INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Elektro moto
- toms
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: šetřím na elektrobajk :))
- Věk: 30
0 0
Elektro moto
Nesetkal se nekdo s elektro ,,motorkou" Sur Ron? Podle videi to nevypada zle. Stavbou je to teda spise kolo bez slapatek. Vydrz baterky taky celkem slusna. Je to sice Čína, ale libi se mi cenovka 100 tisic. Jen by me zajimalo co zvladne ten podvozek. Jestli je to na solichani po trailech nebo to pobere i nejaky seskok z 1,5 m na placaka s 85 kg ve stupackach.
- toms
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: šetřím na elektrobajk :))
- Věk: 30
0 0
Re: Elektro moto
Sendy: Diky za info Nahodou nejake poznatky o ztrate kapacity baterie po urcite dobe uzivani nevis jestli zpozoroval?
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: GG EC 250 TPi
- Věk: střední
6 0
novinka z RF enduro E-max, když pominete jak je jezdec po rusky vymustrován , tak je to zajímavé videjko o ještě zajímavějším stroji z východu, cena 580 tis. rublů, v přepočtu cca 180 tis. Kč
motorka má přepínač 3 Kw (v RF možno jezdit po silnici a stezkách bez značky a snad i bez řidičáku) a 25 Kw do terénu
a má to i zpátečku
https://www.youtube.com/watch?v=Uilj9gp … e=youtu.be
Editoval offroaderTE (13.10.2020 15:35:33)
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
- MotoDriver
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mechov
- Motorka: 250f
- Věk: 40 a víc
- Tel: mám
13 0
Tady stránky výrobce.
https://emaxlab.ru/
Mě se na tom moc nezdá ta šroubovaná kyvka,DNM z. tlumič a co předky,beztak FastAce,ta levá brzdová pumpa s obrnádobkou,holendr zespodu atd. a stojí 180K,to teda za ty prachy žádná sláva.
Editoval MotoDriver (13.10.2020 21:18:31)
Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak.
Ta plastova nadobka na leve strane riditek v terenu asi dlouho na svem miste nevydrzi. To je k predni brzde nebo spojce? Jak to maji lektro motorky? Je tam spojka, nebo jsou na riditkach obe brzdy jako na kole?
kick-start: Tohle bude radialni brzda. Co jsem si vsimnul, tak temer vsechno elektro moto je bez prevodovky. Nejaky model od Zera spojku a prevodovku mel, ale nevim, jestli od toho uz neustoupili ..... Podivej se na slavny projekt FGR Midalu, tam uvidis taky krasnou brzdovou a spojkovou pumpu
- milanride
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
- Věk: 26
1 0
Neumím teda rusky ale to video mi přijde jako jedna velká komedie, hlavně ty jejich testy... navíc jak říkáte, motorka nemá spojku, takže využití pro enduro skoro nula
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 59
11 0
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
PETARDAK:
Jen nesleduju téma a problematiku a upřímně jsem si nebyl jistej, co je ještě kolo a co už moto Ve vlákně o elektro kolech toho není zase tolik, tak kdyby to někdo zasvědcenej prošel a nahlásil, co patří do "moto", tak to moderátor přeháže.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- MaxTTR
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 450 Racing
- Věk: 35
2 1
milanride napsal(a):Neumím teda rusky ale to video mi přijde jako jedna velká komedie, hlavně ty jejich testy... navíc jak říkáte, motorka nemá spojku, takže využití pro enduro skoro nula
Nevím dle čeho soudíš (te), že enduro bez spojky je skoro nula...běž se svézt na e-moto. Dávkuješ plynem, trakce super, přední+zadní brzda na řídítkách atd. za mě na enduro super. Mám zkušenost s freeride e-xc. Jediný minus je dojez/kapacita baterie, což se bude časem u všech zlepšovat.
MotoDriver napsal(a):Tady stránky výrobce.
https://emaxlab.ru/
Mě se na tom moc nezdá ta šroubovaná kyvka,DNM z. tlumič a co předky,beztak FastAce,ta levá brzdová pumpa s obrnádobkou,holendr zespodu atd. a stojí 180K,to teda za ty prachy žádná sláva.
A ty sváry jsou taky hnusný...
MaxTTR napsal(a):milanride napsal(a):Neumím teda rusky ale to video mi přijde jako jedna velká komedie, hlavně ty jejich testy... navíc jak říkáte, motorka nemá spojku, takže využití pro enduro skoro nula
Nevím dle čeho soudíš (te), že enduro bez spojky je skoro nula...běž se svézt na e-moto. Dávkuješ plynem, trakce super, přední+zadní brzda na řídítkách atd. za mě na enduro super. Mám zkušenost s freeride e-xc. Jediný minus je dojez/kapacita baterie, což se bude časem u všech zlepšovat.
no upřímně, Africa DCT bez spojky je taky dost na houby... já osobně ji třeba potřebuju.
Teoreticky není mezi teorií a praxí žádný rozdíl. Prakticky tam ale rozdíl je.
- MaxTTR
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 450 Racing
- Věk: 35
2 1
Miguel napsal(a):MaxTTR napsal(a):milanride napsal(a):Neumím teda rusky ale to video mi přijde jako jedna velká komedie, hlavně ty jejich testy... navíc jak říkáte, motorka nemá spojku, takže využití pro enduro skoro nula
no upřímně, Africa DCT bez spojky je taky dost na houby... já osobně ji třeba potřebuju.
Není enduro jako enduro. Zřejmě máme na mysli něco jiného Až bude Africa na baterky můžeme porovnávat. Toto je o něčem jiném.
- S.h.I.t.
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Hradec Králové
- Motorka: KTM LC4 400 SC
- Věk: 33+
- Tel: placatej, velkej
0 0
Miguel napsal(a):no upřímně, Africa DCT bez spojky je taky dost na houby... já osobně ji třeba potřebuju.
Africa DCCT ma ale klasickej spalovak a prevodovku, jen automatickou. Srovnavat to s elektro je uplnej nesmysl. Asi jako srovnat Octavii s DSG s Teslou s tim, ze "obe nemaj spojku"
1=1, 2=10, 3=11, 4=??
A je to hrozně ošklivý...
Sleduju Electric motion, vypadá to zajímavě, vrcholné modely mají i hydraulickou spojku, ale jsou to trialy... Cena nehorázná, na druhou stranu ten luxus jezdit si kolem baráku a nikoho nes.rat... až budou hranice trochu otevřenější půjdu se určitě podívat k Vídni, mají dost modelů skladem i testovacích... https://www.e-trial.at/produkt-kategori … ricmotion/
Teoreticky není mezi teorií a praxí žádný rozdíl. Prakticky tam ale rozdíl je.
|