INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Moto Palič-Roman Michalík
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Kocábov
- Motorka: Beta 525 RR, Suzuki VS 800 Intruder
- Věk: 54
- Tel: mám
18 3
Moto Palič-Roman Michalík
Těch smajlíků bych sem měl dát hned několik. Pořídilm jsem si enduro Beta 450 RR- u nás zatím moc nerozšířená značka. Měl jsem i obavu, jak to bude s náhradními díly. Včera jsem navštívil uvedenou firmu pana Michalíka, mám to z domu asi 25 km. Má to u rodinného domku ve výstavbě sklad, regály teprve montovali. U pokladny akorát počítač a nikde nic. Jenže realita mi pak vyrazila dech. Na skladě má opravdu do posledního šroubku vše. Včetně jakéhokoliv koleška do převodovky, ložisek do přepákování, písty ojnice a pod. Dostal jsem i o zub větší rozetu od originálu, zadní tuningový podblatník s led světlem, plastový držák přední brzdové hadice, náhradní dvojplášťový filtr. Když jsem se zmínil, že se mi nelíbí original plastový kryt- chránič spojkové pumpy před roztržením retězu, donesl kryt vypálený laserem z 6mm materiálu a chtěl za něj 200 kč bez papíru. Nakonec mi dal ještě při vyúčtování slevu na vše 10 %. Možná si tím chce získat zákazníky, nevím. Vím ale jistotně, že jeho firmu s radostí zase navštívím s pocitem, že na nic nemusím čekat a cokoliv budu potřebovat na motorku , tak tam hned dostanu i za cenu, že by to musel vymontovat z nové motorky, pokud by to náhodou neměl na skladě.
Editoval viteka 32 (03.11.2009 22:05:03)
- riderccm
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Valašsko
- Motorka: Yamaha xt 600 (43f)
- Věk: 26
1 0
Re: Moto Palič-Roman Michalík
viteka 32 napsal(a): Těch smajlíků bych sem měl dát hned několik. Pořídilm jsem si enduro Beta 450 RR- u nás zatím moc nerozšířená značka. Měl jsem i obavu, jak to bude s náhradními díly. Včera jsem navštívil uvedenou firmu pana Michalíka, mám to z domu asi 25 km. Má to u rodinného domku ve výstavbě sklad, regály teprve montovali. U pokladny akorát počítač a nikde nic. Jenže realita mi pak vyrazila dech. Na skladě má opravdu do posledního šroubku vše. Včetně jakéhokoliv koleška do převodovky, ložisek do přepákování, písty ojnice a pod. Dostal jsem i o zub větší rozetu od originálu, zadní tuningový podblatník s led světlem, plastový držák přední brzdové hadice, náhradní dvojplášťový filtr. Když jsem se zmínil, že se mi nelíbí original plastový kryt- chránič spojkové pumpy před roztržením retězu, donesl kryt vypálený laserem z 6mm materiálu a chtěl za něj 200 kč bez papíru. Nakonec mi dal ještě při vyúčtování slevu na vše 10 %. Možná si tím chce získat zákazníky, nevím. Vím ale jistotně, že jeho firmu s radostí zase navštívím s pocitem, že na nic nemusím čekat a cokoliv budu potřebovat na motorku , tak tam hned dostanu i za cenu, že by to musel vymontovat z nové motorky, pokud by to náhodou neměl na skladě.
Motopalič v Krhové už funguje dávno, dluho sem tam nebyl, ale spíš přemisťovali prodejnu, že se ti to zdálo jako nové. Michalík je tady pojem. Ten vždy před Zašovskou skálou (místní super motokros) si trochu přihnul, ráno v 5 ho tahali z hospody a v 9 před tréninkama si dával štamprle na vyrovnání tlaku, když pak přišel hlavní závod, tak všechny pojebal o dvě kola i víc. I na začínajíc tm 125ccm - věřte mi bylo na co koukat. Před michalíkem vždy klobouk dolů a jak slyším tak i před jeho podnikatelskýma záměrama. Roman byl a je zkrátka dravec
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
18 3
Bruce TTR: Jo kdyby to byl fungl nový stroj, tak to by byla paráda, bohužel na takový nejsou love. V inzerátu bylo napsané sice super stav, ježděná v bačkorách. I první dojem byl dobrý. Ale při sundání sedla kvůli filtru zjistíš , že sedlo je rozlomené a slepené vteřiňákem, ohnuté šrouby pod řídítky a pod. Ale s tím člověk musí počítat, že nikdo nebude s takovým strojem jezdit v rukavičkách. Sám jsem s tím už zažil kolem 15 pádů, některé vypadaly dost drsně, ale motorka přežila bez úhony.
- widle
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Pržno
- Motorka: Beta 450 RR
- Věk: 38
- Web
0 0
Já znám Romana alias Paliče osobně, má tu firmu se švagrem Rudou kavským... Od Rudy jsem kupoval na jeře jeho Betu 450RR, model 90. Sice jsem velký maznil, ale bětka se mi moc líbí
nejhezčí zásah do přírody je drapákem........
- widle
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
0 0
Pitr napsal(a):viteka 32 Ma aj na starší stoje?
jééé, model 09 díky
- viteka 32
- Veterán

- Fotogalerie
- Založená vlákna
18 3
widle: A ty jsi z kterého Pržna, snad ne kousek od nás za Jablůnkou.
- widle
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
0 0
viteka 32:
ee, já su od Frýdku-Místku v Jablůnce bydlí ogaři Kotrlovi co?
- widle
- začátečník

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Web
0 0
viteka 32:
to i já..s petrem jsem byl kdysi na dakaru
- bobkuuu
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Lysá pod Makytou, Púchov
- Motorka: 690
- Věk: 35
- Tel: +421904249455
1 2
Palič super rýchly servis potrebovali sme spojazdniť Betu a žiadne ofaje
dnešok je včerajší zajtrajšok!!! lidi jsou kurvy, mrdej a kradou kéž by aspoň jednou za rok dorazila blbců sběrna (Kabát)
|