![]() |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Rychlé hledání![]() SERVIS :: TUNING
ENDURO - CROSS
TIPY A TRIKY
MOTOSPORT :: ZÁVODY
ARCHIVINFO - POKEC - AKCE
INZERCE : Motocykly
INZERCE : Příslušenství - ND
INZERCE : Ostatní
|
REKLAMAImpregnace nano nebo nah..no?#41 30.01.2014 04:17:10
Re: Impregnace nano nebo nah..no?Novinka na trhu-karbonová impregnace Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak. offline #42 07.03.2014 11:50:35
Re: Impregnace nano nebo nah..no?MotoDriver: offline #43 07.03.2014 14:49:02
Re: Impregnace nano nebo nah..no?Je toho spousta, ale bude tam problém s otěrem. NanoConcept mám doma a na boty zezačátku dobré, ale jak pršelo a chodilo se v mokré trávě, tak během hodiny boty promočené Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný ![]() Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu offline #44 07.03.2014 15:01:46
Re: Impregnace nano nebo nah..no?zkoušel jsem asi 3 různé "nano" sajrajty na brýle, ale funkce nulová... voda a pot se na nich držely pořád stejně jako by na nich nic nebylo. A to i chvíli po aplikaci bez kontaktu s něčím dalším. Takže se k těmhle "nano" technologiím stavím zatím dost skepticky až nedůvěřivě 1=1, 2=10, 3=11, 4=?? offline #45 23.03.2015 17:01:46
Re: Impregnace nano nebo nah..no?Tak jsem vyzkoušel ultra nano dry nebo jak se to jmenuje. Je to ta dvousložka z ameriky. Nastříkal jsem to na nohavice kalhot a na zadní blatník se světlem. Nohavice zbělai a ztvrdli a to taky bylo vše co se změnilo. Když to poleju vodou tak voda steče, ale už po jedný minutě vláčení v blátě se to chová jako kdyby to tam nebylo. Na blatníku to trvalo asi o deset minut dýl než se tam začalo držet bláto oproti kamarádovi kterej v ten den semnou jel. Je pravda že mytí toho blatníku bylo snadný, ale další vyjížďku tam to bahno bylo hned. Naštěstí jsem to dostal od kamaráda kterej to používá v práci a tak jsem to testnul a nedal za to ty hrozný prachy. offline #46 23.03.2015 17:13:56
Re: Impregnace nano nebo nah..no?novej: offline #47 23.03.2015 19:22:13
Re: Impregnace nano nebo nah..no?Taky tomu docela fandim a vkládal jsem do toho větší naděje :-) ... hop, přes potok ... čas velkejch čtyřtaktů je pryč, kupujeme malý dvoutakty ;-) offline #48 19.10.2023 21:25:52
Re: Impregnace nano nebo nah..no?Doba pokročila a chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo k doporučení nějakou Heavy Duty impregnaci? offline |