Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Motosalon 2014

#41 08.03.2014 22:18:15

Re: Motosalon 2014

chalka: zadej SLEVAJARO2014 na co potřebuješ další  a1 

#42 08.03.2014 22:46:44

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

jj presne tak funguje to ano 

#43 09.03.2014 08:09:27

chalka
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Vysočina
Motorka: WR450F
Web
7 0

Robinsson:

já to nepochopil big_smile Díkec!

#44 09.03.2014 10:45:06

BIGR
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: XR 400R
2 0

Výstavy tady u nás ať jeto kde chce stojí za prd. Je to spíš jak na pouti,bez úrovně a možnosti cokoli si pořádně prohlídnout.
Kdo chce vidět pořádnou výstavu s obrovskou škálou motorek,příslušenství a doplňků musí jet za hranice. Já byl v Mnichově a nechápal jsem... Nedá se to jen projít za den,všude se něco děje. Předváděčky,závody,akce,půjčovny motorek,halda helem,oblečení atd. Prostě tam jsou peníze a tak to podle toho vypadá. Od tý doby se už na naší mačkanici a na tatínky,co si tam jdou vyfotiti chlapečka na motorce ani náhodou podívat nepůjdu.  a11 
Jestli máte čas a dostatek financí na cestu jeďte někam ven a nebudete litovat...

#45 09.03.2014 10:50:39

BIGR
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: XR 400R
2 0

Bitrin napsal(a):

Ahoj, tak kdyby někdo měl zájem tak bych chtěl trošku propagovat náš obor :-D, má tam naše škola integrovaná střední škola automobilní brno stánek, kde je obor mechanik opravář jednostopých vozidel, kde si každý může vyzkoušet svoji reakci na brždění, pokoukat se na motory v řezu a na živo vydět soutěž na čas na opravu motorek mezi mechaniky ze servisů z brna a našima mechanikama z oboru ze školy. Tak pokud máte syny či dcery určitě neváhejte a dejte je na tak skvělý obor jako je mechanik motocyklu. Dále můžete pokračovat o další dva roky navíc kdy je to zakončené meturitou v oboru diagnostik motocyklu, je to taky moc super obor. Tak jen tak pro zajímavost :-).

Nechci ti kazit radost. Jen tak pro zajímavost kolik lidí po vyučení sežene práci v oboru? Máš o tom ponětí? Docela by mne to zajímalo. Moto servisů není moc...
Já jsem vyučenej automechanik,dělal jsem autoelektriku a teď se živím něčím úplně odlišným. Neni to taková paráda jak to na začátku vypadá. Ale držim palce a přeju ať to vyjde.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů