INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
poptávka WR250f
- Motors
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
3 0
Re: poptávka WR250f
kick-start:
stará verze vlevo homologovaná:
Nová verze: V levo nehomologované v pravo homologvaé:
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR400F, exTT600R
- Věk: 5X
3 1
Tak a všechno je úplně jinak v garage mi přistála WR400F
Po vyzkoušení několika WR250 jsem nakonec dal přednost většímu obsahu, hlavně proto, že jsem měl pocit že TO se mnou nejelo - přeci jen vážím 105 bez výstroje Na ten pocit mohlo mít samozřejmě vliv i to, že se nejednalo o žádný funglovky - omezenej rozpočet - a možná taky ještě zvyk z TTRka. Musím uznat, že 250 mě hodně příjemně překvapila svou lehkostí a ovladatelností, skoro jako kolo
Je mi jasný, že WR400 je v rámci endur skoro veterán, a že na něm budu muset něco odpracovat i pustit nějakou tu korunu (už je v servise na kontrole válce, pístu, ventilů, apod.), ale to bych musel udělat i s mladšíma ročníkama do budoucna proto hledím s velikým očekáváním a nadějí
A taky díky všem za názory i konzultace v SZ
foto zatím z mobilu 
Editoval mart (11.04.2014 21:48:07)
modrá je dobrá ;-)
- Storeman
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Týn nad Vltavou
- Motorka: KTM 350 Freeride a BMW F650 GS Dakar
- Věk: 61
- Tel: 728173269
- Web
0 0
mart: Nevím jak je WR400R stará a v jakém stavu má tlumiče, ale to je další obrovský rozdíl který jsem zjistil.
Na LC4 jsem měl tlumiče přetěsněné, ale nebyly nijak nastavované. A nyní na Freeride jsou skoro nové a nastavené na moji váhu , tedy váhu bývalého majitele, jsme na tom váhově hodně podobně, a tak vedle té lehkosti je další markantní změna ty jízdní vlastnosti v terénu!
Ze silnice do terénu a zase zpátky.
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 1
Tak už zase skáču přez kaluže a kroutím první záběhový MTH Od koupě už sice pár dní uběhlo ALE motor dostal to, co potřeboval (nikasil, píst, repase kliky, ložiska, gufera, šponovák rozvoďáku, zabroušený a seřízený ventily, atd., atd...) a vidlice taky. Sice ještě zbývá pár drobností na podvozku, ale to doladím za provozu
Hodnocením WR oproti TTR asi nikoho nepřekvapím: je lehčí, tudíž líp ovladatelný, výkonnější (to co mohu v záběhu posoudit), pro danej účel samozřejmě líp odstupňovaná převodovka a podvozkově to je taky jinde toť první dojmy z endurotrati, kterou jsem taky jezdil s TTRkem...

modrá je dobrá ;-)
- mart
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 1
zachvat:
na TTRu jsem seděl naposledy někdy před rokem, takže už jenom dojmy... těžko srovnávat ty kubatury, když mají jinak odstupňovaný převodovky, ale trochu zjednodušeně by se dalo říct, že TTR je klidná síla a WR má oproti němu o dost razantnější nástup výkonu, a taky se dokáže pěkně rozmotat z malých otáček, ale takovej traktor jako TTR to zdaleka není - libuje si ve vyšších otáčkách...
a teď s odstupem musím říct, i když se mi to tak zpočátku nejevilo, že WR je náročnější na "pilotáž", TTR hodně odpustilo a udělalo tak nějak automaticky (větší setrvačný hmoty, traktoroidní a netrestající motor, apod.)...
modrá je dobrá ;-)
|