Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

prosím o radu KTM / Husqvarna

#501 29.01.2014 23:32:59

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Re: prosím o radu KTM / Husqvarna

Raduz TT600r: eště ty si ze mě dělej čurinu ... odmocní  lol ... je mi jasný že v tom je pí.. blee1 

#502 30.01.2014 00:51:33

MotoDriver
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Mechov
Motorka: 250f
Věk: 40 a víc
Tel: mám
13 0

Mikagen:

pokud pružnost,tak bych použil leteckou gumu,tou to bude přesnější lol  lol 

http://www.chytapust.cz/Praky/Graffishing-Guma-na-prak

je to univerzální velikost,natáhne se dle průměru pístu a1 

Editoval MotoDriver (30.01.2014 00:53:15)

Je to barva, kterou mám prostě rád
Modrá je dobrá, už je to tak.

#503 30.01.2014 08:16:06

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: OSTRAVA!!!
Motorka: KTM 520exc
Věk: 30
Tel: nakousnutý
4 3

MikiberG napsal(a):

Raduz TT600r: hele máš pravdu jako vždy  ano ...

strašnej řiťolezec!!! hlavně že polovinu těch hoven tady  potí tvoje klávesnice!!!!!!!

Editoval Ditrow (30.01.2014 08:17:55)

#504 30.01.2014 08:26:10

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Ditrow:

Pane, přečti si pravidla, zaměř se na formu humoru a urážky, přehodnoť své vyjadřování a zařiď se podle toho.
Budeš-li pokračovat dál tímto způsobem, vykoleduješ si rychle BANN.
Psal jsem ti to už dříve a nerespektuješ to vyk!   a14 

Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

#505 30.01.2014 08:47:46

tank
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: HK
Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
Věk: x+55
5 2

Škoda, že tu není více obrázků. Jinak by to byl docela dobrý comics... Čekám na rozuzlení té zápletky kolem komprese, ale aby to nebylo na seriál o 100000 dílech, s koncem neznámým.

Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.

#506 30.01.2014 09:16:14

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

Raduz TT600r napsal(a):

Ditrow:

Pane, přečti si pravidla, zaměř se na formu humoru a urážky, přehodnoť své vyjadřování a zařiď se podle toho.

jasne vsichni tvi kamaradi tady muzou masirovat a kecat kraviny mimo tohle tema ale to ti nevadi!!! chces mi dat bann posluz si klidne i na ip tohle forum sem mi kecama urcitych lidi pekne zhnusilo a tak samo pristupem admina!!!

na mou otazku jsou tady 2 stranky blbych kecu neustalych posmesku a vysmechu a jedna jedinna odpoved!! vem si priklad s jinych for ktere jsou na urovni admini a moderatori hlidaji vse aby bylo k tematu ostatni mazou !! jenom tady se dovoli vsem delat bordel
procti si napr audioweb vsechno k tematu jedna neci blba pripominka blba narazka na nekoho maze se to a dostane napomenuti!zacatecnikum se radi a pomaha a kdy nejaky zacatecnik neco posere tak se mu nikdo nevysmiva tak jako tady a radsi mu vsichni poradi jak to dat co nejlip dokupy   tak jako ostatni fora na urovni   tady si kazdy dela co chce!!!

Editoval Ditrow (30.01.2014 09:28:54)

#507 30.01.2014 09:28:55

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Ditrow:

Já se ti nesměju.
Psal jsem, ať se pokusí všichni pomoct a tobě, ať s Richim dáte do kupy informace, fotky a podklady, aby se vám pomoct dalo.

Co se ti na přístupu dál nelíbí, to mi není jasné, ale nemusí nutně být.
Snažím se, jako obvykle, jen pomoct.

PS: já tu majdu dokola nečetl - reaguji na tvé vyjadřování, ne na obsah.

#508 30.01.2014 09:32:47

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

Raduz TT600r napsal(a):

Ditrow:

Já se ti nesměju.
Psal jsem, ať se pokusí všichni pomoct a tobě, ať s Richim dáte do kupy informace, fotky a podklady, aby se vám pomoct dalo.

PS: já tu majdu dokola nečetl - reaguji na tvé  vyjadřování, ne na obsah.

jakoukoli fotku nebo dotaz tady dam tak zkonci nekolika strankama blbych kecu jako do ted
sem rad ze reagujes na me vyjadrovani tak si to precti vse a muzes taky zareagovat na vyjadrovani jinych proto jsem te zadal oto at tohle vlakno blbych kecu smazes a muze se zalozit druhe ale pochybuju ze by bylo lepsi a dopadlo by to uplne stejne a31 

Editoval Ditrow (30.01.2014 09:34:12)

#509 30.01.2014 09:55:31

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

Ditrow napsal(a):

Raduz TT600r napsal(a):

Ditrow:

Já se ti nesměju.

PS: já tu majdu dokola nečetl - reaguji na tvé  vyjadřování, ne na obsah.

jakoukoli fotku nebo dotaz tady dam tak zkonci nekolika strankama blbych kecu jako do ted
sem rad ze reagujes na me vyjadrovani tak si to precti vse a muzes taky zareagovat na vyjadrovani jinych proto jsem te zadal oto at tohle vlakno blbych kecu smazes a muze se zalozit druhe ale pochybuju ze by bylo lepsi a dopadlo by to uplne stejne a31 

Nemám zájem o nějaké hádání a čas na to už vůbec ne, ale zkus se na to podívat trochu s nadhledem.
Reakce z tvé strany jsou podrážděné a burcující = vyvoláš zákonitě reakce(vesměs trefné a přesné tech. dotazy), které tě dostanou do kouta(nemáš jasnou odpověď) a pak se následným gradujícím dotazům nemáš jak bránit.
To vede z převážné části k tomu, že se nezkušený uživatel uchýlí k nehezkému chování. To sem ale nepatří, ať se ti to líbí nebo ne.

Já sám jsem se jednu ocitl v situaci nepříjemné ohledně servisu, ale mělo to o dost jiné pozadí (o tom není pochyb) a moje reakce byly (už na základě zkušeností a hlavně jistoty) jiné.

Nesoudím tě, jen ti píšu, že se tady takové chování netrpí.

#510 30.01.2014 10:05:21

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

kdyz se slusne zeptam na rozmer hridele na kyvku tak mi staci odpoved 14x252 a ne 2 stranky kecu mistnich rypalu! a jedna jedinna poradna odpoved a pak se divite ze sem nasrany

hlavne ze se tady trpi urazky a posmesky;)

#511 30.01.2014 10:09:03

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Ditrow napsal(a):

MikiberG napsal(a):

Raduz TT600r: hele máš pravdu jako vždy  ano ...

strašnej řiťolezec!!! hlavně že polovinu těch hoven tady  potí tvoje klávesnice!!!!!!!

lol  lol  jj čokodirky já rád ....  lol 

#512 30.01.2014 10:15:49

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Ditrow napsal(a):

Raduz TT600r napsal(a):

Ditrow:

jasne vsichni tvi kamaradi tady muzou masirovat a kecat kraviny mimo tohle tema ale to ti nevadi!!! chces mi dat bann posluz si klidne i na ip tohle forum sem mi kecama urcitych lidi pekne zhnusilo a tak samo pristupem admina!!!

na mou otazku jsou tady 2 stranky blbych kecu neustalych posmesku a vysmechu a jedna jedinna odpoved!! vem si priklad s jinych for ktere jsou na urovni admini a moderatori hlidaji vse aby bylo k tematu ostatni mazou !! jenom tady se dovoli vsem delat bordel
procti si napr audioweb vsechno k tematu jedna neci blba pripominka blba narazka na nekoho maze se to a dostane napomenuti!zacatecnikum se radi a pomaha a kdy nejaky zacatecnik neco posere tak se mu nikdo nevysmiva tak jako tady a radsi mu vsichni poradi jak to dat co nejlip dokupy   tak jako ostatni fora na urovni   tady si kazdy dela co chce!!!

Seš tu na návštěvě tak šoupej nohama, pokud se ti tu nelíbí tak sem nelez. Když chceš z někoho dělat vola tak se nediv že někdo udělá vola z tebe.

Myslím že tohle forum je jedno z nejlepších co jsem viděl - ty tu o tom moralizuj tak do výše tvých osobních úspěchů. O životě víš prd a tady si se taky nepředved.

#513 30.01.2014 10:17:07

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

MikiberG napsal(a):

Ditrow napsal(a):

Raduz TT600r napsal(a):

Ditrow:

Seš tu na návštěvě tak šoupej nohama, pokud se ti tu nelíbí tak sem nelez. Když chceš z někoho dělat vola tak se nediv že někdo udělá vola z tebe.

Myslím že tohle forum je jedno z nejlepších co jsem viděl - ty tu o tom moralizuj tak do výše tvých osobních úspěchů. O životě víš prd a tady si se taky nepředved.

proc ty se do toho cpes?
a jeste mi rekni z koho delam vola?

ja o zivote vim prd no big_smile hlavne ze ty vis vsechno
jedno z nejlepsich tak maximalne pro tebe protoze tu muzes kecat ty svoje hovna a nikomu to nevadi wink

Editoval Ditrow (30.01.2014 10:20:34)

#514 30.01.2014 10:20:04

C.J.
Veterán
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: EXC 450 05
Věk: 36
13 1

K věci - jak pokračuje oprava?  smile 

Co ještě potřebujete?

