INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Yamaha WR 450 F výdrž motoru, spolehlivost
- Motors
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Vepřov
- Motorka: WR250F
- Věk: Víc než Ježíš
- 3 0
Re: Yamaha WR 450 F výdrž motoru, spolehlivost
Kdo sem postavil ten kopec, jsem říkal jako malý. Teď jsem za kopce vděčný Když se příliš soustředím abych nespadl, tak spadnu
RSWR napsal(a):Je to original díl Yamaha, US verze.
Nějak zevnitř na tom plastu nevidím tabulku s měsícem a rokem výroby.
robino21 napsal(a):aha ,tak to je na prd , nemužu najit nake hezke polepy na WRko
a tady si zkoušel ?
http://www.rdracing.cz/article.php
- robino21
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: KTM 250 exc-f
- Věk: 21
- Tel: S3
- 0 0
Strejda-GC:
tam to je nic moc ,ale už jsem našel stranku http://www.motopolepy.com/Yamaha.html?fotka=4#foto tady to v modrem samozřejmě
Editoval robino21 (06.03.2013 12:15:37)
- nuf111
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: yamaha xt 600,yamaha wr 450
- Věk: 26
- Tel: 728755926
- 1 0
a jak je tam řešenej nikasil u hasaberga, když ta, je válec slitej s blokem?
- THorny
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Brno - Ochoz u Brna
- Motorka: WR450F
- Věk: 30
- Tel: 774946312 / 775238727
- 0 0
Zdarec, chci se zeptat jak moc se má nebo nemá hřát svod výfuku na wr450, během chvile po nastartování, nebo po zastavení se mi rozsvítí koleno do červena. V prodejně mi sice řikaly ať se nedivim, ale přijde mi to divný jestli třeba není chudá směs. Případně jestli někdo víte jestli se dá hýbat bohatostí jak u XT přez digitální tachec.
- Thomas
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kuřim
- Motorka: PW 50
- Věk: 9
- 4 1
Já to mám po chvilce taky vřelý, už jsem se tak několikrát popálil, je to strašně tenoučký. Jednou jsem přijel z vyjížďky a dal to do temné garáže, tak jsem zkusil proturovat a koleno bylo rudý, jakoby pruhledny a byly vidět lítat jiskry. To mě docela vylekalo Přitom na světle nesvití. Upozorňují, že jsem to nijak neturoval, ale překvapilo mě to.
Editoval Thomas (28.12.2014 10:45:32)
- THorny
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
RSWR:
Na motorku jsem už naházel co bylo přibalený jakou soutěžní kit. V tý přidušený verzi se s tim nedá snad ani na ryby 9,8kW je fakt málo. Uvidím až jí dám víc zabrat zatím jsem jí jen lehce projel aby se zaběh trochu motor, když vše klapne tak začátkem týdne budou crániče chladičů a pak hurá zkusit co v ní je
Co tomu asi říká ta gumová hadice
- Šéďa
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Plzeňský kraj
- Motorka: Ktm exc 450
- Tel: mám
- 0 0
Tendr napsal(a):Co tomu asi říká ta gumová hadice
Taky si řikam jakou životnost u toho svodu ty hadice mají
Když řežu....., musíte mi přidat plyn.
- Šéďa
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
RSWR: Můžu se zeptat co jeto na tom koleni (nevim jak bych to řekl za bambuli,.)u tý krytky jak končí ta červená část kolene?Možná jsem za blbce co to neví ale rád se nechám poučit
- Šéďa
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
m.sedivec napsal(a):RSWR: Můžu se zeptat co jeto na tom koleni (nevim jak bych to řekl za bambuli,.)u tý krytky jak končí ta červená část kolene?Možná jsem za blbce co to neví ale rád se nechám poučit
To je jako nákej spešo katalizátor? nebo jen rozšížení kvůli lamdasondě jestli je to teda stříkačka
- Carlitos13
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ústí nad Labem
- Motorka: 1090 adv r
- Věk: 40
- Tel: 731309504
- 0 0
m.sedivec napsal(a):m.sedivec napsal(a):RSWR: Můžu se zeptat co jeto na tom koleni (nevim jak bych to řekl za bambuli,.)u tý krytky jak končí ta červená část kolene?Možná jsem za blbce co to neví ale rád se nechám poučit
To je jako nákej spešo katalizátor? nebo jen rozšížení kvůli lamdasondě jestli je to teda stříkačka
patří to k laděným výfukum akrap to má třeba nad tím kolenem vypadáto jako taková expanzka(kvůli průběhu výkonu)
m.sedivec napsal(a):m.sedivec napsal(a):RSWR: Můžu se zeptat co jeto na tom koleni (nevim jak bych to řekl za bambuli,.)u tý krytky jak končí ta červená část kolene?Možná jsem za blbce co to neví ale rád se nechám poučit
m.sedivec:zvyšuje to průtok výfukových plynu až o 10% .přidá max 3hp a snižuje hluk až o 1,5 dB...dle modelu a motorky.
- Šéďa
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
aha tak dík za nové info
THorny napsal(a):Zdarec, chci se zeptat jak moc se má nebo nemá hřát svod výfuku na wr450, během chvile po nastartování, nebo po zastavení se mi rozsvítí koleno do červena. V prodejně mi sice řikaly ať se nedivim, ale přijde mi to divný jestli třeba není chudá směs. Případně jestli někdo víte jestli se dá hýbat bohatostí jak u XT přez digitální tachec.
Koleno u WR mi svítí jen při vytaženém sytiči a je to vidět pouze ve tmě, jinak vůbec. Pokud koleno svítí stále, tak je směs moc bohatá. U těch nových s EFI sytič chybí a bohatost směsi při studeném motoru se nastavuje sama.
Nastavovat bohatost směsi jako u XT660 přes palubku nejde, je potřeba Powertuner (taková ta modrá krabička ).
Takže kroucením toho kolečka se nastavuje doraz uzavření klapky u vstřiku (volnoběh) a jeho vytažením se zapne "sytič" (klapka se ještě víc otevře)? Tzn. studený start jakoby na půl plynu?
Power Tuner jsem nikdy v ruce nedržel, ale podle obrázků jsem čekal, že to bude ohledně nastavení směsi stejný jako u Powercommanderu, kde se určité poloze TPS a otáčkám motoru mění přírůstkově (+/-) otevření vstřiku. Celý se to pak upravuje v tabulce v PC, kterou pak jako mapu nahraješ do Powercommanderu.
Díky za odpověď.
- THorny
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
díkes za veškerý objasnění. 1.1. ji snad pojedu projed tak uvidím jak si budem rozumět mimo silnic
- CKrupa
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: BMW R 1200 GS, KTM EXC 350, Gas Gas 280 TXT
- Věk: 60
- Tel: 603 513 478
- 0 0
Nemáte zájem o Power Commander V., na WR 450 F od 2012, mapy se daji stahovat na www.powercommander.com, mám jej nepoužitý a prodal bych. Stojí 400$, prodám za 8.000 českých.
Editoval CKrupa (31.12.2014 22:01:20)
- THorny
- Pokročilý
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
Dnes jsem se prvně pustil do ventilů u WR a hned mám doazy: 1- v jaké poloze vačky ideálně měřit (já měřím když je palec vačky odvrácený od ventilu)? 2- správná vůle sání 0,10 - 0,15 / výfuk 0,20 - 0,25 ( to jsem snad správně přelouzkal v anglickym manuálu, protože všelijakých podobných rozměrů tam je uvedeno hafec)? 3- Když už se k nějakým hodnotám doměřím tak kam je lepší posunout výslednou vůly: horní mez (asi kdyby se zaklepával ventil), spodní mez ( kdyby se snad ochodily díly co tlačí na ventil)?
Teď jsem se díval na vymezovací podložky na partsdepot a rozměry mají stejně po 0,050, takže to bude spíše trefování do tolerance, ale i tak zůstává otázka co je lepší nechat např. na sání: 0,10 a nebo to zvednout na 0,15 kdyby to takle snad vyšlo, případně jaký kdo máte názor na neoryginální ty jdou sehnat v rozměrech po 0,025?
Tohle jsou moje hodnoty, asi nic tragickýho, ale 2 setiny radši už budu řešit
Editoval THorny (06.02.2015 21:38:19)
|