INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Starter XT
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih Českých Budějovic
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
- Věk: Třicítka v háji...
- Tel: 732 506 125
5 1
Starter XT
Potřeboval bych vědět výkon strartéru na tomto stroji. Respektive by mi stačilo, kdyby někdo věděl, jakej poroud odebírá. Měl jsem místo origo relé stykač z automobilovýho starteru. Zatim jsem to neřešil, ale ono se odporoučelo, takže to řešim. Dal jsem tam provizorně dvě 50A automobilový relé, ale je to ukrutnej bastl. Takže řešim, jestli mam koupit originál relé za 1500,- peněz, nebo by stačilo jen jedno 50A relé, který by tam vypadalo stejně elegantně, ale narozdíl od toho origo jich mám dostatek... Automobilovej starter bere tak 60-70 A ,ale tohle jsem nikdy neměřil.... Dík
Proč mám ničit gumu na asfaltě  Protože GasGas Kdo to ruší lesa klid?!
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husaberg TE300, GasGas EC300, XT600E, Honda Pantheon 150 ve dvou taktech
5 1
Re: Starter XT
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
sehnal bych ti taky něco co by jsi musel přizpusobit ale byla by to jedna černa kostka musel bych se podívat na kolik je to Amper
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Já mám klasický relé na 50 ampér. Jediný co bych musel udělat je, na konce místo oček nacvakat konektory, což neni žádnej problém... Problém kterej mám je, že chci aby to fungovalo hóóóódně dlouho... Nechci, aby se mu to za půl roku vypálilo a musel to řešit Kybych to neprodával, dal bych tam to relátko a zkoušel co to bude dělat. Kdyby se vysralo, koupil bych origo, ale nechi aby to pán musel případně absolvovat za mě
- NoEnd
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: KTM lc8 ADV
- Věk: 32
5 1
slugger:
To se mi nějak nezdá, že by startér na XT měl mít větší odběr než 50A. Neodešlo ti to minulé relé spíš z toho důvodu, že to nebylo tak dobře uzavřený jako motocyklový a dostávala se tam voda. Rozdělával jsi ho pak, aby ses tam podíval co se stalo?
- slugger
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
5 1
Nerozdělával, oni ocházi, to se stává. Nedrží sepnutý a pak to blbě točí....
- Suchman
- Administrator

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
- Věk: už moc
- Tel: 774 817 423
slugger:
Sháněl jsem už dávno relé na aprilii EXT a vím, že z nějakýho důvodu nestačilo na 50A a sháněl jsem 70A...
Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.
|