|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 napinak retezu#1 09.09.2010 17:43:37
napinak retezuPrave jsem zjistil ze mam na pravy strane nejakej zatuhlej sroubek na napinani retezu. Bojim se poradne zabrat abych ho nestrhnul , jak je to vevnit udelany : zavit je vyriznutej primo do toho hliniku nebo je tam zadelana nejaka matka ? Poradte co s tim. offline #2 09.09.2010 18:04:44
Re: napinak retezuPřímo do hliníku, už je mám stržený oba... Nahradíš to šroubem s matkou a šteluješ dál... Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval. offline #3 09.09.2010 20:33:14
Re: napinak retezutaky mi nešlo napínat. Pořádně sem to prostřikal odrezovačem, nechal sem to chvilu pusobit a pak pomalu šroubil. Vždycky kousek potočit a vrátit. Jak když řežeš závit... Pak sem to vytáhl, zkusil projet závitnikem, máznul vazelinou, dal novy šrouby a už je skoro 4 roky pokoj a jde to šroubit rukou ![]() offline #4 10.09.2010 17:22:37
Re: napinak retezuaha .odrezovac nemam tak jsem to zkusil polejt brzdovkou - nic lepsiho jsem po ruce nemel ,necham to ulezet do pondelka , pak se uvidi. offline |