsal(a):Dá se to nosit i jako čelovka, nebo je to moc těžké?
Dá se to nosit v pohodě jako čelovka...ta X2 je jedna z nejlehčích ve své třídě...mám doma ještě další tři typy a ty už jsou právě moc těžké, nebo mají jiné nevýhody, tak je ani nenabízím...
X2 vypadá opravdu dobře! Kde se v případě použití jako čelovka upevní ten battery pack? Nechceš se prosím rozepsat o těch nevýhodách jiných typů? Já jsem si chtěl nedávno z DX koupit 5 diodovou svítilnu (tvarově jako ta první co nabízíš), ale zatím pořád váhám. Dá se třeba nějak jednoduše vytáhnout ovládání mimo ty svítilny? Vím, že většina svítilen funguje ve více módech (slabé/silné/blikání) - jde třeba zapínat jen jedna funkce? Já jsem o tom přemýšlel jako o přídavném světle na MZ, kterou používám převážně na silnici, a tam bych to světlo potřeboval rychle zapnout/vypnout na maximum a ne to přeblikávat přes další funkce.
JindraMZ:
si blázen to dávat na moto do provozu, tě protijedoucí auta sežerou za živa tyhle svítilny v oficiální výrobě mají napsáno použiti s výstrahou v silničním provozu.....
mohl by jsi je smontovat a vyfotit treba na plysovem medvedovi jak to vypada v realu? X1 a X2. X3 je out. 1. Jestli to dobre chapu tak v te svitilne zadna bateri neni, ten baterypack se da uchytit nahlavu vzadu na stejny popruh jako svitilna? 2. Nejak me tam nesedi ty delky privodnich kabelu, X1 11,5cm, X2 5,5cm, to asi z čela na temeno k baterce nevyjde? 3. mohl by jsi je nejak okotovat? prumer zrcadla, celkova sirka, vyska, delka a kolik ta svitilna vazi (to co budu mit na čele).
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
8 3
kick-start napsal(a):mohl by jsi je smontovat a vyfotit treba na plysovem medvedovi jak to vypada v realu? X1 a X2. X3 je out. 1. Jestli to dobre chapu tak v te svitilne zadna bateri neni, ten baterypack se da uchytit nahlavu vzadu na stejny popruh jako svitilna? 2. Nejak me tam nesedi ty delky privodnich kabelu, X1 11,5cm, X2 5,5cm, to asi z čela na temeno k baterce nevyjde? 3. mohl by jsi je nejak okotovat? prumer zrcadla, celkova sirka, vyska, delka a kolik ta svitilna vazi (to co budu mit na čele).
Tak máš tam fotky, rozměry váhy a snad už je to vše jo a délka těch kabelů je už upravená
akupak se dá i přichytit na popruh, ale není to žádná velká paráda, ale už jsem to zkoušel, když jsem to potřeboval, jinak ideální pro uložení akumulátoru je kapsa na bundě, batoh, pásek kalhot atd. pokud to máš na kole na řidítkách tak to chytneš přímo na krk řízení, nebo na rám, na Endurové přilbě průmyslovým suchým zipem, nebo jsou fajn i držáky na Gopro, ruzné plastové zdrhy atd. na tvořivosti každého...já to mám na držáky gopro
Editoval _Vlk_ (26.04.2014 14:01:45)
|