INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Husqvarna se vrací pod značkou SWM
- pampalíny
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: jih čech
- Motorka: gasgas 300,exc 520,crf 450...
- Věk: plnoletej...cca 2x
- Tel: takový ten s klikou
- 0 0
Re: Husqvarna se vrací pod značkou SWM
Jarynn napsal(a):pampalíny:
Tak jsem zvědav jestli už ji má..
tak to zjisti a jestli má,tak kdyby se podělil o dojmy pro pro případné zájemce
sice jsem na ní zběžně koukal,ale protože neuvažuju o žádné nové,tak jsem to ani moc nezkoumal(předchůdce-starou Husku taky moc neznám) ...jeden známý o ní přemýšlí,ale spíš tak na příští rok...
kde sem...tam to ucpu...jako ten tampon
- Jarynn
- Mazák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
- 14 8
pampalíny:
Jj za 3 týdny jedem UA tak uvidime jestli pojede na nove nebo ještě na husce..
a taky to prý není pro nikoho kdo chce na trati honit triko s KTM ... když řekneš mám SWM tak to zní o dost hůř :-D :-D
- Jarynn
- Mazák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
- 14 8
Jarynn napsal(a):pampalíny:
Tak kolega vymeknul a jel dnes pro Sherco
- PETARDAK
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, G-G MC250/22 KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 61
- 11 0
Jarynn napsal(a):Jarynn napsal(a):pampalíny:
A si jako pomoh...??? napadá mě české: z bláta do louže - z deště pod okap...
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- pampalíny
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
Jarynn napsal(a):Jarynn napsal(a):pampalíny:
a safra....tak to už asi neporovná rozdíly ...tak to bude muset být někdo jiný
jinak byl jsem se v sobotu na tom svézt...první dojem je ,že je to takové trošku mohutnější,zvlášť zadní část se dvěma výfuky(EURO si nejspíš žádá své..),být tam jen jeden tlumič,bylo by určo lepší..prý až na pár uprav-Huska...tedy koupit si to,tak ještě přední blatník by hodně rychle putoval do pryč,ten původní Huska je přece jen hezčí a na přední masku by seděl...
péruje to,brzdí to,jede to,řadí to..pro mě v ovladatelnosti moc velký rozdíl mezi 300 a 500 nebyl..ale osobně bych si těch 5 připlatil a šel do velký (300 jela dostatečně..jen se musí víc točit...a to mi nějak nejde ..zase tolik neutahala ) je tam přeci jen znát ta starší konstrukce,moderní konkurence na tom bude líp jak ve váze, v ovladatelnosti,tak s koníkama...ale pro mě docela v poho,jsem zvyklý na starou 520 a tohle mi přijde hodně podobný...víc se do hodnocení pouštět nebudu...stejně poznám prd ...ale vzhledem k tomu,že MEO na tom přece jen něco vyhrál,tak to asi ani dnes nebude úplný provar
ale doslechl jsem se,že maj italové mimo jiné,ve vývoji i 2T a prý motor vlastní konstrukce,ne převzatou Husku....tak to by bylo pro řadu lidí zajímavý,když udrží cenovou politiku a budou fungovat díly(ty jsou prý na SWM levnější,než bývyly na Husku)
- offroaderTE
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: GG EC 250 TPi
- Věk: střední
- 6 0
pampalíny:
a co vibrace při vytočeném motoru ? Je poznat rozdíl mezi 300 a 500 ???
měl jsem 450 a ta když se točila, byly vibrace v řidítkách dost cítit. 3kilo vibruje minimálně. Taky ovladatelnost 3kila oproti 450 je dle mého pocitu výrazně lepší, ale měl jsem 450 r.v. 2009 a ta měla o pár cm delší zadní kyvku, takže na výjezdy lepší ale na kličkovanou to moc nebylo
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
- pampalíny
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
offroaderTE napsal(a):pampalíny:
a co vibrace při vytočeném motoru ? Je poznat rozdíl mezi 300 a 500 ???
měl jsem 450 a ta když se točila, byly vibrace v řidítkách dost cítit. 3kilo vibruje minimálně. Taky ovladatelnost 3kila oproti 450 je dle mého pocitu výrazně lepší, ale měl jsem 450 r.v. 2009 a ta měla o pár cm delší zadní kyvku, takže na výjezdy lepší ale na kličkovanou to moc nebylo
prosím tě,žádné velké vibrace jsem nepociťoval nebo jsem se na ně ani nesoustředil..zase tolik jsem to nezkoumal...ale velké určitě nebyly,to bych si všiml...spíš mi vadilo obutí,300 byla na docela ojetých,500 na vcelku slušných enduro pneu(na neděli obě přezuli na nový)...tak z toho také pro mě ne moc velký rozdíl v té ovladatelnosti, v sobotu to bylo docela oslizlý...jinak rozdíl v motoru tam samozřejmě je...500 jede kdykoli..300 musíš točit,ale to není žádná novinka...tak kličkovaná je samo lepší s menší,jede víc než dost do lesa... záměrně jsem psal,že se nebudu pouštět moc do hodnocení:1.moc nejezdím už,takže nejsem rozježděný,abych něco extra poznal..2.na staré HVA jsem nikdy nejel 3.malé čtyřtakty jsem taky nejezdil..atd...taky jsem psal,že to dost zkresluje to obutí...
to ,že bych osobně raději velkou,je dáno tím,že jsem prostě na velký motor zvyklý a nevadí mi...mám rád,že když chci ,tak můžu...ale většinou nechci,protože nemůžu
proto by bylo dobré,kdyby na tom jel někdo,třeba jako ty,kdo jezdí/jezdil na starší HVA a ty rozdíly by poznal snáz,než aby to hodnotil někdo,kdo neví na co se soustředit,třeba jako já..
na to moje "ježdění" by mi i ta 300 stačila úplně v klidu.. ...ale na mých pár hodim ročně stejně zůstanu u toho,co mám
- offroaderTE
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 6 0
pampalíny:
co si vzpomínám, že HVA 450 bylo vlastně 5kilo se sníženým zdvihem při stejném vrtání, třeba to 5kilo díky tomu zvýšenýmu zdvihu tolik nevibruje, u těch 450tek to bylo fakt dost cítit, jel jsem kdysi kámošovu zánovní 450 / 08 (1. střikna), u ní mě poprvé překvapily ty vibrace do řidítek, zkoušel jsem i jiné 450 (Yamaha - ta nevibrovala vůbec, nová Beta dvouvačka 450 RR - minimálně) a pak jsem měl tu svoji 09 a tam mě ty vibrace hlavně při delších pojezdech trošku trápily.
jak píšeš, chce to projet, já mám z Huskama dost naježděno, takže bude co porovnávat, počítám, že tak do měsíce SWM prubnu, teď mám jiné starosti
- pampalíny
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
offroaderTE
když je možnost,nejlepší je svézt se sám ...a víš hned,jestli o tom uvažovat nebo to hned zavrhnout ..ale myslím,jestli jsi spokojenej s 310,tak budeš i s tímhle ..kdybych uvažoval o nový a chtěl to na vožení +občas nějaký ten sranda závod ...nejspíš by to bylo vážným adeptem
jinak je dobrý,že máš s HVA dost zkušeností...jsem docela zvědav na tvé(nejen tvé) hodnocení
Kdyby měl někdo zájem 607987388
- seznam
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: WR250F
- Věk: to nestojí za řeč
- Tel: 0609 jsem celý vlhký
- 0 0
offroaderTE:
uz jsi byl v tom Znojme se na ni svezt?
jez do polosyta, pij do vybuleňa..
- offroaderTE
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 6 0
seznam:
zatím nebyl čas, ale objednal jsem si tam zkusmo jeden náhr díl a jak mi přijde, tak se tam asi vydám osobně a domluvím předem i to svezení. Jinak SWM má na shodný díly s HQ úplně jiné ceny, (cca poloviční) aktuálně testuju za jak dlouho je dodají
|