|
|
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMA
Stránky: 1 Jiskra KTM#1 11.04.2014 13:06:07
Jiskra KTMZdarec ohledne te jiskry. Od rana se stim drbu a procistil jsem veskere spoje a ejhle neraz zacala hezet Dřiv než přidáš plyn,na jedno nezapomeň! Doma na tebe ještě někdo čeká!!! offline #2 11.04.2014 19:12:18
Re: Jiskra KTMPodle mě máš někde zlomenej kabel upadlej drát v konektoru nebo tak něco. Najdi někoho kdo má voltmetr jak ti tu kluci radili vemte schéma a hledejte. Jinak se s tim budeš jebat hoodně dlouho. offline #3 11.04.2014 20:49:10
Re: Jiskra KTMAsi uz jsem nato prisel... spatna inducni civka nemate nekdo na prodej??? foto na dily-elektro DIKY Dřiv než přidáš plyn,na jedno nezapomeň! Doma na tebe ještě někdo čeká!!! offline #4 12.04.2014 10:04:54
Re: Jiskra KTMsalikkk: A jak si přišel na to, že je špatná? Vyměnil si kus za kus? Jo jinak ty nepotřebuješ indukční cívku. Když se na to dívám, tak to je indučka s tím modulem CDI v jednom bloku. Možná by ti pomohli v IGNITECHU, ale cena bude +- 3500,- a za to máš originál jak ti psal někdo do inzerátu. Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují. T.A.Edison offline #5 12.04.2014 14:37:03
Re: Jiskra KTMHonza: Dřiv než přidáš plyn,na jedno nezapomeň! Doma na tebe ještě někdo čeká!!! offline #6 12.04.2014 18:03:19
Re: Jiskra KTMsalikkk: No nejsem moudrej z tvého popisu. Víc by mě řeklo schéma. Hele to CDI nemůže dávat jednou dobrou jiskru a podruhý ne. To je buď špatný nebo v pořádku. Ty máš prostě někde špatnej kontakt. Vyndej svíčku a ať ti někdo kope do kicku a ty hejbej a kruť káblama. A sleduj co jiskru. Na té motorce je minimum elektriky, musí jít najít, kde je zrada. Neselhal jsem tisíckrát. Našel jsem tisíc způsobů, které nefungují. T.A.Edison offline #7 12.04.2014 19:28:37
Re: Jiskra KTMHonza: Kabel od chcipaku spolecne se svetlama je odpojenej takze by teoreticky nemel vubec fungovat ne? Vis jak elektrika neni moje silna stranka. A navic stema dratama jsem hybal x-krat a nic Dřiv než přidáš plyn,na jedno nezapomeň! Doma na tebe ještě někdo čeká!!! offline |