INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Změny a vylepšení webu, příspěvky
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
- Motorka: NÁMAHA
- Tel: 723 151 102
- Web
Re: Změny a vylepšení webu, příspěvky
Carel napsal(a):Já bych docela uvítal nějaký označení oblíbených témat. Každej určitě zná m.cz tam je to docela pěkně vyřešený. Stačilo by jenom si označit nějaký témata a pak najít někde seznam, což?
Ha, to je k zamyšlení - mrknu na to, ale ne hned - mám toho teď tolik, že mi to teče přes hlavu...
Řiť, ať jedeš lip tel.: 723151102, 587571224
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Kluci, mimo Lubiho, dlužím ještě někomu nálepky? Omlouvám se za zpoždění, ale je toho na mě letos nějak víc než moc. Připomeňte se mi do SZ, díky.
- milanosor
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Hulín
- Motorka: Cross prodany :-( , BMW R1150GS ADV
- Věk: 34
0 0
Starosto,jak jses na tom s funkci mazani inzeratu stejnou osobou co je zalozi?
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Napiš mi odkazy do SZ, co potřebuješ smazat. Zatím mažu já, admini a moderátoři. Na tom oprávnění musím zapracovat, aby se nestávalo to, co v minulosti. Ale je to docela problematické. Kdyby se chovali všichni ukázněně, nemusel bych tyhle kraviny vůbec řešit...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
viteka 32 napsal(a):Tak to je pěkně na draka někomu psát, aby mu něco mazal. Zakladatel by měl mít možnost sám inzerát o prodeji kdykoliv vymazat. Tak se tu zbytečně hromadí řada neplatných inzerátů . Sám asi budu pár věcí potřebovat promazat.
Víš, Tondo....., mrkni se do minulosti a hlavně do většiny inzerátů, kde se debata ubrala někam úplně do háje. Jsi tam velmi často jako hlavní aktér (pokud to není promazané) a nejsi sám. Kvůli vaší neukázněnosti se právě toto mazání zatrhlo a teď si stěžuješ na to, že je to zakázané. Tak si prosím udělejte jasno, co chcete. Já v tom mám jasno - dodržujte pravidla a využívejte inzerci na to, nač je určená, pak bude vše pohodlnější. Když mi to ale komplikujete, tak se pak nedivte, že přichází omezení vašich "práv".
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
milanosor napsal(a):Ja poctive pisu starostovi kdyz potrebuji neco maznout, ale je to trosku zader. Obcas na to zapominam
Jasan, že je to pakárna a mě to jen zdržuje od práce, ale jsem jen člověk a ... Den nemá 56h...
- Carel
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: moje Jižní čéchy
- Motorka: Exc 250/19
- Věk:
5 1
Na tyhle věci přeci stačí použít tlačítko "Nahlásit" ne? Aspoň mě teda přijde k tomu určený. A buď Raduz, nebo někdo z moderátorů si toho všimne
... hop, přes potok ...
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
Carel napsal(a):Na tyhle věci přeci stačí použít tlačítko "Nahlásit" ne? Aspoň mě teda přijde k tomu určený. A buď Raduz, nebo někdo z moderátorů si toho všimne
To ano, máš pravdu, ale praxe je jiná. A tam začíná celý problém. Něco tady veřejně nastavíš jako pravidlo a lidé, kteří o tom ví, je stejně porušují.
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Raduz TT600r napsal(a):viteka 32 napsal(a):Tak to je pěkně na draka někomu psát, aby mu něco mazal. Zakladatel by měl mít možnost sám inzerát o prodeji kdykoliv vymazat. Tak se tu zbytečně hromadí řada neplatných inzerátů . Sám asi budu pár věcí potřebovat promazat.
Víš, Tondo....., mrkni se do minulosti a hlavně do většiny inzerátů, kde se debata ubrala někam úplně do háje. Jsi tam velmi často jako hlavní aktér (pokud to není promazané) a nejsi sám. Kvůli vaší neukázněnosti se právě toto mazání zatrhlo a teď si stěžuješ na to, že je to zakázané. Tak si prosím udělejte jasno, co chcete. Já v tom mám jasno - dodržujte pravidla a využívejte inzerci na to, nač je určená, pak bude vše pohodlnější. Když mi to ale komplikujete, tak se pak nedivte, že přichází omezení vašich "práv".
Co tu pleteš nějaké debaty. To s tím přeci nemá nic společného.Pokud si podám inzerát a věc prodám, tak snad inzerát smažu. Aspoň tak to funguje na motoinzerci nebo motorkářích. Je mi úplně jedno, že tady na fóru se k tomu přidá řada keců. Ale proč ne, proč to nedělat jednoduše, když to jde složitě
- Raduz TT600r
- .....starosta.....

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
viteka 32:
Z pohledu uživatele to tak může být bráno, z pohledu správce stránky už je pohled jiný. Je zakázáno userům mazat první příspěvek vlákna proto, aby nemazali práci jiných. To má hlubší kořeny... S tím se váže i sekce inzerce, která je tímto postižena tím pádem taky. Ale nemám čas to dalekosáhle vysvětlovat. Prostě díky neukázněnosti lidí, kteří vlákna navštěvovali a dělali tam to, co dělali se zakladatel rozhodl celé vlákno spláchnout do WC a odtamtud pochází onen zákaz, proti kterému jsem bojoval dlouho, prosil uživatele o kázeň a slušně řečeno to podělali. Co k tomu říct? Teď mám na krku další úpravu, která mě bude stát starosti, peníze a čas. Takže nepletu žádné debaty a bavím se o důvodu, který má za následek omezení na které se ptáte. Samozřejmě, že smazání inzerátu po skončení platnosti uživatelem je samozřejmost, kterou bych rád vrátil z5.
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
18 3
Suchman napsal(a):Věřte, že toto s palcem nemá co dočinění... je to na můj popud cca 2 roky zpět z důvodu:
Je tu spousta lidí a někteří nepřispívají tak často mají "jen" 100 příspěvků, ale to co poradí je pokaždý správně
pak jsou tu lidé, kteří mají prokecáno v tisících, ale rady co z nich vypadnou nikam nevedou...
My co se tu pohybujeme denně, máme přehled o tom kdo má asi pravdu a radí správnej postup, ale pro člověka kdo sem přijde jen pro radu, tohle neví a netuší.
Proto člověk bude mít hodnocení, aby i když má málo příspěvků (100) a z toho 50 palců nahoru tak to bude mít váhu jinačí jako člověk s 1500 a z toho 10 palců nahoru a 30 palci dolů...
Je to celkově taková motivace v technických vláknech neplácat ptákoviny...
Systém udělování palců nahoru nebo dolů rozhodně neplní funkci, ke které byl určen. Já ve svých příspěvcích můžu dát palce podle toho, jak se mi člověk líbí a vůbec to nebude mít nic společného s tím, jestli radí dobře nebo špatně. A neznalý člověk pak vůbec nepozná, zda dotyčný je na úrovni. Ba naopak to ve výsledku může jenom zkreslovat pohled na lidi. Nejlepší by bylo tento řekl bych nesmysl udělování nějakých palců zrušit. Stejně všichni udělili nějaké palce jen na začátku a pak se slehla zem.
- Tristan
- malý Velký BOJOVNÍK°°°°
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: North Tristan Kingdom
- Motorka: KTM EXC 250 06
- Věk: 25.0
- Tel: černý
17 0
viteka 32:
se vší uctou na vás nikdo nazor určitě měnit nebude. poslední dobou mi přijdete jako vrhač hoven vždy jsme měl uctu ke starším a vzdělanějším lidem ale postupem času jak vás tak pozoruji jsem pochopil že to o nich vubec nic nevypovída jací jsou lide.nejde od toho dát ruce pryč se slovy netahej co tu bylo v jine debatě bohužel tak to nejde na člověka si budujeme pohled neustale a ne v danou dobu proto vám to nemohu napsat ke každemu vašemu příspěvku aby jste nad každym zamyslel za celou dobu co tu vrhate věci jsem neviděl že by jste se někomu za ně omluvil. ohánite se tu tím jak vyvařujete auta a všechno taky vám neřeknu že pro mě to jsou vyhozene peníze a že dělate z aut sadrove trpaslíky a je mi líto lidí kteří za to zaplatí tolik peněz.
a jak někdo napsal ¨Kdyby se choval kazdej ve veku nad 50let tak jako oni ....zmenil bych nazor na tento pokrivenej svet
Vemte si z takových lidí příklad.
Zavři hubu,otevři oči a vem za plyn...
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
18 3
Tristan: Zamysli se nad sebou, než něco takového napíšeš a probuď se. Jak si můžeš dovolit napsat něco takového, jako vrhač hoven. Nenechám se tady od nikoho takhle urážet. Co má znamenat věta:ohánite se tu tím jak vyvařujete auta a všechno taky vám neřeknu že pro mě to jsou vyhozene peníze a že dělate z aut sadrove trpaslíky a je mi líto lidí kteří za to zaplatí tolik peněz. Neznám zatím člověka, který by za mnou přišel a řekl, že jsem odvedl na jeho autě špatnou práci. Klidně se můžeš kohokoliv zeptat na mou práci, takhle veřejně si nedovoluj soudit práci někoho, o které nevíš nic. Já ti nic neprovedl, nikde tě nepomlouvám, tsk tě žádám, ať upustíš od veřejného šíření takových pomluv a nesmyslů. Naštěstí se najdou i lidé, třeba takový Motors, který ačkoliv mne neznal osobně, přijel si zajezdit a pokecat a dokonce se mu to velmi líbilo, možná se i něco naučil a třeba přijede zas. I když mám přes 50, tak pro mne nebyl vůbec problém sejít půl kopce a pomoct mu. Jiní by možná stáli na kopci a čekali, než se kluk vyhrabe a bavili se tím. Byl jsem na různých akcích, vím,jak to většinou chodí. Jinak o názor na mne tady vůbec nejde. Nepotřebuju, aby si ho kdokoliv na mne měnil. Bohužel svým příspěvkem vrháš cíleně na mou osobu špatné světlo.
Editoval viteka 32 (02.10.2012 14:36:43)
Už se perou, už se perou Jak ze slunce, sena
|