Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

dr 350 hazi slabou jiskru

#1 05.09.2012 13:50:02

mmozga
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Husaberg FE 570 12
Věk: 23 zatím :)
Tel: galaxy s4
0 0

dr 350 hazi slabou jiskru

hojas..skladam DR po celkove GO a zdalo se mi ze DRko bubec jiskru nehazi ale kdyz jsem strcil prst do fajky tak me kopla..
pak jsem zkusil primo kabelik co jde do faje o motor a hodilo to slabe,a pri zadivani se na svicku taky hodi ale uplne slabounce..
je to DR bez baterky,blinkru a vseho pouze predni a zadni svetlo..pred GO fungovalo vse ok..
pred induckou mam odpojenej jeden dratek a nevim jestli odpojenej uz byl nebo ma byt nekam pripojen..??
do inducky mi jdou v podstate 3 draty a to + pak - a pak ten neprippojenej..
poradte prosim..nastartovat jsem nezkousel nemam tam nasazenou hlavu..svicka byla nova

#2 05.09.2012 14:08:42

Vojtas
Bahnomil
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: FE450
Věk: 25
Tel: NokiaN8
7 0

Re: dr 350 hazi slabou jiskru

tak většinou by tam mělo jít +,-, a nějakej signál od snímače... takhle mě připadne, že máš zapojenej kloudně signál a +, - je ten odpojenej drátek... a ten mínus to bere přes kostru-upevnění indučky, přes kterou to nenabere tolik šťávy, aby to koplo pořádnou jiskru...nemá být ten volnej kablík někde kloudně ukostřenej?

Baseball, basketball and football...
....all require one ball...
...ENDURO REQUIRES TWO!!!

#3 05.09.2012 19:13:15

mmozga
Bahňák
Fotogalerie
Založená vlákna
Motorka: Husaberg FE 570 12
Věk: 23 zatím :)
Tel: galaxy s4
0 0

Re: dr 350 hazi slabou jiskru

tak planej poplach :-) kdyz jsem to zkoušel tak bylo slunko a motorka byla venku..to že šla vidět jen slaba jiskra bylo zpusobeny velkym svetlem venku.v garazi to haze jak blby :-) proste klasicky tak jak ma..
a k tem dratum-je tam + , - , a signal na otackomer kterej je volnej pac otackomer nemam :-D

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů