INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
KTM 250 SX
- milanride
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
- Věk: 26
1 0
KTM 250 SX
Motorka zakoupena 23.5.2014 ročník 2008 Klasická cross verze, navíc plech pod motorem, FMF do*ebané koleno a FMF koncovka, přepínač map, V-force klapky, jinak asi série. Nedostatky zjištěné při koupi: ložiska v zadním kole totál, zadní destičky totál, vůle v PDS i v horním kloubku, minimální vůle v kyvce, na levé šavli strženy všechny šrouby na chránič, na pravé jeden ze tří, horší lízátko na kyvce, prodřený kryt tlumiče, chybějící kryty rámu... Nedostatky zjištěné po koupi: uražený doraz zadní brzdy, tekoucí gufero na hřídeli za řetězovým kolečkem.
Po koupi:
Tady malé shrnutí, co se na motorce dělalo/ měnilo od pořízení: Aktuální stav:
Editoval milanride (08.04.2015 10:49:36)
Re: KTM 250 SX
Tak u týhle motorky jsem váhal jestli pro ní jet nebo ne Byla na inzerci za 60 000,- Ale když jsem viděl to dojebané koleno(motorka byla nafocená tak,aby to moc nešlo vidět) a střelecky ohlou páčku spojky,radši jsem bral o 2tisíce levnější Suzuki.A ještě jsem si ani nebyl jistej,jestli je to r.v. opravdu 2008.Jak hodnotíš koupi?Dělal předchozí majitel aspoň píst,nikasil?
- milanride
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Pavlas napsal(a):Tak u týhle motorky jsem váhal jestli pro ní jet nebo ne Byla na inzerci za 60 000,- Ale když jsem viděl to dojebané koleno(motorka byla nafocená tak,aby to moc nešlo vidět) a střelecky ohlou páčku spojky,radši jsem bral o 2tisíce levnější Suzuki.A ještě jsem si ani nebyl jistej,jestli je to r.v. opravdu 2008.Jak hodnotíš koupi?Dělal předchozí majitel aspoň píst,nikasil?
S tim kolenem jsem počítal, na té poslední fotce je to podle mě docela dobře vidět : http://www.motoinzerce.cz/motorky/ktm/7 … 50-sx.html . Taky jsem uvažoval nad japoncem, ale 2km mám Shivamotoshop - dealer KTM, tak jsem šel radši do ní ...podle vinka jsem ani nezjišťoval co je to za rok, ale myslím že to 2008 bude nakonec jsem jí vzhledem k vypsaným závadám usmlouval na 56000,- což za tenhle model není špatný, jinak zatím těžko hodnotit, uvidíme co vydrží motor, nikasil byl údajně dělaný minulý rok a letos 9,1. srovnaný válec a nový píst, od té doby prý vyjeté 2 nádrže, tak snad je to pravda 
Tak at slouží Za KTM je to cena pěkná,drží se většinou výš než japonci.I když pro mě to rozhodně neni důvod abych za ní měl dát víc než za japonce,když jsou to motorky na stejné urovni(+-)Ale kdybych jel pro motorku 200km a shledal tolik závad ještě před koupí,asi bych si jí domů s dobrý pocitem nevezl
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Pavlas:
jaky dojebany koleno?me prijde uplne v norme,a s tim japoncem no nevim no,pockej az budes treba kupovat chladic-budes cumet
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
Tak ted jsem zběžně kouknul na ten chladič(2hmoto.cz).Na KTM je o 300,- levnější než na Suzu,a to neni nic markantního Nikdy jsem KTM neměl,takže nevím,ale vždycky jsem si myslel že na KTM jsou díly o dost dražší než na japonce.Ty KTM máš,tak mě můžeš vyvést z omylu 
- foxdive
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: UH
- Motorka: exc 300
- Věk: 31
8 6
Pavlas:
ja vychazim z origo dilu,nejaky repliky sou mimo,na suzu rm stoji 11litru na ktm 7 a je toho vic takovyho,samo ze neco bude zase opacne
Radši ségra v bordelu než brácha na japonský motorce život je příliš krátký na to,abych čekal 4 doby 
- milanride
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
SethX napsal(a):To je krasavice, škoda toho předku z KX
Díky, byla stavěná na veteránské závody (proto i neorigo plasty), takže jsme tam museli dát něco funkčního, teď by to ještě chtělo normální tlumiče dozadu 
Editoval milanride (29.05.2014 10:20:06)
- milanride
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Proběhla první projížka, dá se na ní krásně motat mezi stromy, kupodivu má i docela pěknej spodek Ale byla to jen taková lehčí enduro projížka, všude všechno zarostlý až hrůza nevíte někdo jak funguje přepínač map? je na něm napsáno MAP SELECT - ON/OFF....Jediné co mi zatím vadí, tak to, že není motorku vzadu za co vzít, budu to muset vyřešit nějakym popruhem....
Editoval milanride (05.09.2015 13:31:08)
- milanride
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
Vypadá, že má tak o 500 mth míň než ta moje  Teď už jí beru normálně za blatník, koupil jsem novej a udělal všechny nový ty podložky, přes který je to upnutý...ale starej blatník byl před smrtí a ještě byl přišroubovanej na prasáka přes normální podložky, takže to fakt nešlo  Jo TM 300 měl Kuba Š. kterýho myslim znáš a řikal, že to bylo moc i na něj a taky pamatuju že měl nějaký problémy s utrženym tlumičem  Jinak spokojenej jsem zatim hodně Jezdím s ní technický enduro, občas něco lehčího...snažim se i MX, ale po takový pauze, mi to zatim dává hodně na prdel, hlavně jak jsou teďko sucha, tratě prašný - klouzavý a hrozně vybržděný...naštěstí jezdim i Freeride na kole, takže jsem nezapomněl uplně skákat, ale i tak je to znát...
- milanride
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
1 0
sykator napsal(a):milanride:
Kde si sehnal koleno? Již delší dobu se snažim sehnat originál na svoje EXC a bez úspěchu...Jinak ty zátky jsou parádní, nechceš mi taky jedny vyrobit ?
Sehnal jsem ho přes inzerát na motoinzerci Samotný zátky nejsou problém, spíš jde o to, že je uvnitř gumová trubička která se stahuje tim šroubem, rozpíná se a tim tam zátka drží...nevim čim jí nahradit, tyhle jsou z origo ktm zátek..
- Zobák310
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Jihlava
- Motorka: KTM 350
- Věk: 1989
5 0
milanride:
Jaky mas prosimte prevod na to enduro?ja tam ted mam 13/47 jeste sem na tom v lese nejel ale mam strach esi to nebude do lesa rychly.
Nejde o to zvítězit, ale zůčastnit se.
- Joraell
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husky TC 250
- Věk: 34
3 7
milanride napsal(a):sykator napsal(a):milanride:
Kde si sehnal koleno? Již delší dobu se snažim sehnat originál na svoje EXC a bez úspěchu...Jinak ty zátky jsou parádní, nechceš mi taky jedny vyrobit ?
Sehnal jsem ho přes inzerát na motoinzerci Samotný zátky nejsou problém, spíš jde o to, že je uvnitř gumová trubička která se stahuje tim šroubem, rozpíná se a tim tam zátka drží...nevim čim jí nahradit, tyhle jsou z origo ktm zátek..
misto gumicky tam dej hlinikovej valecek rozrezanej do "ružice" a jako protikus konickou matici. (podobne jako drží bástry).
To ja na te svoji porad resim riditka packy a gripy, proste furt mi to nesedí a nesedí 
Nekrmte toho Trolla !
|