INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Koupě nové mašiny ?
- peTTR
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: MTŘ
- Motorka: XT 600 43f "89, HQ TE300 "17
- Věk: O 5 let mladší jak moje XT
21 6
Re: Koupě nové mašiny ?
Yamaha XT600= svoboda pohybu HQ te300 - nechápu jak jsem do teď mohl žít tak po selsku
- Dudun
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: TT 600RE, Husaberg501/2014
- Věk: 43
0 0
Dudun napsal(a):Su to supiny, chcem povedat, ze nie su to pevne casti, slo to pokrcit v prstoch. Moto je hodne dobita, zasa cena tomu zodpovedala, aj ked stav motora bol prezentovany ako top .
Kazdopadne to bude otvarane, dam potom foto. Dik za nazory.
Video aj s komentarom preco supiny na vypustaku.
https://www.facebook.com/watch/?v=340677443210044
tak půlení celkem zbytečné.. pokud to řadilo a nevypadávaly kvalty mohlo to ještě kupu mth nalítat i s tímto stavem
Rozumím, že pro klid v duši, ale mohl jsi třeba jezdit a po 8h vyměnit olej znovu a zjistit zda to tam bude zas. Pak by to bylo nejspíš ok. Čemu nerozumím z čeho teda bylo tolik špon na magenetu, když je ten motor ok. Vrch hlava rozvody, píst na videu není klidně se může něco dít tam.
- Toman
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno-venkov
- Motorka: GG EC 300 Tpi
- Věk: middle age
2 0
Dudun: .. takže těch cca 117Mth na tom motoru asi nebylo když už byl vnitřek dělaný ne? Já mám teda vizi že do 200Mth s mým ježděním "kadla kadla" na to kromě kontroly ventilů nemusím šáhnout
Toman:
Buď v klidu, 300 mth jak nic, ale kontrolovat rozvody a ventily. Na Huse mám teď cca 150 mth, výpušťák čistej, olej nebere. Když to člověk vezme logicky, moto z roku 2013 a teď budu hodně optimistický, roční nájezd řekněme 50 mth (haha) x 6 let = 300 mth. Já mám ročně kolem 100 mth a to moc nejezdím. Budík na té motorce rozhodně nejezdil, ale to je klasika. Kdo by si koupil motorku s 600 mth...
- Dudun
- Pokročilý

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno
- Motorka: TT 600RE, Husaberg501/2014
- Věk: 43
0 0
Robinsson: Pochopil tak, ze spony su z prevodovych koleciek, konkretne vystupkov, ktorymi do seba zapadaju. Mozno sa tam cosi nazbieralo i z inych koleciek a nalepilo na magnet. V hlave boli vymenene gufera sacich ventilov (jemna dymyvost, cca 20-30 sec po nastartovani) a vymena rolien. Sacia rolna sa zdala byt v poriadku, Vyfukova mala znaky opotrebenia na lozisku (jemne vyderky z materialu). Pre istotu vymenene obe. Priest/Valec v tolerancii bez akychkolvek skrabancov, zostali povodne. Kluka hadzala 2 desatiny, vycentrovana. Pan na video to pekne odhadol, povodna ojnica mala velke lozisko ihlickove (rok 2013), nahradny kus (78730015044) je uz s klznym loziskom. Ojnica, ktora je v moto je s klznym loziskom. Pre zaujimavost, KTM hovori o 105Mth pre vymenu ojnice s ihlickovym loziskom (ojnice do roku 2013 vratane) a 145Mth pre vymenu ojnice s klznym loziskom (od roku 2014).
Toman: Ano, vyzera, ze tych 117mth bolo iba na tachometry, ten nesie znaky vymeny baterie (moze/nemusi nieco znamenat).
green.bear: Bohuzial je to tak, najazdy 600mth sa nepredavaju, ved debat okolo tohto uz bolo hodne. I ked, par rokov dozadu som kupil TTRE s 3500km na tachometry a podla stavu to naozaj vyzera, ze to tak aj bolo (pan, ktory moto predaval dokladoval 8 rokov SPZ v depozitu, povodne gumy a x dalsich blbosti). Z firmy som odkupil svoje referentske auto a pocas 5 naslednych rokov zena na nom najazdila snad 5000km, iba s tym chodim na STK, vymena naplni kazde 2 roky, platim poistku. Taxi by bolo lacnejsie.
