Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Do lesa NE!

#541 10.11.2014 18:50:06

Re: Do lesa NE!


Ono s těch sraček co žerou ,aby byli korby ,rostou jen svaly a zakrňuje mozek. první řeší a pak uvažují. starají se o hovna a za rohem jim vykradají obchod .nebo chrápou někde v odbočce do lesa ,jako každé ráno když jedu do práce.

 offline 

 

#542 10.11.2014 19:46:11

Re: Do lesa NE!


martan napsal(a):

......proc to v jinych zemich jde-svycarsko,skandinavie...ze by mentalitou?

Protoze ve vyspelych zemich je i policie na vyssi urovni nez u nas. Vsude jinde (na zapad od nas) je policie slozkou ktera pomaha. U nas je slozkou represivni.
Jeden cas jsem dlouhodobe pobyval v zahranici, a nikdy za tech par let jsem tam nevidel ze by nekde zamerne merily rychlost jako u nas a provadeli buzerace jako jsou silnicni kontroly ci zatahy.
Nadruhou stranu jsem videl jak tahali lehce opileho ridice z auta, ihned dostal zelizka a nasledoval okamzity odvoz. Nikdo si nedovolil nijak protestovat natoz ujizdet. Lidi vedi, ze kdyz uz nekoho staveji maji k tomu velky duvod.  Zadne cipoviny jako u nas - pane ridici silnicni kontrola predlozte doklady ..... se tam nedeje. Kdyz zastavi ridice tak jen na zaklade toho ze neco provedl.
Proto je tam taky lidi berou uplne jinak nez ty pitomce u nas. Snad kazdy kdo ridi uz zazil tu uplne zbytecnou preventivni kontrolu kdy se na vas vytahuje curacek v uniforme a vy mu musite predkladat doklady, zarovky, lekarnicku, ....... jen proto ze si to organ zrovna usmyslel.
Az tyhle volne represe skonci a kontrolovat se bude jen kdyz je opravdu duvod, vzroste i respekt k policii od ridicu i neridicu. Tehle doby se ale my nedozijem. Napred musi vychcipat generace dnes uz starych policajtu co si tyhle moresy nesou v krvi z dob komunismu. Dale musi vychcipat generace jejich synu, ktera dnes slouzi jako mladi zobaci, a potom jeste generace vnuku kteri to znaji z vypraveni a budou se to snazit praktikovat stejne jako to delali jejich dedove a otcove. Az potom mozna i tady u nas budou policajti co nebudou stat pred koncem mesice 50m pred znackou konec obce a merit rychlost, ale budou misto toho napr. hledat ukradena endura ci umravnovat neprizpusobive etnikum obyvatel tmavsi pleti.
Do te doby budu fandit vsem motorkarum co jim ujedou gp 

edit:
https://www.youtube.com/watch?v=YkoWWTmGj7Y

Editoval kick-start (10.11.2014 22:10:37)

 offline 

 

#543 10.11.2014 23:23:02

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1875
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Re: Do lesa NE!


stakr1 napsal(a):

MikiberG napsal(a):

Full Throttle:
 lol další ... tak je prosimtě neobhajuj ... jen pro úvahu:
- tím spíš jestli dělal jen bordel tak to není důvod poškodit zdraví ... mají mít prostředky aby to dokázali řešit a mají je !!! např maj šetřit/zjistit, a zajít si za ním
- ťuknutí není způsob zastavení
- to jako žiješ v tom že když nezastavíš tak tě můžou vytlačit z dálnice , přejet buldozerem....?? ... co když vezeš manželku k porodu , nebo uháníš zabránit ujmě na zdraví ... nezastavení je přestupek ... nic víc
- co se honilo poldovi hlavou ... právě že debility nesvéprávnýho psychopata
- čí je problém jak zastavit motorku bez ujmy na zdraví? , to by byla demagogie ... od toho platíme daně aby si zajistili prostředky a nezabili tě při pokusu tě legitimovat
-  lol  lol ať jde prodávat do krámu když nezvládá profesionalitu....

On měl zastavit a poslechnout výzvy k zastavení o tom žádná, následky nezastavení ať si nese sám ( v jiných státech by dopadl mnohem hůře). Přečti si bod f,g, toto může policista použít, pokud nebude uposlechnuto jeho výzvy.

POUŽITÍ DONUCOVACÍCH PROSTŘEDKŮ A ZBRANĚ
§ 51
Obecné ustanovení
Policista je oprávněn použít při zákroku donucovací prostředek a zbraň, k jejichž používání byl vycvičen.
§ 52
Donucovací prostředky
Donucovacími prostředky jsou
a) hmaty, chvaty, údery a kopy,
b) slzotvorný, elektrický nebo jiný obdobně dočasně zneschopňující prostředek,
c) obušek a jiný úderný prostředek,
d) vrhací prostředek mající povahu střelné zbraně podle jiného právního předpisu s dočasně zneschopňujícími účinky,
e) vrhací prostředek, který nemá povahu zbraně podle § 56 odst. 5,
f) zastavovací pás, zahrazení cesty vozidlem a jiný prostředek k násilnému zastavení vozidla nebo zabránění odjezdu vozidla,
g) vytlačování vozidlem,
h) vytlačování štítem,
i) vytlačování koněm,
j) služební pes,
k) vodní stříkač,
l) zásahová výbuška,
m) úder střelnou zbraní,
n) hrozba namířenou střelnou zbraní,
o) varovný výstřel,
p) pouta,
q) prostředek k zamezení prostorové orientace.
§ 53
Obecné podmínky použití donucovacího prostředku
(1) Policista je oprávněn použít donucovací prostředek k ochraně bezpečnosti své osoby, jiné osoby nebo majetku anebo k ochraně veřejného pořádku.
(2) Před použitím donucovacího prostředku je policista povinen vyzvat osobu, proti které zakročuje, aby upustila od protiprávního jednání, s výstrahou, že bude použito donucovacích prostředků. To neplatí v případě použití prostředku k zabránění odjezdu vozidla. Od výzvy s výstrahou lze upustit v případě, že je ohrožen život nebo zdraví osoby a zákrok nesnese odkladu.
(3) Policista je oprávněn použít donucovací prostředek, který
a) umožní dosažení účelu sledovaného zákrokem a
b) je nezbytný k překonání odporu nebo útoku osoby, proti níž zakročuje.
(4) Elektrický donucovací prostředek je policista oprávněn použít pouze, pokud by použití jiného donucovacího prostředku zjevně nebylo dostatečné k dosažení účelu sledovaného zákrokem.
(5) Policista při použití donucovacího prostředku dbá na to, aby nezpůsobil osobě újmu zřejmě nepřiměřenou povaze a nebezpečnosti jejího protiprávního jednání.

Když povezu ženu k porodu, tak za prvé jsem blb že ji vezu sám, protože v porodnici o mě nikdo nic neví, a mě může žena v autě i umřít, záchranka se hlásí předem, za druhé nebudu ujíždět a za třetí zastavím a vše rozumně vysvětlím a možná mě ještě doprovodí. Jinak toho co ujížděl, jsem po nějaké době viděl v nějakém pořadu, nevím přesně, se sádrou na noze a o berlích, dělal dojem frajera až na půdu, bez řidičáku, co až mu sundají sádru, bude jezdit dál, a možná i někoho přejede, podle toho co řikal, se vůbec nepoučil.( mimochodem v např. v Rakousky by šel rovnou do vazby, zabavení motorky).
Policajt do něho rozhodně neměl kopat, jasný profesní selhání, za tohle nebude nijak povýšen, nebo přeřazen na lepší místo, je to řadový policajt, který to odnese s plnou parádou.
Chceš říct, jak by to dopadlo, kdyby se ho šli zeptat domů, proč jezdí bez řidičáku ? Ti policajti v autě to ani nemuseli vědět, jen chtěli zastavit vozidlo( motorku) a to jim začalo bezdůvodně ujíždět. Kdyby byl slušně vychovanej, tak nejezdí bez řidičáku a zastaví, hlavní problém vidím v rodině, policajti a nehoda je jen důsledek. Pokud budou takový jezdit po silnicích a budou si stále myslet, že se jim nic nestane ( myslím právní postih jako např. v Rakousku), tak budou naše silnice vypadat, jak vypadají.
Oni Tě nechtějí zabít při pokusu o zjištění totožnosti, stačí se jen chovat dle pravidel a zákonů, pokud to někdo nerespektuje, ať si nese následky sám. V Americe by si to dovolil asi jen jednou nezastavit, ale mi bohužel nemáme demokracii, ale anarchii.

 a11 chlape co máš za bebí?
-jsme v čr a ne "jinde ve světě" !
-nepleť si vytlačování se sražením ... je to jako by sis popletl varovný výstřel se střelbou na cíl
- nastuduj si i zákon o policii abys věděl v jakých případech můžou použít různé donucovací prostředky a jakým způsobem
(zejména bod 53/1 jak si sem vložil nebyl naplněn!! ... a ani další  roll )
- když budeš sedět doma a čekat žena ti umře tak si s tím budeš žít ty ne já , dělej co myslíš
- neznáš právo a vykládáš si ho po svém , nech se odborně poučit , stačí když si dobře nastuduješ deklaraci práv a svobod a pár drobností kolem... klidně i tohle co si sem dal nebo celý zákon o policii budeš zase chytřejší
- to co jsem psal je pravda a správně, ať se ti to líbí nebo ne , zjednodušeně policajti nejsou agenti 007 s povolením zabíjet ani nejsou vykonavači práva  (možná jsem to napsal blbě ale laik to pochopí ,že oni nesoudí ani netrestají !!!!)

 offline 

 

#544 10.11.2014 23:24:56

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1875
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Re: Do lesa NE!


xfany napsal(a):

 § 53 odst. 5 PolČR, podle kterého má policista při použití donucovacího prostředku dbát na to, aby nezpůsobil osobě újmu zřejmě nepřiměřenou povaze a nebezpečnosti jejího protiprávního jednání.

Co prosim znamena radovi policista?? To je ten co nemusi bejt profik??

Svedecke vypovedi uvadeji mj. to ze motocykl hsq po cca 100 metrech neskutecne ho icky zpomalil a jel ke krajnici....

 ano  přesně .... například

 offline 

 

#545 10.11.2014 23:30:26

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Příspěvky: 11379
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Re: Do lesa NE!


MikiberG:

Miki, ty ses ale rozvášnil... jen zlehčuju situaci..  wink 

ALE, až mi přejede synka fízl, budu asi nabručenej!!!!!   


.. mám jen dcerky, tak snad nebudu, no...


Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

 offline 

 

#546 10.11.2014 23:33:28

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1875
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Re: Do lesa NE!


stakr1 napsal(a):

xfany napsal(a):

 § 53 odst. 5 PolČR, podle kterého má policista při použití donucovacího prostředku dbát na to, aby nezpůsobil osobě újmu zřejmě nepřiměřenou povaze a nebezpečnosti jejího protiprávního jednání.

Co prosim znamena radovi policista?? To je ten co nemusi bejt profik??

Svedecke vypovedi uvadeji mj. to ze motocykl hsq po cca 100 metrech neskutecne ho icky zpomalil a jel ke krajnici....

Prosim Tě, hlavně předem, se jich(policistů), vysloveně nezastávám,nebyl jsem u toho, vím co dokáží udělat svědecké výpovědi, a je bohužel spousta lidí, kteří si svědky mohou dovolit zaplatit, aniž by tam Ti svědci byly. Při použití těch donucovacích prostředků, např. hmaty a chvaty sebeobrany, dojde i k tomu, že oni se učí použít před nimi tkz. navolňovací úder, a pak použijí např. páku na prsty a ruku, čímž Tě znehybní, můžeš dělat jen drobný přestupek např. proti veřejnému pořádku, neuposlechneš výzvy, policajt použije donucovací prostředek, a může se stát, že Ti třeba natáhne vazy, nebo něco horšího, pak už je na soudci a schopnosti právníků, jak to vyhodnotí, zda to bylo přiměřené, nebo ne. Taky existuje bezohledná a nebezpečná jízda, kterou ohrozí policisty, nebo ostatní příslušníky provozu. Na druhou stranu, když dnes jezdí dosz lidí pod vlivem nejenom alkoholu, tak se jim moc ani nedivim, že pokud jim někdo začne ujíždět, tak jdou proti němu tvrdě, sám radši zastavim a tomuhle předejdu.
Mám dva kluky 7 a 5 let a snažim se je vychovávat tak, aby se nemuseli chovat, jak ten kluk co ho policajti srazili, doufám, že se mi to povede, takže se dokážu podívat i ze strany rodiče.
Řadový je ten, co šlape chodník, dělají psychotesty, zaměřené hlavně na agresivitu, prý z uchazečů co se k Policii ČR hlásí, tak z 10-ti uchazečů, 8 vyhodí na psychotestech, znám kluky, co neudělali psychotesty u Policie ČR, za týden šli dělat psychotesty k městské policii a tam prošly. Profík by měl být každý policista, ale nikdo znás není neomylný a každému v jakémkoliv zaměstnání se stalo, že někdy chyboval, pokud mi budeš tvrdit, že zde jde o život, mohu Ti napsat, ale pouze do SZ , jak dnes a denně chybují lékaři, jak obvodní, tak v nemocnicích,kde jde opravdu o život.

Co je dle svědků neskutečná honička po cca 100 metrech, to si nedovedu představit.
Víš ,je tam spousta věcí, který mi tady nevyřešíme, jen jsem napsal můj pohled na věc, jiný budou mýt právníci, 10 právníků a 10 názorů na stejnou věc.

... ty tu teda plácáš ... jsi u PČR?? ... chtěl jsi ? .. nedostal ses?? nechápu tě...

až ti synka zajede vyplašenej podnapilej řidič co se za ním žene rychlá rota od PČR a snaří se ho srazit, zastřelit a on jen prostě zmatkuje... chybuje! ... je ve stresu ,

... koukni např do USA jak probíhají reál honičky ... všimni si profesionality ... jedou za ním tak aby ho nedostali do úzkých aby někoho nezabil atd ... v klidu ho uštvou
... pak to porovnej s divokým západem v ČR ... jsou to tady vesměs dementi co jim je jedno že se kluk na motorce zabije jen kvůli tomu že oni ho nepořídili srazit

 offline 

 

#547 10.11.2014 23:38:55

Raduz TT600r
.....starosta.....
Fotogalerie
Příspěvky: 11379
Založená vlákna
Místo: Olomouc,Přerov,Lipník
Motorka: NÁMAHA
Tel: 723 151 102
Web

Re: Do lesa NE!


Miki, nech to - jsi přece chytrej, ne?
Někdo žije ve snu, že ho fízl ochrání a jinej byl v 17cti letech na zábavě a viděl, jak se fízl bál jednoho výtržníka... No, byl to sice syn starosty Lipníka a on to moc dobře věděl, ale i tak respektujeme zákony, uznáváme justici a korupci nevidíme, ne? Prémie na výplatě jsou prémie...

Zapomněl jsem dodat... já tam byl a viděl jsem to.  hmm 


Řiť, ať jedeš lip    tel.: 723151102, 587571224

 offline 

 

#548 10.11.2014 23:51:57

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1875
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Re: Do lesa NE!


Raduz TT600r: .. jen reaguju jak to postupně čtu ... nic v tom není ... jen psychicky regeneruju  lol 

.... hele těch echt blbů je tam malý procento jako mezi námi, a po těch fakt sami jdou a nekrejou je, mají taky zájem na očistě
... krejou se jen blbý náhody, drobnosti a kvalitní lidí nebo prominenti (např. to mohl být případ jak psal Fanda s tou zabitou holčičkou)

... kluka moch zajet děda co dostal infarkt atd ... prostě kluk nebyl dost rychlej a chytrej nechal se chytit .... mimochodem táta mi od mala říkal: dělej si co chceš hlavně se nenech chytit ... tak teď nevím  smile  ... co mám říkat klukovi ?? no uvidím  lol 

 offline 

 

#549 10.11.2014 23:53:05

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1875
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Re: Do lesa NE!


xfany:
ty si na ně nasranej viď ? lol 

 offline 

 

#550 11.11.2014 00:06:44

adis
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 593
Založená vlákna
Motorka: beta 450RR
Věk: 31
2 0

Re: Do lesa NE!


kokoti..........asi jsme,protože jinak to neumim pochopit lol 

 offline 

 

#551 11.11.2014 00:46:41

Full Throttle
Bahňák
Fotogalerie
Příspěvky: 182
Založená vlákna
Motorka: KTM 500 EXC-F
1 0

Re: Do lesa NE!


xfany:
Dobrý video  ano je sranda vidět někoho ujíždět na motorce ,když na tom vůbec nic neumí . Ten kluk neměl soudnost  lol  lol Jsem si vybavil kamaráda jak dával utažený zatáčky s vystrčeným kolenem na DR 650 hezky technicky a na pohodu jednoho vystalovanýho frajera na silnici(měl nějaký TDK/Trápič Děckých Kubatur....Honda 600 cbr nebo tak něco) směrem ze štěchovic,který pak kroutil hlavou a nechápal  lol  lol a já se řezal jak vůl ještě deset minut potom  lol 

 offline 

 

#552 11.11.2014 16:58:53

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1142
Založená vlákna
Místo: OSTRAVA!!!
Motorka: KTM 520exc
Věk: 30
Tel: nakousnutý
4 3

Re: Do lesa NE!


xfany napsal(a):

Dost rozdil co? dejte si ty videa vedle sebe a pust je lol 

www.youtube.com/watch?v=CmwLp0v0i1Q

ze nikde neni video z auta pčr kdyz jim nekdo ujede big_smile

 offline 

 

#553 11.11.2014 17:43:22

Thomaster
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1277
Založená vlákna
Místo: Východ
Motorka: oranžová 200
Věk: prej puberťák
0 1

Re: Do lesa NE!


xfany: Ten to vymyslel  lol 

 offline 

 

#554 11.11.2014 17:50:12

Ditrow
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1142
Založená vlákna
Místo: OSTRAVA!!!
Motorka: KTM 520exc
Věk: 30
Tel: nakousnutý
4 3

Re: Do lesa NE!


solidne snima vymrdal big_smile

 offline 

 

#555 19.11.2014 07:55:01

badyšot
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1375
Založená vlákna
Místo: Liberec
Motorka: 200 neposedných Kubíků
Věk: 45 už
7 6

Re: Do lesa NE!


kluci přestaňte jezdit do lesa, bo tam můžou číhat strašný věci


http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3140_enduro_teren.jpg

 offline 

 

#556 19.11.2014 08:13:42

Re: Do lesa NE!


badyšot napsal(a):

kluci přestaňte jezdit do lesa, bo tam můžou číhat strašný věci


http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/3 … _teren.jpg

 big_smile  big_smile tak to je pecka fotka, tady můžeš regulérně říct, byl jsem v p..... usch  usch  heh2 

 offline 

 

#557 19.11.2014 10:10:02

MikiberG
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1875
Založená vlákna
Motorka: HusaberG
Web
28 5

Re: Do lesa NE!


Janek: nebuď přecitlivělej , polda si svou práci udělá a serou ho max jeho zbytečný starosti, systémově jde jen o to aby tu práci pořádně dělali i další články řetězu a na to je zase jiná represivní složka která má kontrolovat a konat.

Pán byl hot chytrej a věděl co má dělat . Že si zasloužil do kožichu je jednoznačný ale kdo a kolik mu měl naložit smile ... nechat to na frustrovanejc policajtech???!!! dle uvážení na místě  lol 

 offline 

 

#558 19.11.2014 10:36:26

Full Throttle
Bahňák
Fotogalerie
Příspěvky: 182
Založená vlákna
Motorka: KTM 500 EXC-F
1 0

Re: Do lesa NE!


Novinky.cz
Stalo se



dnes 10:21 Policisté, kteří srazili motorkáře, jsou stíháni: Dva policisté, kteří v září v Praze srazili vozem motocyklistu, jsou stíháni pro těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a zneužití pravomoci.

 offline 

 

#559 19.11.2014 10:39:54

offroaderTE
Bahnomil
Fotogalerie
Příspěvky: 1514
Založená vlákna
Místo: Morava
Motorka: GG EC 250 TPi
Věk: střední
6 0

Re: Do lesa NE!


Full Throttle:

no tak to je nadějný, uvidíme jak to skončí...Rath je taky venku z basy a někde potichu uklizenej a už se o něm nemluví  a11 


Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)

 offline 

 

#560 19.11.2014 11:37:37

FoXR
Bahňák
Fotogalerie
Příspěvky: 349
Založená vlákna
Motorka: EXC 300
Věk: 29
Tel: N6303i bezdotykáč =)
1 0

Re: Do lesa NE!


http://www.novinky.cz/krimi/353884-insp … rkare.html

celý článek ...  heh2 

Editoval FoXR (19.11.2014 11:39:47)


Prosím Vás ! Nemáte něco k pití ? Já mám takovej hlad , že nemá s kým spát...

 offline 

 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů