INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Huštění pneu ? :)
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
Re: Huštění pneu ? :)
Kubicheck:
až po nafouknutí, kolikrát potřebuješ pomocí gumy hnout duší
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
wáca napsal(a):Kubicheck:
až po nafouknutí, kolikrát potřebuješ pomocí gumy hnout duší
To se mezi sebou trochu vylučuje né? Po nafouknutí pohneš už tak leda se zádama Samozřejmě haltr na konec
- Kubicheck
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Praha
- Motorka: GS mastodont 1994
- Věk: ... cet
0 0
Hoždy: Ok, tak jsem to dělal. Ale přesto se mi stává, že se mi duše pootočí tzn, že ventilek není kolmo na ráfek ale je prostě křivě. Nemít ho povolenej u ráfku, tak ho určitě urvu. Je možný, že málo haltr utahuju... nevim nebo sem kopyto.
To nemůžem jet po normální silnici...
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Kubicheck: Sry to bylo na wácu né na tebe. Když mám ze šikma ventilek, povolím haltr, úplně vypustím pneu, prsty odrazím od patek a srovnám. Potom nafouknu na 2bar a následovně odpustím na 0,5. Dotáhnu haltr na hovna ale tak abych ho nestrhnul. Někdo proti protočení dává 2 haltry a třeba Janek psal že patku zakápnul vteřiňákem což taky nezní špatně. Já po každým větším ježdění rovnám duši abych to nestřihnul (silná duše).
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
kiwibibo napsal(a):Asi má prsty jak Hulk , lebo ja po tom niekedy skáčem celou váhou a aj tak to niekedy nejde
Tak se zkus nažrat Né samozřejmě záleží pokud tu gumu tam mám 3 měsíce v kuse tak už to nemusí jít snadno. Jinak já to odlepuju co 3 týdny a na pohodu prstama.
Editoval Hoždy (18.10.2016 20:29:04)
- wáca
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Liberecký kraj
- Motorka: XRV 750 Africa Twin
- Věk: 22
- Tel: 723-735-777
11 0
Hoždy: myslel jsem to tak že až po nafouknutí a srovnání duše dotáhnout haltr ;-)
Kdo nepadá, nezrychluje ! :-)....Padá se z nedostatku rychlosti...Metal s Rockem vládnou světem, HipHop nechte dětem 8-)
Hoždy napsal(a):Někdo proti protočení dává 2 haltry a třeba Janek psal že patku zakápnul vteřiňákem což taky nezní špatně.
Psal jsi, že ti někdo říkal o jiným, že je v "" zmrd .... tak jsem napsal, že lepím patky vteřiňákem ..... jen abych si ověřil, co si myslím .... že uvěříš každý kokotině, co kdo řekne (pokud to opravdu řekl, čemuž nevěřím)
Dávám 2 haltry, gumu přefouknu na +2 bary - větší tlak tlačí na haltr a líp se dotáhnou, potom upravím tlak .... i tak se mi duše v kole protáčí. i když se guma nehne. Vydrží to přes 20 mth, když dřív nepíchnu, tak to neřeším. Paradoxně se mi duše otáčí ve směru brždění a ne ve směru tahu při záběru, jak by to mělo být. Nikdo mi ještě navysvětlil, proč to tak je. Něřeším, nedávám matičku, jen čepku. Jednou jsem povolil čepku a ventilek zajel do kola a gumu jsem zouval nafouklou podobně jako s mousse a šlo to bez problémů.
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Janek napsal(a):Hoždy napsal(a):Někdo proti protočení dává 2 haltry a třeba Janek psal že patku zakápnul vteřiňákem což taky nezní špatně.
Psal jsi, že ti někdo říkal o jiným, že je v "" zmrd .... tak jsem napsal, že lepím patky vteřiňákem ..... jen abych si ověřil, co si myslím .... že uvěříš každý kokotině, co kdo řekne (pokud to opravdu řekl, čemuž nevěřím)
Dávám 2 haltry, gumu přefouknu na +2 bary - větší tlak tlačí na haltr a líp se dotáhnou, potom upravím tlak .... i tak se mi duše v kole protáčí. i když se guma nehne. Vydrží to přes 20 mth, když dřív nepíchnu, tak to neřeším. Paradoxně se mi duše otáčí ve směru brždění a ne ve směru tahu při záběru, jak by to mělo být. Nikdo mi ještě navysvětlil, proč to tak je. Něřeším, nedávám matičku, jen čepku. Jednou jsem povolil čepku a ventilek zajel do kola a gumu jsem zouval nafouklou podobně jako s mousse a šlo to bez problémů.
Nejsem blbej - nezdálo se mi to a tak jsem si to chtěl ověřit a přesně jsi se chytnul
Hoždy napsal(a):Janek napsal(a):Hoždy napsal(a):Někdo proti protočení dává 2 haltry a třeba Janek psal že patku zakápnul vteřiňákem což taky nezní špatně.
Nejsem blbej - nezdálo se mi to a tak jsem si to chtěl ověřit a přesně jsi se chytnul
Pleteš se - ty ses chytnul Díky
- Hoždy
- Uživatel
- Fotogalerie
0 0
Janek napsal(a):Hoždy napsal(a):Janek napsal(a): Psal jsi, že ti někdo říkal o jiným, že je v "" zmrd .... tak jsem napsal, že lepím patky vteřiňákem ..... jen abych si ověřil, co si myslím .... že uvěříš každý kokotině, co kdo řekne (pokud to opravdu řekl, čemuž nevěřím)
Pleteš se - ty ses chytnul Díky
Aspoň jsi ukázal za co stojí tvoje rady
|