Ono kazdy kto kupuje ojazdenu moto/auto/cokolvek musi ratat s tym, ze moze mat za sebou hocico. Toto moto som snad ani nechel kupit, bola kusok od bydliska, posledna moto s napisom Husaberg (Aj ked v skutocnosti je tam "Husabergove" iba veko spojky). Podla pohladu som ratal, ze do nej pojde cca 1000E, zatial to vyzera, ze zostanem v rozpocte. Ved uvidim.
- Toman
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno-venkov
- Motorka: GG EC 300 Tpi
- Věk: middle age
2 0
Dudun: Díky za popis... na tvém místě bych udělal to stejné.. raději ze startu udělat/zafinancovat vše a pak mít nějaký čas klid a užívat si jízdu.
Ale i z těchto důvodů jsem raději koupil půl roku starou 2018, kde byly ještě původní pneu maxxis takže motohodiny odpovídaly. Já teda jezdím s tachem, takže za pár let budu prodávat s poctivým nájezdem 200-300Mth..
Nitram:
Na fb psal ze to nestihl prihlasit nebo něco takového
- Martin993
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 24
0 0
Tam byl problém tuším že v prosinci 2016 byla poslední možnost přihlásit motorky s Euro 3 - KTM - HSQ 2t nvm jak 4t do modelovýho roku 2017.. Hodně lidí o tom nevědělo a jeli klasicky čistopis a neřešili to.. Nicméně bez TP si myslím že takovou cenu rozhodně nemá..
Editoval Martin993 (03.03.2019 08:25:06)
Martin993:
Ahoj kolik by podle tebe mela stat bez tp ? dekuji za odpověď
Nitram:
Ahoj no ten tp nepotrebuju , sherca bych se taky nebal ale moc jich není )
- Martin993
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM EXC 300
- Věk: 24
0 0
Blkns - to máš to stejný jak kdyby sis koupil od KTM model XC-W (EXC bez papírů až na pár detailů) který jsou cenově o 20-25 níž jak klasický EXC s TP.. Jen můj názor.. třeba to bude vidět někdo jinak takže bych dal tak max 120-125..
Editoval Martin993 (03.03.2019 11:57:21)
Blkns napsal(a):Nitram:
Na fb psal ze to nestihl prihlasit nebo něco takového
hoď mi do sz odkaz na jeho fb profil .
- MotoDriver
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Mechov
- Motorka: 250f
- Věk: 40 a víc
- Tel: mám
13 0
Nazdar hoši
Taky teď něco sháním,buď Yam 250 WRF,nebo HSQ FE 250. Cenoofka max 100 K Momentálně mě zaujala FE 250 z Nižboru,akorát se mě moc nezdá polep z.blatníku,zbytek jenom základní polep,odrbaný řídítka,kryty z.vidlice taky vypadají moc nově. Navíc to mám trochu z ruky na okuk ( cca 500 km tam i zpět ). Díky za reakce. L
https://www.motorkari.cz/motobazar/moto … 49384.html
Editoval MotoDriver (03.03.2019 13:50:15)
Je to barva, kterou mám prostě rád Modrá je dobrá, už je to tak.
- Nitram
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Husaberg TE 125, Beta RR 250, Sherco SE 300, KTM EXC 300 TPI
- Věk: 35
- Tel: v ohrožení každou jízdu
0 0
Blkns: Škoda, kamarád teď prodával svoje Sherco SE 300 2015 2T ...v super stavu.. .cenOFFka byla lehce přes kilčo...ale zmizelo HNED....Snad vybereš dobře....Alespoň základní servis bude potřeba skoro u každé jeté enduro motorky....s tím je potřeba počítat a nevydat se úplně z lováku jen pořizovací cenou motorky....olej, pneumatiky, nějaká loziska a gufera....to je minimum toho co se po koupi motorky nabízí udělat...Přeji dobrý výběr ....
Editoval Nitram (04.03.2019 07:44:06)
|