|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMATéma zavřeno Stránky: 1 Honda CRF 450 zahlcuje se a chcí Help!!!!#1 27.07.2009 14:43:41
Honda CRF 450 zahlcuje se a chcí Help!!!!Poraďte co s tím. Udělanej motor: píst, ojnice, ložiska, ventily. Před opravou OK teď při ohřátém motoru, když přidám do kopce tak se udusí a zdechne. Co všechno projít. Je možné, že to udělalo GO motoru(větší tlaky apod.)???? Díky za každý nápad. offline #2 27.07.2009 22:48:24
Re: Honda CRF 450 zahlcuje se a chcí Help!!!!Co karbec, není v něm voda? Zkoušel si ho už vyčistit nebo aspoň odplavit. Vem za ní offline #3 28.07.2009 06:24:30
Re: Honda CRF 450 zahlcuje se a chcí Help!!!!Včera jsem ten karbec rozdělal a dnes to vyčistím do mrtě. Svíčka měla jazíček docela cihlovej, ale jinak byla celá jako od černejch sazí. Tak uvidím dneska až přijedu z rachoty. Je tam hlavní tryska 175. Je to OK? A jak seřídit hladinu plováku prosím o postup nebo nějakej odkaz. Nemám manuál. Díííík offline #4 28.07.2009 20:12:53
Re: Honda CRF 450 zahlcuje se a chcí Help!!!!OK díky už jsem to našel. Teď jsem to projížděl a vypadá to OK. Svíčka cihla. Byla tam hlavní tryska 175 a standart je 168, jehla na pátý drážce a má být na čtvrtý. Tak si myslím, že to bylo uchlastaný. Jde za plynem a nestřílí ani se při prudkém přidání neuchlastává. offline |