INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Nechat si udělat repas podvozku není marné!
Re: Nechat si udělat repas podvozku není marné!
xfany napsal(a):MichalEXC napsal(a):Mě to taky nedá, a musím se zeptat, co jezdíte, že potřebujete profesionálně naladěný podvozky. Na to ježdění po louce a cestách, a sem a tam přejetí potoka Vám stačí naladění podle manuálu
Ted uz jezdime jenom BOMBY, a letime ŠIŠKU
Co jezdis ty ze ti to staci podle manualu?
Vždyt' Ti to napsal, jezdí pecky po louce.
Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně musí být silný.
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
MichalEXC napsal(a):Mě to taky nedá, a musím se zeptat, co jezdíte, že potřebujete profesionálně naladěný podvozky. Na to ježdění po louce a cestách, a sem a tam přejetí potoka Vám stačí naladění podle manuálu
No, víš, ono je to tak, že právě proto, že jsme šmrdlalové, umíme málo a jezdit chceme, tak si necháme naladit motor, podvozek, koupíme si nový gumy a jezdíme ty lepší oleje. Pak to vaří ve výjezdu nebo jedeme kolikrát s polovinou vody v chladiči, guma nás podrží, olej to umaže, podvozek odpustí naše chyby a jinak se moc nestaráme a zajezdíme si. Protože o to ježdění tu jde až na 1. místě.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
Raduz TT600r napsal(a):MichalEXC napsal(a):Mě to taky nedá, a musím se zeptat, co jezdíte, že potřebujete profesionálně naladěný podvozky. Na to ježdění po louce a cestách, a sem a tam přejetí potoka Vám stačí naladění podle manuálu
No, víš, ono je to tak, že právě proto, že jsme šmrdlalové, umíme málo a jezdit chceme, tak si necháme naladit motor, podvozek, koupíme si nový gumy a jezdíme ty lepší oleje. Pak to vaří ve výjezdu nebo jedeme kolikrát s polovinou vody v chladiči, guma nás podrží, olej to umaže, podvozek odpustí naše chyby a jinak se moc nestaráme a zajezdíme si. Protože o to ježdění tu jde až na 1. místě.
Hezky napsáno
- artaban
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc
- Motorka: YAMAHA YZ 450F, JAWA 250 kyvačka
- Věk: 36
- Tel: Mám černej
- Web
0 0
Čau nemáte někdo v plánu poslat předky a centrál k Farynovi na repas? At v tom nejedu sám sem z Olomouce (skoro)
Je to sice dál, ale zato horší cesta
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Posílali jsme to před měsícem a prakticky všichni, co to tam posíláme.
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- artaban
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc
- Motorka: YAMAHA YZ 450F, JAWA 250 kyvačka
- Tel: Mám černej
- Web
0 0
Raduz TT600r:
No jo líná huba ..... toš do toho pujdu sám
Je to sice dál, ale zato horší cesta
Janek:
Janku Ty jsi v těch odpovědích čím dál lepší.
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
Janek:
Jen budeš posílat starostovi větší příspěvek na chod webu za dlouhe příspěvky
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- jacob
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 200 EXC 2016, Sherco Trial 2.9
0 0
Podty WP se muzu podepsat, ted, kdyz vim co to je fungujici podvozek. Technika asi dobra, ale doladit si clovek musi sam. Na 350 sem myslel, ze je to ok, ale omyl. Na 300 uz jsem vedel, ze je neco uplne spatne...a bylo.
allanktm napsal(a):mám serii a zatím stíhám
- Semis
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: východní skoro Pragl
- Motorka: DR-Z400SM, EXC 250, TXT 250
6 2
Já můžu říct za sebe pár věcí. Osobně bohužel vůbec nevyhovuju KTM originálnímu nastavení. O to míň když je motorka starší a někdo se v tom už vrtal. Například když jsem koupil mojí stávající EXC250F, tak na ní byl pro mě naprosto nevyhovující podvozek. Zadek byl měkký a předek nesmyslně tvrdý. To co tam cituje Janek ze slov Mikiho je pravda. Fakt to byl drtič rukou, na kterym jsem absolvoval celý Rumunsko. Po dvou dnech jsem měl už ruce na kaši a musel chodit ubírat xFanymu z jeho zásob kouzelných mastiček abych vůbec mohl zbytek Rumunska dojezdit.
Mikimu jsem svěřil motorku na repasi a domluvili jsme se i že udělá testovací jízdu. Překvapivě mi motorku vrátil celou a nerozbitou  Nicméně po jeho repasi jsem ještě nebyl uplně spokojen, protože jsem pořád viděl, že prostě nesedí tvrdost pružin. Koupil jsem tedy komplet pružiny K-Tech a osadil je. Ještě mi trvalo cca 1/4 roku, než jsem nastavení dotáhl do konce podle svých představ. Bylo to ale dáno hlavně tím, že jsem neměl moc času, takže většinou proběhl test a ladění až doma a další test až zase po čase atd...
Teď jsem konečně ve stavu, že mi podvozek na enduro ježdění sedí tak jak si představuju a to i při hodně rychlé jízdě po dírách. Jediný problém je při velkých skocích na MX, ale to je daň za jemný chod při enduru. Univerzálně to prostě nejde.
Doufám, že to nezakřiknu, ale změna v podvozku mi přinesla teda opravdu dost. Zrychlil jsem, neházim furt držky a vydržim dýl. Vím, že to můžu do těch děr poslat a motorka mě nezahodí. Takovou jistotu jsem nikdy před tím neměl. Vyšlo mě to komplet na cca 12tis, ale stálo to rozhodně za to. Konečně nemusim řešit proč mi ta motorka nesedí.
Toť moje zkušenost celkově s investicí do podvozku. Je to 100x lepší investice než utracený prachy za laďák, trysky a pod.
Dej koním pít...
Semis:
Fakt to byl drtič rukou, na kterym jsem absolvoval celý Rumunsko. Po dvou dnech jsem měl už ruce na kaši a musel chodit ubírat xFanymu z jeho zásob kouzelných mastiček abych vůbec mohl zbytek Rumunska dojezdit.
No v Rumunsku se předvede tovární setup WP v celé své kráse, ted naposled tam taky jeden kumpán trpěl na ruce jak pes, a říkal že první věc, kterou po příjezdu udělá, je podvozek 
Ono se to prostě nejvíc projeví v přímém srovnání stejných motorek ve stejných podmínkách, kdy pilot jedné skučí, že ho to kope, mlátí do ruk, že to odskakuje a nedrží stopu, a proto nemůže jet rychle. zatímco druhý pilot neví, o čem to mluví a musí na něj čekat
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
- Věk: 28
- Tel: 776588125
- Web
8 3
Hugila napsal(a):Semis:
Fakt to byl drtič rukou, na kterym jsem absolvoval celý Rumunsko. Po dvou dnech jsem měl už ruce na kaši a musel chodit ubírat xFanymu z jeho zásob kouzelných mastiček abych vůbec mohl zbytek Rumunska dojezdit.
No v Rumunsku se předvede tovární setup WP v celé své kráse, ted naposled tam taky jeden kumpán trpěl na ruce jak pes, a říkal že první věc, kterou po příjezdu udělá, je podvozek 
Ono se to prostě nejvíc projeví v přímém srovnání stejných motorek ve stejných podmínkách, kdy pilot jedné skučí, že ho to kope, mlátí do ruk, že to odskakuje a nedrží stopu, a proto nemůže jet rychle. zatímco druhý pilot neví, o čem to mluví a musí na něj čekat
Jo takže to bylo podvozkem? Já myslel, že z toho svojeho kombajnu děláš Fau ajns
Padám sám,zvedám se sám...
_Vlk_:
...a ve verzi fau cvaj bude samočinně naváděná na oranžové cíle
- _Vlk_
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Husaberg FE 550 09, Husaberg TE 250 12, Husqvarna TE 300 15
- Věk: 28
- Tel: 776588125
- Web
8 3
Hugila napsal(a):_Vlk_:
...a ve verzi fau cvaj bude samočinně naváděná na oranžové cíle
kurňa afrikou přez palici...
Padám sám,zvedám se sám...
Nevíte někdo co je s Farynem ? Asi před 10 dny jsem mu posílal na spravení tlumič a teď jsem se ho chtěl zeptat jak to vypadá. No a už mi 3 dny nebere telefony a ani neodpovídá na sms
já jsem s ním ted někdy volal. Má ztracený a nový telefon, tak asi zmatkuje s telefonním seznamem
Radši o dva takty míň, než o dvě kila víc.
|