INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Navigace na moto - Garmin a jiné
- jacob
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 200 EXC 2016, Sherco Trial 2.9
- Věk: 36
0 0
Re: Navigace na moto - Garmin a jiné
A pouzivate nekdo Oregon? Sem si poridil 450, ale prijde mi, ze dost basti baterie, navic lcd na slunci je skoro necitelne, jak je slabe podsviceni.. O Montane sem taky premyslel, ale prisla mi uz jodne velika a baterie tam musi litat jeste vic...
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Popůvky
- Motorka: KTM EXC 250 F, Beta 400 RR, BMW R 1100 R, A1/1
- Věk: 40
5 1
MikiberG: Bergy se už taky nevyrábí a jak na ně všichni nedáte dopustit Říct o 60ce, že je zastaralá pro potřeby, které my využíváme, mi přijde trochu přehnaný 30ku neznám, nezkoušela jsem ji, určitě je to taky dobrá volba Mně prostě jen děsně štve to ovládání, takže po krátkém pokusu s Legendem jsem tyhle navi zavrhla a zaměřila se na ně něco, co se ovládá líp. A to spolu s velkým displejem, slotem na kartu a rychlostí byla jen 60ka. Takže jiný level je 30ka pro ty, kteří ocení, že z ní nečouhá anténa a klikají levou rukou Pro mě je tohle nepodstatný parametr, který přebije zdlouhavé ovládání Teď mám 62ku Vychytanější možná je, každopádně už na ní není napájení 4pinem Zase o něco méně offroad
Editoval Klasika (11.01.2014 21:23:50)
....jsem líná jezdit rychle....
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 350 SXF + Freeride 250
- Věk: už veterán
- Tel: asi 100x deně :-(
1 0
Čoveče bacha na to, já mám tu samou navi a při vyjížďce se mi povedlo ulomit tu anténu a od tý doby je bez signálu, i když to kontakt má, něco před to ještě namontovat
umím prd, ale strašně mě to baví 
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Ten plastovej držák mám jeden fungl novej ještě navíc doma, ten na kolo, drželo to v něm i na motorce, ale zajišťoval jsem to pro sich ještě gumičkou.
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
kornout: kup si externí anténu a mělo by to fungovat
- rominator
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Českobudějovicko
- Motorka: EXC 450R
- Věk: 48
- Tel: Vodotěsný
1 0
Kornout: Vim, budu muset neco vymyslet. Usmevny je, ze ja tomu RAM drzaku moc neverim. Klasika pise, ze ho ma 5 let bez problemu a ja mam uz druhy-Jeden nevydrzel ani 2km po louce a ulomila se mu ta jedna koule!! Normalni jizdou. A u druheho zase prakl otresama (asi),nebylo to po padu,ten plast ve kterem to drzi. Takze jsem z nich slozil jeden a mel jsem ho cca 2 roky na kole. Takze jako u vseho je to kus od kusu. A ted jsem to jen testnul jen 2x na odpoledne. Taky chytam motivaci, jak to udelat, ale neco v planu uz mam......
Editoval rominator (11.01.2014 22:06:50)
no joo elektronika ale stárne už nákupem.... ... právě kdo na co to potřebuje
jacob: všechny dotykáče nemají displej čitelný na slunci... a žeou baterky
rominator: tak jako Janek i já jsem už rozbil spoustu držáků a i navigaci... origo ani ram nepoužívám... drží mi jedině ty homemade bastly na gumě aby se to lehce uhlo.... jak se to neuhne tak to rozmázneš o něco.... naposled jsem ji přibil řidítkem na strom... ende 
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
rominator napsal(a):Kornout: Vim, budu muset neco vymyslet. Usmevny je, ze ja tomu RAM drzaku moc neverim. Klasika pise, ze ho ma 5 let bez problemu a ja mam uz druhy-Jeden nevydrzel ani 2km po louce a ulomila se mu ta jedna koule!! Normalni jizdou. A u druheho zase prakl otresama (asi),nebylo to po padu,ten plast ve kterem to drzi. Takze jsem z nich slozil jeden a mel jsem ho cca 2 roky na kole. Takze jako u vseho je to kus od kusu. A ted jsem to jen testnul jen 2x na odpoledne. Taky chytam motivaci, jak to udelat, ale neco v planu uz mam......
Já mám tento obyčejný a drží dobře, nejsou tam ty koule, tak se nemá co podělat. http://www.garmin.cz/produkty/outdoor/p … map60.html
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
Janek:
To tam máš toho garmina jen zasunutého na těsno a posichrovaného tou gumičkou? Mám úplně stejného akorát modrého a pořád se mi nedaří vymyslet upevnění Mám jen holej přístroj bez jakéhokoliv držáku. Když by někdo měl na prodej ten držák tak bych měl zájem..
Edit: aha tak už jsem ho asi našel: http://www.garmin.cz/produkty/outdoor/p … etrex.html
Editoval peTTR (12.01.2014 13:13:47)
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
- kornout
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
JJ, mám to stažený okolo ještě gumnou od zavařeniny, pod a nad displayem jakoby do 8ičky a ještě to nevypadlo, upevnění na řidítka, tak to teda trošku tvralo a musel jsem dát delší šroubek, je to na menší řidítka původně.
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Janek: Jistá si jsem proto, že jsme na jaře v Rumunsku jeli dva dny podle mojí GPS, pak jsme jeli podle Tankovy (nějaký Etrex, nevím jaký). Rozdíl byl značný. Když člověk někde stojí a potřebuje přejet kurzorem na mapě někam jinam, tak to je doba, než se to načte... Navíc tím ovládáním se to ještě víc zdržuje. A není to názor jen můj, ale i Michala, který vodil a GPS měl na řídítkách. 60ka zpomalila, ale furt zůstává rychlejší než Etrex Ona pomalost je pojem dosti relativní a vždycky záleží, co s čím porovnáváš
Až dolámu svůj pět let starý RAM, tak taky budu koukat po něčem bytelnějším. Zatím nemám tu potřebu
Edit: ale už se mi nechce tady hájit 60ku, nevymyslela jsem ji a ani nemám provizi z prodaných kusů ...
Editoval Klasika (12.01.2014 16:14:35)
- Klasika
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Janek: Co ti provádí Mapsource? Já jsem ultralama na počítač a Mapsource je jediná věc, ve které nemám schované pomstychtivé trpajzlíky
OT na pobavení: pamatuju si vyjížďku s jedním známým, který si koupil úplně novou Garmin 276c (cca 25tis Kč). Vjel do lesa, spadl na pařez a 25tis bylo v... přesně tam A druhý extrém - jinej známej že nás povede podle GPS, jenže se o tu drahou hračku tak bál, že ji měl schovanou v batohu Tedy na každé větší křižovatce jsme zastavili, sundal batoh, vytáhl GPS, zorientoval se, uklidil GPS, nasadil batoh a jeli jsme Než tohle, to raději fakt nějakého Etrexe za pár korun
Používám Etrex 30 s originálním plastovým držákem na dvě montpásky a je to super mašinka. Líbí se mi rastrový mapy - u nás sice skoro k ničemu, když jsou tu kvalitní TOPO mapy, ale do Rumunska je to perfektní.
Předtím jsem měl 60csx a 60cx. Tu první jsem rozmáčknul o strom, druhou prodal a vyměnil právě za Etrex 30
Starýho etrexe jsem nakonec stejně rozmáz o strom... držák vydržel .... pak jsem vzal 30.. displej polepil folií a už se neleskne .... celou navi jsem polepil modrou lepící páskou aby v lese svítil, gumičky a ost je samozřejmý .... už jsem rozbil 3 držáky a navi zatím v poho - zustala viset na gumičce .. řek bych že je odolnější ... kulatější .... funkcema je to to samý jen hardware bude asi vylepšený .... teď ji vozím v batohu, trasu bere i v batohu
|