Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

prosím o radu KTM / Husqvarna

#621 02.02.2014 19:48:44

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: OSTRAVA!!!
Motorka: KTM 520exc
Věk: 30
Tel: nakousnutý
4 3

Re: prosím o radu KTM / Husqvarna

xfany napsal(a):

Fishmen napsal(a):

mluvíš o vděku ale uvědom si co tady pořád děláš ty a ostatní. Vůbec ho neznáte, ale sjíždíte ho tady jak malýho fakana. Představ si, že bych tě neznal a ty do mě takhle pořád jel to svoje normálně ve skutečnosti. Asi by jsi dostal. Na internetu je každej chytrej jak rádio, ale každý by si měl zamést před vlastním prahem.

Ditrow koupil on nebo někdo jí rozbil a ptal se na rady. Po nikom nic nechtěl platí si to sám, ale řeší se tu jen sračky.

Hale on kopil, to ano, ale zacli tady oba delat vola z noenda...tak se srovnej hosku a nebud ostrej.

E: A po sleze i z ostatnich.....a ve finale i z Tebe lol 

aha JA sem delal vola z noenda jo? ja na jednu adresu nerekl ani jedno krive slovo !! tak se trosku vzpamatuj

#622 02.02.2014 19:56:21

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Fishmen:
tak to můžeš bejt v klidu... za tím co tu píšu si stojím ... to neznamená že v jiný věci za jinejch okolností bych si nebyl schopnej normálně popovídat... i přes to co tu proběhlo na nikoho nejsem naštvanej, nemám vůči nikomu předsudky ale určitej obrázek jsem si udělal.
... pak je to jen o tom jestli bych se s určitými lidmi chtěl setkávat....

... ty si to nejdřív načti celý , popřemýšlej a pak suď ... soudíš všechny a sám všem vytýkáš že soudí

A takový ty keci, že bys  a kdo by asi za co dostal... hm... asi jinej gang... nekoukej tolik na televizi a nevyhrožuj. Zrovna tak můžu psát že bys i ty za tvoje příspěvky moh dostat po papuli ... to je volovina viď  ne ... mezi dospělejma se to řeší jinak.

#623 02.02.2014 20:06:34

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: OSTRAVA!!!
Motorka: KTM 520exc
Věk: 30
Tel: nakousnutý
4 3

xfany napsal(a):

Ditrow napsal(a):

xfany napsal(a):

Hale on kopil, to ano, ale zacli tady oba delat vola z noenda...tak se srovnej hosku a nebud ostrej.

E: A po sleze i z ostatnich.....a ve finale i z Tebe lol 

aha JA sem delal vola z noenda jo? ja na jednu adresu nerekl ani jedno krive slovo !! tak se trosku vzpamatuj

Mas pravdu, promin  ou1 

popovidali jsme si otom pri koupi rekl mi vse co mohl a bral jsem to bez jakekoli zaruky a jakeho koli naroku na neco wink a i mi to tady napsal ze u toho neni jistota jestli to pojede nebo se to vysype at uz s pomoci nebo bez to proste nejede a uz se na tom dela aby to zase jelo a nic spatneho na jeho adresu jsem nenapsal jen chtel at jsem na ni hodnej tak drzim slovo a ted dostane peci opravu a par novych veci wink a doufam ze pojede co nejdriv protoze jsme v nedeli s kamosem kousek za ostravou nasli luxusni drahu i s par vyjezdama takze uz se mi docela poti ruce nudou a xbox uz nezabavi wink

Editoval Ditrow (02.02.2014 20:34:55)

#624 02.02.2014 20:11:26

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Ditrow:
Podívej, neřek jsi ... ještě aby.... ale ta první vlna co jste na něj valili byla jasně cílená na obecné city a jeho pověst tady atd ... že se to nerozjelo (bůchví jak by se to vyvýjelo)... možná pro to, že někdo reagoval.
Jo ty jsi se z toho chytře vysmek " na blbce",ale to, že to do teď nějak navzájem fírujete, tak nějak to patláte do ztracena, reálně si z lidí děláte čurinu tak to právě vás oba hází do jednoho pytle - vrána k vráně.

A věř mi, že o nic jinýho nejde.

A ještě v zájmu svým si nech pro sebe osobní a rodinný problému , tátovi vděčíš za dost ať už se ti teď v hlavě honí cokoli (to jen dokládá co jsem psal před tím ... děti můžou mít děti) .  Předpokládám že jednou tyhle věci vyřešíte a budeš se stydět za to co jsi zde veřejně psal.

A docela dost souhlasím s Filipem ohledně toho pálení a tak... Filipe piš!!  lol to, že seš malej a tenkej neznamená, že si na tebe bude XXL otvírat hubu  a1 

#625 02.02.2014 20:13:30

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Ditrow napsal(a):

xfany napsal(a):

Ditrow napsal(a):

Mas pravdu, promin  ou1 

popovidali jsme si otom pri koupi rekl mi vse co mohl a bral jsem to bez jakekoli zaruky a jakeho koli naroku na neco wink a i mi to tady napsal ze u toho neni jistota jestli to pojede nebo se to vysype at uz s pomoci nebo bez to proste nejede a uz se na tom dela aby to zase jelo a nic spatneho na jeho adresu jsem nenapsal jen chtel at jsem na ni hodnej tak drzim slovo a ted dostane peci opravu a par novych veci wink a doufam ze pojede co nejdriv protoze jsme v nedeli nasli s kamosem kousek za ostravou nasli luxusni drahu i s par vyjezdama takze uz se mi docela poti ruce nudou a xbox uz nezabavi wink

ano  ano  A nemysli si, že když tě tady každej neplácá po zádech, že ti nikdo nepřeje opravenou a spolehlivou motorku... nikdo takový tady 100% není.

#626 02.02.2014 21:06:22

Fishmen
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: FE450
1 1

MikiberG napsal(a):

Fishmen:
tak to můžeš bejt v klidu... za tím co tu píšu si stojím ... to neznamená že v jiný věci za jinejch okolností bych si nebyl schopnej normálně popovídat... i přes to co tu proběhlo na nikoho nejsem naštvanej, nemám vůči nikomu předsudky ale určitej obrázek jsem si udělal.
... pak je to jen o tom jestli bych se s určitými lidmi chtěl setkávat....

... ty si to nejdřív načti celý , popřemýšlej a pak suď ... soudíš všechny a sám všem vytýkáš že soudí

A takový ty keci, že bys  a kdo by asi za co dostal... hm... asi jinej gang... nekoukej tolik na televizi a nevyhrožuj. Zrovna tak můžu psát že bys i ty za tvoje příspěvky moh dostat po papuli ... to je volovina viď  ne ... mezi dospělejma se to řeší jinak.

Já si prostě nedokážu představit, že bych někoho neznámého požádal o radu a on by se mě neustále vyptával proč, co, jak, kudy, kam, kde, komu a i kdybych mu stokrát řekl at mě nechá že nic nevim, tak mě pořád otravoval. To se prostě může stát jen na internetu.

Přece když neví nebo nepoví, tak to z něj nemůžu dolovat.

Jinak jsem v klidu a asi moc empatickej.

Třeba tvoje reakce mi přišla normální. Řekl jsi své podezření a když už bylo jasné, že to nikam nepovede, tak sis z toho dělal prču. To je mi milejší, než že do něj někdo neustále reje.

Nestavím se na ničí stranu, jen je mi nesympatická "internetová kuráž" či jak to nazvat. Nechci si dělat nepřátele, tak tohle je můj poslední příspěvek k tomuto tématu. Máte radost  ee1 

#627 02.02.2014 21:23:38

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Fishmen:  ano máš recht ale načti to od začátku pochopíš, hlavně ví - tak hloupej jak ze sebe dělá není.
... je to net, hranice jsou jinde, vážně se dá brát málo co, osobní znalost je výhoda...
... ale jo taky jsem se do něj navez ... a dokonce na živo bych se asi navez víc protože tady mám čas některý věci vydejchat, rozmyslet a přemýšlet. I přes to si nemyslím, že by to ústilo v násilí.

A klidně piš, kvůli tomu jsem ti to nepsal abys dělal Zagorku. .....

.... to je nějaká móda ?? .... "končím nebudu sem už psát" ... tvl kde sem to už viděl  lol  lol 

#628 02.02.2014 21:35:01

Fishmen
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 1

Svoje sem si řekl. Pro mě je to prostě srážka s blbcem co se týče některých.

#629 02.02.2014 21:35:38

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 450 05
Věk: 36
13 1

Řešme tu motorky, ne nesmysly jako v telenovelách  oko1 

A hlavně neřešme "proč se to stalo", kdyby se nestalo teď, tak by se to stalo na jaře, takže jen dobře, že motorka bude připravena na chemické bláto  heh1 

Já se fakt těším, až Ditrowa i Richiho povodíme na "našem" okruhu. Doufám, že s námi poznají, co to znamená slovo "ENDURO". Taky jako bývalý silničář jsem zpočátku netušil, že to je úplně jiný svět. Na silnicích jezdí bohužel z 90% liboví frajírci, u enduro žádný libový frajírek nevydrží  ee1  Je to fakt jiný svět,  v enduru ať se stane cokoliv, tak vždy vím, že se můžu na ostatní spolehnout více než na sebe. Tak se tady podle toho chovejme  wink 

Já jdu zítra vytáhnout stehy, nohu ještě neohnu a nedokážu ani sedět, takže u PC už dva týdny jsem spíše v polosedě "sám s nohama nastole, zrazu všecko dobré je.."  lol Příští víkend budu ještě v relaxovat v termálech v Losinách, ale  16.2. bych už se možná svezl jako dokumentarista, jestli přehodím nohu přes sedlo, když tak mi budete muset pomoct  usch Včera je mto už nevydržel a aspoň jsem se projel na jawě, i když nohu úplně nepokrčím, tak jsem chvíli seděl vzadu na sedačce spolujezdce nebo jsem jel s natáhnutou nohou, ale asuper projížďka  a24 

#630 02.02.2014 23:42:10

NoEnd
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: KTM lc8 ADV
Věk: 32
5 1

C.J. napsal(a):

Řešme tu motorky, ne nesmysly jako v telenovelách  oko1 

A hlavně neřešme "proč se to stalo", kdyby se nestalo teď, tak by se to stalo na jaře, takže jen dobře, že motorka bude připravena na chemické bláto  heh1 

Já na ní plánoval odjet ještě celou sezónu, já jí věříl  cool A nebyl žádný prokazatelný důvod jí nevěřit, jelikož to byla, kupodivu, dosud nejspolehlivější motorka co jsem zatím měl doma (Gas musí své kvality teprv dokázat)  wink  Co si vzpomínám, tak motor nejel jen dvakrát. Jednou odešla na Kocábech úplně nová svíčka (cca 5 minut oprava) a v druhým případě byla voda v nádrži, taky oprava na 5 minut  smile 

Navíc, Viteci měli motor před nějakýma cca 180 až 200 mth na stole, takže není až tak neobvyklé, že u takhle velkýho obsahu se další "GO" nechá až  to má nahrkáno zhruba 300 mth, když se nezačne projevovat něco nestandardního  hmm  hmm 

Jediný čeho jsem se obával, že by se mohlo časem projevit, bylo zaklepání ventilů, ale jelikož ventilové vůle držely dlouhodobě tak jak jsem je při prvním servise nastavil, neměl jsem ani nijak potřebu ten motor nikdy rozdělávat. Takže já měl v úmyslu na novou sezónu přetěsnit přední vidle, zkontrolovat rozvoďák, opravit náboj zadního kola a doladil hladinu a volnoběžnou směs v karburátoru  smile 

Zvukovej projev motoru byl sice zarážející, ale to k tý motorce prostě vždycky patřílo a nijak se to nezhoršovalo. Myslím, že ani po nynější opravě to nebude o moc lepší. Pač píst s nicasilem dělají preventivně no a na vrchu jen vymění to co zČičili + ten novej rozvoďák, kterej je na tomhle motoru spíš spotřebákem  hmm 

Editoval Noend (02.02.2014 23:54:43)

#631 04.02.2014 15:42:30

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

kluci nic se tu nedeje....co je???

kvuli tomu tu dnes ale nepisu

chci tady VEREJNE podekovat fishmanovi, že čumím, že i kdyz do me tady reje tak přes SZ mi radí s mým problémem s gasem...takže klobouk dolu že na me nezanevrel ac sem si myslel ze je tu proste proti me zaujatej....takže jednou díky a to verejne

a mimo jiné kam se to pohlo??? uz se nebudu ptát co a jak se stalo protoze by to za
1. nevedlo stejne k odpovedi a za
2. by tu opet vznikl boj 1flip1 vs fishmen ano  ne delam si srandu

jak to teda je???myslím že už to tu asi nikdo nebude hrotit ale každyho zajímá výsledek.... a tetokrát to nemyslím zle

#632 04.02.2014 15:58:56

1flip1:
bez radeji jezdit...stejne ti to bude k hovnu  wink 

#633 04.02.2014 16:43:34

Strejda-GC
Chemik od oranžového jezera°°°
Fotogalerie
Založená vlákna
29 22

benny:

ano  a2  ano 

#634 04.02.2014 17:13:30

Honza
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: v lese mezi Pv, Bk a Vy
Motorka: DRZ 400S (07')
Věk: 35
14 0

1flip1:

Co je na té motorce dle tebe špatně?
To je to nějaký ucukáný?
Moc splašený od spodu až nahoru?
Nebo dole nic a jak dáš víc plynu, tak to letí jak píchlá svině?
Nebo na tom nejde jet kromem / plynule konstantní rychlostí?

Dík za reakci. Jen mě to prostě zajímá. Nejel jsem na tom a na žádným endurovým 2T. Navíc z počtení po celým internetu mám dojem, že 300 2T je best pro enduro heh2  samože jsou vyjímky. Takže chci slyšet jen názor někoho dalšího.

Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují.
T.A.Edison

#635 04.02.2014 17:55:31

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

Honza:

na motorce není spatne nic... ale na me...je na me moc splasena...a proste se mnou cvicí....takže ji potrebuju sklidnit a poladit....nevim jestli se tomu dá rikat ladeni...proste jedu do zatáčky...mirne...a fakt rikam mirne otocim plynem a uz me prdbiha zadni kolo a mam problém....potrebuju aby se nevytacela tak rychle a30 sem proste lama....

#636 04.02.2014 18:53:25

Fishmen
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 1

xfany:

Sem ti něco udělal?

Editoval Fishmen (04.02.2014 18:54:06)

#637 04.02.2014 19:00:54

Fishmen
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
1 1

Já jsem mluvil k tomuhle tématu, jinak jsem tady pečenej vařenej.  okok  Tohle forum je fajn.  ano 

#638 04.02.2014 19:13:33

Prochal11
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Trhové Sviny
Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
Věk: 39
Tel: 774154754
5 3

allanktm: Ryba je nejlepší na grilu nebo v udírně  big_smile