#515 30.01.2014 10:22:44

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

C.J. napsal(a):

K věci - jak pokračuje oprava?  smile 

Co ještě potřebujete?

ceka se na dily z motoline a z univoku osa kyvky je obednana taky ram prosel chemickym cistenim a jde na cerny komaxit karburator znova rozebran a vycisten ultrazvukem a podsedlovka je na rovnani a opravu popraskanych svaru jeste koukam po nejakem origo vyfuku tak doufam ze do 14ti dnu to bude jezdit

Editoval Ditrow (30.01.2014 10:45:54)

#516 30.01.2014 10:24:14

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Ditrow:

Protože Radůz je moc dobrosrdečnej a taky to nemá zapotřebí.... (teď mu zase lezu do pr...  wink  )
.... myslíš proč ti věnuju svůj čas  smile .. jednou na to příjdeš sám

vola ?... teď už jen ze sebe  ano 

ano jo vím všechno tak se nestyď zeptat  wink 

#517 30.01.2014 10:24:38

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Založená vlákna
Web

MikiberG:

Klid.
On tě nezná (já ano), neví, co děláš, jak děláš apod. Nediv se reakcím. Jsme přece už starší kusy, tak budeme mládí tolerovat, ne?

Ditrow:

Klid. A velkej.
Nekritizuj mi stránky, to bys mě zvedl tlak. Přemýšlej, než něco napíšeš.
Kdybys takto přišel do hospody, do 10min s tebou vyrazí dveře. My jsme to neudělali. Važ si toho tady.
Miki ti to napsal bez obalu (my si umíme věci vysvětlovat i pomocí nadávek, ale známe se), ale myšlenkou se nesekl.
Neokřikuj ho, nasyp si popel na hlavu, začni trochu pokorou, uč se a pak to celé pochopíš.
Jinak tě tu opravdu nikdo nenutí setrvávat.

#518 30.01.2014 10:34:06

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
4 3

Raduz TT600r napsal(a):

MikiberG:

Klid.
On tě nezná (já ano), neví, co děláš, jak děláš apod. Nediv se reakcím. Jsme přece už starší kusy, tak budeme mládí tolerovat, ne?

Ditrow:

Klid. A velkej.
Nekritizuj mi stránky, to bys mě zvedl tlak. Přemýšlej, než něco napíšeš.
Kdybys takto přišel do hospody, do 10min s tebou vyrazí dveře. My jsme to neudělali. Važ si toho tady.
Miki ti to napsal bez obalu (my si umíme věci vysvětlovat i pomocí nadávek, ale známe se), ale myšlenkou se nesekl.
Neokřikuj ho, nasyp si popel na hlavu, začni trochu pokorou, uč se a pak to celé pochopíš.
Jinak tě tu opravdu nikdo nenutí setrvávat.

kdyz tady dam nejaky dotaz tak misto toho aby vazeny pan mikiberg (vseznalek) odpovedel a poradil tak ma milion kecu kolem dokola, co si tak vsimam tak z nej nic poradneho zatim nevypadlo, starsi a zkusenejsi by meli nebo aspon mohli poradit ne? ale jak vidim proc taky je jednodussi se vysmat a mit blbe narazky wink najde se tady par ochotnych a rozumnych lidi kteri poradi a radsi nez aby se do tohohle bordelu zapojili tak radsi poradi pres sz
mikiberga neznam osobne ale obcas (kdyz je tedy starsi a rozumnejsi) tak by si mohl nekdy sve vyplody mozku odpustit

mikiberg ty mi venujes svuj cas? a vcem?? tim ze tady prispivas kravinama a kdyz potrebuju neco najit tak musim diky tobe prolistovat 2 ci vic stranek? ty spis ten cas venujes tomu aby ses pobavil
a pokud mas nejaky problem tak mi ho napis do sz poresime to spolu

Editoval Ditrow (30.01.2014 10:42:42)

#519 30.01.2014 10:43:26

Filip - SANDOKAAN
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: už sherco
Věk: 3*
1 3

já si mslím že když by jste napsali hned na začátkujak to bylo ve sktečnosti s kompresí- proč se to potkalo...možná by byly 2 stránky keců o vaší blbosti ale aspon byste tu od začátku nedělaly blbce tu ze všech a každý b to bral jako chybu co se může stát....

já taky nejsem neomylnej...vera sem rozebral tlumič a zjistil že mi chybí zaákladní vercajk... a co..tak sem za vola

myslím že i ted na to není pozdě.....

#520 30.01.2014 10:43:41

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Web
28 5

Ditrow: pokus si fakt tak natvrdlej tak ti to řeknu naplno :
--chytrýmu napověz a hloupýho kopni .....
-- jestli sis všim tak hlupákovi tu neporadí nikdo a vím že "chytrej" tu nejsem sám

... pořád ti nedochází proč ti tu nikdo neradí ???? ... až přestaneš z lidí dělat ty voly ....

... tak tu můžeš škemrat rady jak chceš ale věř že každá rada je drahá a pak je přísloví o perlách sviním ... atd

Ber to jako školení no 1 a i když máš chlupatýho pinďoura, v kapse kupu peněz tak to z tebe chlapa stejně nedělá.

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů