Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

prihlaseni masiny

#21 08.12.2011 20:14:45

Pitr
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1055
Založená vlákna
Místo: Valachia
Motorka: KTM 525 EXC
Věk: 36
Web
6 0

Re: prihlaseni masiny


Přesně jak piše Lasky je to tak. Já jsem to taky ted řešil v létě a pojistil jsem to na poslední chvíli. Před tím nevím jestli to bylo pojištěno  takže mi to asi přijde taky ale smlouvu o koupi atd. mám v pořádku, tak jsem zvědavý po kom to budou vymáhat. Nevím jak to bude pokud to někdo jen odhlásil a ten druhý to na sebe nepřepsal a nechal to tak, co se bude dít a já jako 3 jsem to koupil a přihlásil na sebe a sjednal i pojistku.uvidíme


Je třeba vyzkoušet všechno

 offline 

 

#22 08.12.2011 21:11:59

Partridge
Bahňák
Fotogalerie
Příspěvky: 161
Založená vlákna
Motorka: XT600Z
Věk: 27
0 0

Re: prihlaseni masiny


Oprávněnost nároku určuje soud, ne ČKP. Návrh na exekuci dá soud. Prokazovat oprávněnost musí žalobce. Zajímavé pojednání je zde:

http://www.autoweb.cz/pojisteni-odpoved … /#comments

Lidi se bojí soudů. V zákoně 168/1999 se píše o provozovaném vozidle:

(1) Je-li provozováno tuzemské vozidlo bez pojištění odpovědnosti v rozporu s tímto zákonem, je vlastník vozidla povinen uhradit Kanceláři příspěvek za dobu, po kterou bylo vozidlo provozováno v rozporu s tímto zákonem. Za úhradu příspěvku podle věty první odpovídá společně a nerozdílně s vlastníkem vozidla jeho provozovatel, není-li současně jeho vlastníkem. Povinnost podle věty první a druhé vzniká tomu vlastníkovi a provozovateli vozidla, který byl nebo měl být zapsán v registru silničních vozidel 27a) v době, kdy bylo vozidlo provozováno v rozporu s tímto zákonem. To neplatí v případě, kdy pojištění odpovědnosti zaniklo podle § 12 odst. 1 písm. d).
   
    (4) Příspěvek je splatný ve lhůtě 30 dnů ode dne doručení písemné výzvy Kanceláře k jeho úhradě na adresu osoby podle odstavce 1. Účinky doručení má i nevyzvednutí písemné výzvy k úhradě příspěvku do 15 dnů ode dne jejího uložení v provozovně provozovatele poštovních služeb nebo odepření převzetí této výzvy, s výjimkou případu, kdy osoba podle odstavce 1, z důvodů nezávislých na její vůli, nemohla výzvu Kanceláře převzít. Povinnost uhradit příspěvek nevzniká, pokud je ve lhůtě podle věty první Kanceláři prokázáno, že vozidlo nebylo provozováno v rozporu s tímto zákonem.

Jinak netvrdím, že se s nima dá vymést, ale jejich nárok je minimálně diskutabilní. Bohužel případy buď nejsou známé, nebo se o nich nepíše.


Co opravíš oprav a co  neopravíš odprav.

 offline 

 

#23 08.12.2011 22:16:39

Lasky
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 878
Založená vlákna
Místo: Lišov u Č.Budějovic
Motorka: 2ks Honda XRV 750 Africa Twin, jedna se sajdou a jedna sólo
Věk: 35
2 0

Re: prihlaseni masiny


Tak já se soudu,či jakýchkoli správních řízení nebojím.Jsem chronickej recidivista neustále se pohybující na hraně zákona.A co si budem povídat na hraně se to pořád udržet nedá.Občas člověk přejede i za hranu.I když ne schválně,ale to už nikoho samozřejmě nezajímá.Ne že bych chtěl bejt zločinec,ale když něco dělám,tak to chci dělat pořádně a využít k tomu všech zákonných prostředků.Už kolikrát jsem policajta na silnici velmi slušně vyzval ať toho nechá a začne sepisovat papír pro správní řízení,většinou se mě snažil přesvědčit,že jsem blázen a že to budu mít dražší.Takových případů,kdy policie,nebo úřad vymáhájí něco na co nemají nárok je opravdu parta. Stránka by na to nestačila,kdyby se to mělo všechno popsat.Dokonce se z toho pak stává jakejsi standart,lidi si na to radši zvyknou a začnou to radši dodržovat aby pak podle jejich slov neměli problémy. Takových případů je celá řada. Já se snažím neustále se učit na co mám nárok a co už nesmím. Naučení se toho co už nesmím většinou stojí nějaký peníze,protože se dozvím až když je pozdě,že se to nemělo tak dělat. Samozřejmě občas taky sklopím hlavu a zaplatím,bez keců i když vím že nemají pravdu.To v tom případě,když před těma mamlasama leží vyloženej průser a oni jsou tak blbí,že ho nevidí a místo toho se mě snaží šikanovat na malichernosti,která navíc není oprávněná.To se s nima nepřu,protože riskuju,že už by mě pak řešil někdo jinej,ne tak blbej a všiml by si.
Bohužel u případu toho příspěvku jsem přesvědčenej,že bych u soudu asi neuspěl.Ten advokát co mi to říkal má mojí důvěru.Už mi jí několikrát dokázal.Jednou po nás vymáhala jedna německá pojišťovna 2500eur jako náhradu škody,kterou jsme měli způsobit.Každej "odborník"doporučoval se nehádat a radši to zaplatit,protože soudit se v Německu stojí moc peněz atd. Tenhle chlap si to dvakrát po sobě přečetl a říká.Tohle smetu ze stolu jedním dopisem a k soudu ani nedojde.Je to promlčený,protože tohle se soudí podle jinýho práva tam jsou kratší lhůty.(já tomu nerozumím proč,nejsem právník).Ptám se ho proč by to tedy posílali,když to ví.A on říkal,že právě proto,že lidi mají strach se soudit,navíc s velkou nadnárodní korporací a v cizím státě.Tak to prostě zkusí a ono jim to vychází až moc často,tak by byli blbí,aby to nezkoušeli dál.
Já těm paragrafům co jsou tam napsaný nerozumím,ale bylo mi vysvětleno,že provozovat vozidlo neznamená,že s ním musím jezdit. Prostě když ho mám,není v depozitu,ani jsem ho nikomu nepronajal,tak prostě vozidlo provozuju a musím ho pojistit. Pokud by po mě vymáhali příspěvek za dobu kdy jsem ho nevlastnil,tak to bych se sakra bránil,ale tady v tom mojem případě asi opravdu nebyla šance já jsem to zkoušel uhrát,že jsem nebyl provozovatel,protože jsem nebyl ani v registru.Kdyby tam nebyl přiloženej ten formulář na odvolání,tak bych poslechl advokáta a sral na to. Ale když už tam byl,tak jsem ho vyplnil a poslal. Do tý doby jsem byl přesvědčenej,že v registru můžu bejt uvedenej až když to přihlásím,tak jsem bojoval,ale tohle mě překvapilo.Když jsem si požádal o výpis z registru,tak jsem tam byl opravdu uvedenej hned od data,co to bejvalej majitel odhlásil,ikdyž já jsem to přihlásil až za tejden nebo dva.

Jinak to že exekuci nařizuje soud je samozřejmě pravda.Ale soud se nerozhoduje podle toho kdo má pravdu,na čí straně je jakási morálka,nejde o bezpečnost,nebo zdravej rozum.Soud se rozhoduje jen podle toho na čí straně jsou paragrafy a umí to prokázat i kdyby to byla sebevětší stupidita. Já nevím,jestli by to šlo u soudu vyhrát.Prostě si myslím,že v tomhle případě bych prostě proti ČKP u soudu neobstál.

Ještě to že oprávněnost prokazuje žalobce.To je taky pravda. Mě tu svojí verzi oprávněnosti ČKP prokázala. Dostal jsem písemně výpis do kdy byla motorka pojištěná u jedný pojišťovny,od kdy byla u druhý pojišťovny a kdo byl uvedenej v registru jako provozovatel v tom období kdy to nebylo pojištěný. Dál napsáno podle jakýho zákona mám kolik zaplatit. A u toho návod jak mám postupovat pokud ty skutečnosti nejsou pravdivý,nebo s tím jinak nesouhlasím.Byl tam na to i formulář.
Tohle je zákon ušitej na míru pojišťovnám.Je to na hovno a dost mi to vadí,že tam není nějaká aspoň krátká lhůta,za předpokladu že to vozidlo nevyjede na cestu. No ale to by se muselo vylobovat ve sněmovně,stejně jako to udělaly pojišťovny.

Editoval Lasky (08.12.2011 22:33:08)


Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja beer

 offline 

 

#24 09.12.2011 11:15:57

Partridge
Bahňák
Fotogalerie
Příspěvky: 161
Založená vlákna
Motorka: XT600Z
Věk: 27
0 0

Re: prihlaseni masiny


Lasky:

Děkuji za konstruktivní příspěvek. Já mám právníka v rodině a když jsem s ním mluvil na toto téma, tak po přečtení určitých zákonů byl opačného názoru (tím netvrdím, že musí mít pravdu, ačkoli mou důvěru má), než tvůj právník. On je názoru, že by ČKP případný spor u soudu nevyhrála, a proto by do něj ani nešla (ačkoli jím bude vyhrožovat). Jinak určitě co právník to názor, co soud(ce), to jiné rozhodnutí. A rozhodně ti dám za pravdu, že logiku a selský rozum v tom nelze hledat.


Co opravíš oprav a co  neopravíš odprav.

 offline 

 

#25 09.12.2011 21:43:58

Lasky
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 878
Založená vlákna
Místo: Lišov u Č.Budějovic
Motorka: 2ks Honda XRV 750 Africa Twin, jedna se sajdou a jedna sólo
Věk: 35
2 0

Re: prihlaseni masiny


Partridge:

Ty mě taky ještě napadla jedna věc. Já jsem tohle řešil hned na začátku kdy ten zákon zavedli.Byl jsem mezi prvníma koho takhle šikanovali. Klidně je možný,že tenkrát si s tím ještě advokáti nevěděli rady a teď už jo.
Já to od tý doby s nikým neprobíral. Prostě jsem se smířil s tím,že to musí bejt pojištěný hned a vlastně to ani není žádná velká komplikace, udělat tu pojistku hned.V podstatě mi nijak nevadí jestli jí budu dělat v pátek nebo v pondělí.Takže než abych musel někomu reagovat na dopisy,tak si tu pojistku udělám.
Většinou se na takový vychytávky přichází až postupně během času. Co se týče dopravního práva,tak tam už jsem jich zažil kopici. Vždycky se zavede nějaká zhovadilost,všichni jsou z toho hotoví přesvědčení,že přes to nejede nejede vlak.No a během času vždycky někdo najde právní kličku. Třeba to tak je i s tímhle. Nevím.


Slunce v duši, promile v krvi a Heavy Metal v srdci. Haleluja beer

 offline 

 

#26 21.12.2011 12:31:57

vyhul05
Bahňák
Fotogalerie
Příspěvky: 261
Založená vlákna
Místo: Reci, Județul Covasna, Ru
Motorka: EC300
Věk: 27
0 0

Re: prihlaseni masiny


Tak jsem byl na dopravce.. Protoze na vetsinu otazek jsem od slecny dostal odpoved "nevim", zkusim to jeste u Vas.
Tak hlavne, da se docilit toho, abych nemusel platit pojistku? Protoze kdyz nemam ridicak, tak je mi na nic.. (selskej rozum mi rika, ze ikdyby se neco stalo, pojistovna by mi dala stejne prd)
Masina je udajne odhlasena, ikdyz kazdej mi rika neco jinyho. Proto prikladam foto technicaku, snad mi reknete, jak to je..
Dal, masina se teda neda odhlasit na me, kdyz uz je odhlasena? Jde mi o to, aby byla psana na me a s pripadnym pozdejsim prodejem nebyl problem.
Uvazuju taky nad variantou, ze si pouze necham cestny prohlaseni od typka psanyho v technicaku, ze prodal masinu cloveku, od kteryho jsem ji koupil, a vsechno to necham psany na nej.
To si ale budu muset sjednat pojistku, nemylim-li se.. Uz ted jsem se nejspis dostal do prodlevy, to mam resit s pojistovnou? Muzete nejakou pojistovnu doporucit?
Muzu dat znacky do depositu, kdyz nejsem psanej v technicaku, ale mam kupni smlouvu i cestny prohlaseni? To je ale stejne pry jen na rok..

Jeste jednou dik za vsechny reakce.


http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/1980_techn.jpg


Co neopravi izolacka, to neopravi nic!

 offline 

 

#27 21.12.2011 12:45:53

Carel
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1173
Založená vlákna
Místo: moje Jižní čéchy
Motorka: Exc 250/19
Věk:
5 1

Re: prihlaseni masiny


Já jsem to chtěl udělat tak, že bych si dal jen nějaký sezónní povinný, aby bylo co nejlevnější a pak šoupnul do depozitu. Když jsem to potřeboval pojistit na jsem si to přes epojisteni.cz spočítal a vyšlo mi to na 860,- tak značky necham doma. Zkus si to tam spočítat, oni ti zavolaj a když se ti to bude líbit, tak si to sjednáš během 5 minut  ano 
Bez povinnýho to do depozitu myslim dát nejde   hmm 


... hop, přes potok ...

 offline 

 

#28 21.12.2011 12:50:49

Partridge
Bahňák
Fotogalerie
Příspěvky: 161
Založená vlákna
Motorka: XT600Z
Věk: 27
0 0

Re: prihlaseni masiny


vyhul05:

Aby to minulý majitel "slušně" odhlásil, potřebuje osobní údaje nového majitele (na kterého to odhlásí). On je majitel do dne co je psaný na kupní smlouvě. Ty abys to přihlásil, tak potřebuješ povinné ručení, kupní smlouvu a papír z STK - evidenční prohlídky(kam musíš fyzicky dojet), kde ti skouknou VIN a že je to skutečně stejný vozidlo jako v TP.  Správně bys měl přihlásit vozidlo na sebe do asi cca měsíce, ale není žádný postih, když to bude pozdějš (já kouopil moto v říjnu, uzavřel pov. ručení a přihlásil až v dubnu - OK). Jinak určitě můžeš mít zcela legálně moto bez povinného ručení, pokud máš čísla v depozitu. Po roce vyndáš a pak zas zandáš big_smile . Když máš zaplacenou pojistku a dojdeš na pojišťovnu s potvrzením, že číslo je v depozitu, vrátí ti pojistku.


Co opravíš oprav a co  neopravíš odprav.

 offline 

 

#29 21.12.2011 13:27:47

motoline.cz
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1428
Založená vlákna
Věk: 40
Tel: 724938355
10 1

Re: prihlaseni masiny


Taky mám příhodu s pojistkou. Loni v zimě jsem si koupil tu slavnou GPZ, která už je 6 let v depozitu. Borec to na dopravce odhlásil na mě, a já naivka, lážo plážo, je to v depozitu, pujdu na sebe napsat až bude jezdit a to bude kdoví kdy. Prostě odhlášený techničák šup do šuflady a at si tam leží.
V letě jsem byl přihlašovat jinou motorku na sebe, tak jsem se při jednom přeptal na kauzu GPZ. No a výsledek mě vyděsil. Motorka je sice v depozitu, ale tím že změnila majitele, tak já musím znovu zažádat o vložení do depozitu. Marné bylo moje volání, že SPZ je u nich už 6 let a že jsem ji nikdy ani neviděl. Prostě motorka je napsaná na mě a není pojištěná a tím mi naskakuje veselé penále. Takže bez váhání, na STK, naložit borca do auta a v garaži mi udělal evidenčku, pak na pojištovnu sepsat pojistku, pak na dopravku přihlásit motorku a hned ji požádát o uložení do depozitu, a hned zas na pojištovnu, že chci ukončit pojistku z důvodu depozitu. Systém pár exeláns.
Takže teď jsem čistý. Ale furt mi tam lítá ten nepojištný půlrok, tak uvidíme jestli mě dohledají...


Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc.

 offline 

 

#30 21.12.2011 13:32:52

Suchman
Administrator
Fotogalerie
Příspěvky: 4498
Založená vlákna
Místo: Brno
Motorka: ETX50, TT600R(e), XR600R, NX650, Betta 207,210
Věk: už moc
Tel: 774 817 423

Re: prihlaseni masiny


vyhul05:

Podle TP je moto v odhlášce (na někoho, tebe?) To znamená, že s ním nemůžeš nic dělat.

Můžeš nechat takhle, zaplatit pojistku a přihlásit později nebo s papírem, že se zříká vlastnických práv a nehodlá moto používat od toho na koho je odhláška, mužeš prodat dál a pak pojistku zrušit. Nepotřebuješ nic.

Nebo dát do depozitu a zrušit pojistku. Jenže to musíš prvně přihlásit, tj evidenčka na nového majitele, pojistka... a pak dát do depozitu a pojistku zrušit (zaplatíš za měsíc pojistky a nemůžou ti dát bonus). Kdyby jsi to prodával, nebo chtěl vyndat z depositu, musíš mít pojistku, evidenčku a platnou STK vyk!  a pak teprve prodat dál...


Zkušenost je věc, kterou získáš až potom, cos ji potřeboval.

 offline 

 

#31 21.12.2011 13:39:02

_Vlk_
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1163
Založená vlákna
Místo: Valašsko
Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
Věk: 28
Tel: 776588125
Web
8 3

Re: prihlaseni masiny


Carel:

Zdarec,kde jsi to prosím tě pojištoval...já jsem hledal a hledal a levněji jak za 1800 jsem nenašel...pošli prosím link.Díkes

Editoval _Vlk_ (21.12.2011 13:44:21)


Padám sám,zvedám se sám...

 offline 

 

#32 21.12.2011 14:02:43

Carel
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1173
Založená vlákna
Místo: moje Jižní čéchy
Motorka: Exc 250/19
Věk:
5 1

Re: prihlaseni masiny


_Vlk_:

Na tom www.epojisteni.cz jsem dal údaje do tý kalkulačky a nejlevnější mi to ukázalo u Wüstenrot. Myslim ale že se to nedalo jakoby označit přímo ale dělal jsem to po telefonu když mi zavolali. To trvalo pár minut. Všechno jsem vyřídil po telefonu. Na email poslali zelenou kartu a hurá přihlásit, za 14 dní přišla originál zelená karta a originál smlouvy který se poslali podepsaný nazpátek (poštu jsem neplatil, měli ofrankovanou obálku) potom mi přišla jen moje smlouva a bylo hotovo.

Ve smlouvě je cena asi 1000,- pak tam je nějaká obchodní sleva (přes to epojisteni.cz) kolem 200,-

Musim říct že domluva s nima perfektní a zelenou kartu jsem měl do 5 tio minut na mailu.
Akorát se jim někam vloudila chybka takže mi zelená karta přišla asi 4x i s děkovným dopisem že jsem to pojistil u nich, což ale vůbec nevadí  smile 


... hop, přes potok ...

 offline 

 

#33 21.12.2011 14:25:03

_Vlk_
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1163
Založená vlákna
Místo: Valašsko
Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
Věk: 28
Tel: 776588125
Web
8 3

Re: prihlaseni masiny


Carel:

Tady to mám taky,ale i s bonusama mi to vychází na 1900 na rok...borec říkal,že levnějí to prostě nejde...riziková věková skupina....šulíni


Padám sám,zvedám se sám...

 offline 

 

#34 21.12.2011 14:43:19

Partridge
Bahňák
Fotogalerie
Příspěvky: 161
Založená vlákna
Motorka: XT600Z
Věk: 27
0 0

Re: prihlaseni masiny


Já platim povinný ručení na XT asi 1400 Kč/rok u Allianz, ale zařizoval jsem to přes zprostředkovatele :www.totalbrokers.cz
Měl jsem bonus asi za 4 roky. Obecně platí, že přes zprostředkovatele by to mělo být levnější, než když zajdeš na pojišťovnu a11 


Co opravíš oprav a co  neopravíš odprav.

 offline 

 

#35 21.12.2011 14:52:32

skinas
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 615
Založená vlákna
Místo: Paterin
Motorka: Aprilia RSV 1000 R FACTORY
Věk: 39
Tel: 722956627
0 0

Re: prihlaseni masiny


ted sem pojistoval Gase,a s nejakejma bonusama 294 kc na celej rok.


Kdo se boji,sere v sini

 offline 

 

#36 21.12.2011 15:09:34

jardy
Bahňák °
Fotogalerie
Příspěvky: 725
Založená vlákna
Věk: 25
1 0

Re: prihlaseni masiny


motoline.cz:

když tě dohledají tak to budeš mít drahe ja sem měl za 3 měsíce nepojištěneho + penale proste komplet na moji starou 50 ccm 2800 kč mi přišel učet že musim uhradit ale naštěstí se mi podařilo prokazat že moto když byl ten dluh nebyla naštěstí ještě nebyla přihlašená na me l učet za rok 2008 ee3  ee3  a4 


Auto se používá jen když nejede motorka.

 offline 

 

#37 21.12.2011 17:37:37

Carel
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1173
Založená vlákna
Místo: moje Jižní čéchy
Motorka: Exc 250/19
Věk:
5 1

Re: prihlaseni masiny


_Vlk_:

No, já to mam total bez bonusů. Nemam na sebe napsanýho nic, krom 525. Bejt to menší obsah tak je to ještě mň, jak má skinas. Ty skupiny jsou nějak rozdělený na kubaturu (do 500ccm - nad 500ccm ??? )

Zkoušel jsi zadat údaje do tý kalkulačky?Mě se ani na věk myslim neptali, že bych byl nějaká riziková skupina  smile 


... hop, přes potok ...

 offline 

 

#38 21.12.2011 18:26:24

Brůča
Bahňák
Fotogalerie
Příspěvky: 253
Založená vlákna
Místo: Plzeň
Motorka: BMW R 1150 GS,BMW K 1200 GT,Triumph 955i RS
Věk: 51
Tel: funkční
0 0

Re: prihlaseni masiny


Já platím pojistku na Yamahu 426 ..............661Kč
                               BMW 1200................1395Kč
Vše u ČPP normálně sepsané u okénka lol 

 offline 

 

#39 21.12.2011 22:36:46

viteka 32
Veterán
Fotogalerie
Příspěvky: 3345
Založená vlákna
Místo: Kocábov
Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
Věk: 54
Tel: mám
18 3

Re: prihlaseni masiny


_Vlk_ napsal(a):

Carel:

Zdarec,kde jsi to prosím tě pojištoval...já jsem hledal a hledal a levněji jak za 1800 jsem nenašel...pošli prosím link.Díkes

Nesmíš pojišťovat přes známé. Beta 525- tvůj obsah, pojištěno v září 2011 u ČPP, roční pojistka 641 Kč ano 
Ale teď mne napadlo, co ta riziková věková skupina, já jsem přece jen starší.
Zkus zavolat borce, tel:731186597- p. Rustlerová, sídlo má v Karolince. Je velmi ochotná, má pod sebou větší část Severní Moravy. Taky mi všichni nabízeli kolem 1500 Kč a každý tvrdil, že níž to nejde ne 

Editoval viteka 32 (21.12.2011 22:44:36)

 offline 

 

#40 22.12.2011 22:52:46

vyhul05
Bahňák
Fotogalerie
Příspěvky: 261
Založená vlákna
Místo: Reci, Județul Covasna, Ru
Motorka: EC300
Věk: 27
0 0

Re: prihlaseni masiny


Tak jsem uspesne pojistenej pres server www.epojisteni.cz stalo me to 1265,- na rok, u spolecnosti Triglav.

Od epojisteni.cz jsem dostal slevovy kupon 100Kc pro zname.

Kupon je neomezeny, takze pro ty co budou pojistovat pres epojisteni.cz, kod slevy je 671372-kkg  http://www.epojisteni.cz/sek/seklp?d=671372-kkg


Co neopravi izolacka, to neopravi nic!

 offline 

 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů