INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
prosím o radu KTM / Husqvarna
Re: prosím o radu KTM / Husqvarna
Raduz TT600r: eště ty si ze mě dělej čurinu ... odmocní ... je mi jasný že v tom je pí..
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: OSTRAVA!!!
- Motorka: KTM 520exc
- Věk: 30
- Tel: nakousnutý
4 3
MikiberG napsal(a):Raduz TT600r: hele máš pravdu jako vždy ...
strašnej řiťolezec!!! hlavně že polovinu těch hoven tady potí tvoje klávesnice!!!!!!!
Editoval Ditrow (30.01.2014 08:17:55)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Ditrow:
Pane, přečti si pravidla, zaměř se na formu humoru a urážky, přehodnoť své vyjadřování a zařiď se podle toho. Budeš-li pokračovat dál tímto způsobem, vykoleduješ si rychle BANN. Psal jsem ti to už dříve a nerespektuješ to
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- tank
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: HK
- Motorka: KTM EXC 450, LC4 640
- Věk: x+55
5 2
Škoda, že tu není více obrázků. Jinak by to byl docela dobrý comics... Čekám na rozuzlení té zápletky kolem komprese, ale aby to nebylo na seriál o 100000 dílech, s koncem neznámým.
Čím více poznávám lidi, tím více si vážím dobytka.
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Raduz TT600r napsal(a):Ditrow:
Pane, přečti si pravidla, zaměř se na formu humoru a urážky, přehodnoť své vyjadřování a zařiď se podle toho. Budeš-li pokračovat dál tímto způsobem, vykoleduješ si rychle BANN. Psal jsem ti to už dříve a nerespektuješ to
jasne vsichni tvi kamaradi tady muzou masirovat a kecat kraviny mimo tohle tema ale to ti nevadi!!! chces mi dat bann posluz si klidne i na ip tohle forum sem mi kecama urcitych lidi pekne zhnusilo a tak samo pristupem admina!!!
na mou otazku jsou tady 2 stranky blbych kecu neustalych posmesku a vysmechu a jedna jedinna odpoved!! vem si priklad s jinych for ktere jsou na urovni admini a moderatori hlidaji vse aby bylo k tematu ostatni mazou !! jenom tady se dovoli vsem delat bordel procti si napr audioweb vsechno k tematu jedna neci blba pripominka blba narazka na nekoho maze se to a dostane napomenuti!zacatecnikum se radi a pomaha a kdy nejaky zacatecnik neco posere tak se mu nikdo nevysmiva tak jako tady a radsi mu vsichni poradi jak to dat co nejlip dokupy tak jako ostatni fora na urovni tady si kazdy dela co chce!!!
Editoval Ditrow (30.01.2014 09:28:54)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Ditrow:
Já se ti nesměju. Psal jsem, ať se pokusí všichni pomoct a tobě, ať s Richim dáte do kupy informace, fotky a podklady, aby se vám pomoct dalo.
Co se ti na přístupu dál nelíbí, to mi není jasné, ale nemusí nutně být. Snažím se, jako obvykle, jen pomoct.
PS: já tu majdu dokola nečetl - reaguji na tvé vyjadřování, ne na obsah.
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Raduz TT600r napsal(a):Ditrow:
Já se ti nesměju. Psal jsem, ať se pokusí všichni pomoct a tobě, ať s Richim dáte do kupy informace, fotky a podklady, aby se vám pomoct dalo.
Co se ti na přístupu dál nelíbí, to mi není jasné, ale nemusí nutně být. Snažím se, jako obvykle, jen pomoct.
jakoukoli fotku nebo dotaz tady dam tak zkonci nekolika strankama blbych kecu jako do ted sem rad ze reagujes na me vyjadrovani tak si to precti vse a muzes taky zareagovat na vyjadrovani jinych proto jsem te zadal oto at tohle vlakno blbych kecu smazes a muze se zalozit druhe ale pochybuju ze by bylo lepsi a dopadlo by to uplne stejne
Editoval Ditrow (30.01.2014 09:34:12)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Ditrow napsal(a):Raduz TT600r napsal(a):Ditrow:
jakoukoli fotku nebo dotaz tady dam tak zkonci nekolika strankama blbych kecu jako do ted sem rad ze reagujes na me vyjadrovani tak si to precti vse a muzes taky zareagovat na vyjadrovani jinych proto jsem te zadal oto at tohle vlakno blbych kecu smazes a muze se zalozit druhe ale pochybuju ze by bylo lepsi a dopadlo by to uplne stejne
Nemám zájem o nějaké hádání a čas na to už vůbec ne, ale zkus se na to podívat trochu s nadhledem. Reakce z tvé strany jsou podrážděné a burcující = vyvoláš zákonitě reakce(vesměs trefné a přesné tech. dotazy), které tě dostanou do kouta(nemáš jasnou odpověď) a pak se následným gradujícím dotazům nemáš jak bránit. To vede z převážné části k tomu, že se nezkušený uživatel uchýlí k nehezkému chování. To sem ale nepatří, ať se ti to líbí nebo ne.
Já sám jsem se jednu ocitl v situaci nepříjemné ohledně servisu, ale mělo to o dost jiné pozadí (o tom není pochyb) a moje reakce byly (už na základě zkušeností a hlavně jistoty) jiné.
Nesoudím tě, jen ti píšu, že se tady takové chování netrpí.
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
kdyz se slusne zeptam na rozmer hridele na kyvku tak mi staci odpoved 14x252 a ne 2 stranky kecu mistnich rypalu! a jedna jedinna poradna odpoved a pak se divite ze sem nasrany
hlavne ze se tady trpi urazky a posmesky;)
Ditrow napsal(a):MikiberG napsal(a):Raduz TT600r: hele máš pravdu jako vždy ...
strašnej řiťolezec!!! hlavně že polovinu těch hoven tady potí tvoje klávesnice!!!!!!!
jj čokodirky já rád ....
Ditrow napsal(a):Raduz TT600r napsal(a):Ditrow:
jasne vsichni tvi kamaradi tady muzou masirovat a kecat kraviny mimo tohle tema ale to ti nevadi!!! chces mi dat bann posluz si klidne i na ip tohle forum sem mi kecama urcitych lidi pekne zhnusilo a tak samo pristupem admina!!!
na mou otazku jsou tady 2 stranky blbych kecu neustalych posmesku a vysmechu a jedna jedinna odpoved!! vem si priklad s jinych for ktere jsou na urovni admini a moderatori hlidaji vse aby bylo k tematu ostatni mazou !! jenom tady se dovoli vsem delat bordel procti si napr audioweb vsechno k tematu jedna neci blba pripominka blba narazka na nekoho maze se to a dostane napomenuti!zacatecnikum se radi a pomaha a kdy nejaky zacatecnik neco posere tak se mu nikdo nevysmiva tak jako tady a radsi mu vsichni poradi jak to dat co nejlip dokupy tak jako ostatni fora na urovni tady si kazdy dela co chce!!!
Seš tu na návštěvě tak šoupej nohama, pokud se ti tu nelíbí tak sem nelez. Když chceš z někoho dělat vola tak se nediv že někdo udělá vola z tebe.
Myslím že tohle forum je jedno z nejlepších co jsem viděl - ty tu o tom moralizuj tak do výše tvých osobních úspěchů. O životě víš prd a tady si se taky nepředved.
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
MikiberG napsal(a):Ditrow napsal(a):Raduz TT600r napsal(a):Ditrow:
Seš tu na návštěvě tak šoupej nohama, pokud se ti tu nelíbí tak sem nelez. Když chceš z někoho dělat vola tak se nediv že někdo udělá vola z tebe.
Myslím že tohle forum je jedno z nejlepších co jsem viděl - ty tu o tom moralizuj tak do výše tvých osobních úspěchů. O životě víš prd a tady si se taky nepředved.
proc ty se do toho cpes? a jeste mi rekni z koho delam vola?
ja o zivote vim prd no hlavne ze ty vis vsechno jedno z nejlepsich tak maximalne pro tebe protoze tu muzes kecat ty svoje hovna a nikomu to nevadi 
Editoval Ditrow (30.01.2014 10:20:34)
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
C.J. napsal(a):K věci - jak pokračuje oprava?
Co ještě potřebujete?
ceka se na dily z motoline a z univoku osa kyvky je obednana taky ram prosel chemickym cistenim a jde na cerny komaxit karburator znova rozebran a vycisten ultrazvukem a podsedlovka je na rovnani a opravu popraskanych svaru jeste koukam po nejakem origo vyfuku tak doufam ze do 14ti dnu to bude jezdit
Editoval Ditrow (30.01.2014 10:45:54)
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
MikiberG:
Klid. On tě nezná (já ano), neví, co děláš, jak děláš apod. Nediv se reakcím. Jsme přece už starší kusy, tak budeme mládí tolerovat, ne?
Ditrow:
Klid. A velkej. Nekritizuj mi stránky, to bys mě zvedl tlak. Přemýšlej, než něco napíšeš. Kdybys takto přišel do hospody, do 10min s tebou vyrazí dveře. My jsme to neudělali. Važ si toho tady. Miki ti to napsal bez obalu (my si umíme věci vysvětlovat i pomocí nadávek, ale známe se), ale myšlenkou se nesekl. Neokřikuj ho, nasyp si popel na hlavu, začni trochu pokorou, uč se a pak to celé pochopíš. Jinak tě tu opravdu nikdo nenutí setrvávat.
- Ditrow
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
4 3
Raduz TT600r napsal(a):MikiberG:
Klid. On tě nezná (já ano), neví, co děláš, jak děláš apod. Nediv se reakcím. Jsme přece už starší kusy, tak budeme mládí tolerovat, ne?
Ditrow:
Klid. A velkej. Nekritizuj mi stránky, to bys mě zvedl tlak. Přemýšlej, než něco napíšeš. Kdybys takto přišel do hospody, do 10min s tebou vyrazí dveře. My jsme to neudělali. Važ si toho tady. Miki ti to napsal bez obalu (my si umíme věci vysvětlovat i pomocí nadávek, ale známe se), ale myšlenkou se nesekl. Neokřikuj ho, nasyp si popel na hlavu, začni trochu pokorou, uč se a pak to celé pochopíš. Jinak tě tu opravdu nikdo nenutí setrvávat.
kdyz tady dam nejaky dotaz tak misto toho aby vazeny pan mikiberg (vseznalek) odpovedel a poradil tak ma milion kecu kolem dokola, co si tak vsimam tak z nej nic poradneho zatim nevypadlo, starsi a zkusenejsi by meli nebo aspon mohli poradit ne? ale jak vidim proc taky je jednodussi se vysmat a mit blbe narazky najde se tady par ochotnych a rozumnych lidi kteri poradi a radsi nez aby se do tohohle bordelu zapojili tak radsi poradi pres sz mikiberga neznam osobne ale obcas (kdyz je tedy starsi a rozumnejsi) tak by si mohl nekdy sve vyplody mozku odpustit
mikiberg ty mi venujes svuj cas? a vcem?? tim ze tady prispivas kravinama a kdyz potrebuju neco najit tak musim diky tobe prolistovat 2 ci vic stranek? ty spis ten cas venujes tomu aby ses pobavil a pokud mas nejaky problem tak mi ho napis do sz poresime to spolu
Editoval Ditrow (30.01.2014 10:42:42)
já si mslím že když by jste napsali hned na začátkujak to bylo ve sktečnosti s kompresí- proč se to potkalo...možná by byly 2 stránky keců o vaší blbosti ale aspon byste tu od začátku nedělaly blbce tu ze všech a každý b to bral jako chybu co se může stát....
já taky nejsem neomylnej...vera sem rozebral tlumič a zjistil že mi chybí zaákladní vercajk... a co..tak sem za vola
myslím že i ted na to není pozdě.....
Ditrow: pokus si fakt tak natvrdlej tak ti to řeknu naplno : --chytrýmu napověz a hloupýho kopni ..... -- jestli sis všim tak hlupákovi tu neporadí nikdo a vím že "chytrej" tu nejsem sám
... pořád ti nedochází proč ti tu nikdo neradí ???? ... až přestaneš z lidí dělat ty voly ....
... tak tu můžeš škemrat rady jak chceš ale věř že každá rada je drahá a pak je přísloví o perlách sviním ... atd
Ber to jako školení no 1 a i když máš chlupatýho pinďoura, v kapse kupu peněz tak to z tebe chlapa stejně nedělá.
|