Off-Road Forum OFFMOTO.COM Off-Road Forum OFFMOTO.COM

Rychlé hledání

ENDURO - CROSS

ČTYŘKOLKY

MOTOTURISTIKA

Cestování (126)
Srazy (72)
Výlety (114)

MOTOSPORT :: ZÁVODY

INZERCE : Motocykly

INZERCE : Ostatní

REKLAMA

Drapáci - ENDUROVÝ víkend (volume..3)

#141 28.07.2016 16:44:05

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Re: Drapáci - ENDUROVÝ víkend (volume..3)

SojkinXR6R:  ano taky si myslím. Janku promaž to pls. nebo to přehoď do sporů. Všichni jsme se shodli že to byl letos nejlepší pojezd a je jen škoda že se ten dojem takhle zbytečně kazí.

#142 28.07.2016 18:19:45

Jsem v praci , mam slabou aku .... nic bych nemazal, dalo to praci a je to dobry pro celkovy obrazek o nas ... neberu to jako spor. Nic me z toho neurazi a nepohorsuje. Klidne muzu dat skeny z temat od moralistu .... problemy a nedorozumeni jsou vsude, obcas to musime vyventilovat, hold nemame to stesti jak chemici, aby se schazeli pravidelne a treba i jen v hospode .... nevidel jsem dokonalou partu. Mar radost z perfekt vikendu, uz par dni se casto potutelne usmivam i po tom dnesku tady ... nic mi to nekazi a nezkazi ano 
Jen jsem zkousel, kam az budes schopny zajit ... V podstate si od patku 23.00 moc nepamatuju  lol 
Me fakt mile prekvapilo, ze jeli vsichni pekne a az na nemce nebylo cekani nijak dlouhy na sjeti grupy a odsejpalo to + k tomu cas na odpocnek .... proste pohodovka

#143 28.07.2016 19:05:18

Janek napsal(a):

Jsem v praci , mam slabou aku .... nic bych nemazal, dalo to praci a je to dobry pro celkovy obrazek o nas ... neberu to jako spor. Nic me z toho neurazi a nepohorsuje. Klidne muzu dat skeny z temat od moralistu .... problemy a nedorozumeni jsou vsude, obcas to musime vyventilovat, hold nemame to stesti jak chemici, aby se schazeli pravidelne a treba i jen v hospode .... nevidel jsem dokonalou partu. Mar radost z perfekt vikendu, uz par dni se casto potutelne usmivam i po tom dnesku tady ... nic mi to nekazi a nezkazi ano 
Jen jsem zkousel, kam az budes schopny zajit ... V podstate si od patku 23.00 moc nepamatuju  lol 
Me fakt mile prekvapilo, ze jeli vsichni pekne a az na nemce nebylo cekani nijak dlouhy na sjeti grupy a odsejpalo to + k tomu cas na odpocnek .... proste pohodovka

Taky si tento tyden jedu v aute, vzpomenu na vikend a hned mam usmev na tváři...fakt pecka.....hned bych jel zase, klidne ve stejnej skupine, přesto,  ze to vypada, ze si po vikendu neprijdeme na jmeno smile 

#144 28.07.2016 19:18:07

enduroracer napsal(a):

Janek napsal(a):

Taky si tento tyden jedu v aute, vzpomenu na vikend a hned mam usmev na tváři...fakt pecka.....hned bych jel zase, klidne ve stejnej skupine, přesto,  ze to vypada, ze si po vikendu neprijdeme na jmeno smile 

Tak krafat umi kazdej, ale jak by mel nekdo neco prichystat zaridit nekam dorazit uz to skripe :-)

#145 28.07.2016 19:25:47

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
Místo: Ostrava
Motorka: EXC 300
Věk: 45
14 8

Janek:

Janku mi je to vazne burt,proto jsem ti psal ze kso nebyl jinotaje neodkryje.. Jen z meho uhlu pohledu docela humus vlákno, muzes si to oduvodnovat jak se ti zlibi,jestli je to spor nebo stenkrovani proste ostatni nepoberou...

#146 28.07.2016 19:30:45

Jarynn napsal(a):

Janek:

Janku mi je to vazne burt,proto jsem ti psal ze kso nebyl jinotaje neodkryje.. Jen z meho uhlu pohledu docela humus vlákno, muzes si to oduvodnovat jak se ti zlibi,jestli je to spor nebo stenkrovani proste ostatni nepoberou...

Tak ti to muze bejt fuk, me teda je a to znam ten podtext ano 

#147 28.07.2016 20:59:14

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Zbytečné kalení vody.

#148 28.07.2016 21:29:29

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

Hoždy napsal(a):

Zbytečné kalení vody.

Myslis ty tvoje reci?

#149 28.07.2016 21:31:46

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

xfany:

Jo,jen miluju jak nekdo moralizuje a pak se chova nemlich stejne  a1 jsou to jen kecy,ale zabiji to jeste vic uz tak chciple forum...

#150 28.07.2016 21:37:58

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Jarynn: Celkem všechno ale na tebe to nebylo.

#151 28.07.2016 22:16:36

Jarynn napsal(a):

xfany:

Jo,jen miluju jak nekdo moralizuje a pak se chova nemlich stejne  a1 jsou to jen kecy,ale zabiji to jeste vic uz tak chciple forum...

Jasny ale i tak mi je to fuk. To bude tim ze jsem tu zazil vetsi sracky lol 

#152 28.07.2016 22:29:40

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

xfany:

Good  lol  ano 

#153 28.07.2016 22:32:37

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

Hoždy:

Vsak o nic nejde beru to jako tlachani u piva  wink  i kdyz mozna by u piva doslo uz na facky  a1 
E-pokud by sla debata v tom duchu...

Editoval Jarynn (28.07.2016 22:33:39)

#154 28.07.2016 22:45:58

Jarynn napsal(a):

Hoždy:

Vsak o nic nejde beru to jako tlachani u piva  wink  i kdyz mozna by u piva doslo uz na facky  a1 
E-pokud by sla debata v tom duchu...

Nedoslo....tam kazdej cumi jak vosel :-D

#155 28.07.2016 22:50:42

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Přesně potkat se všichni znovu tak si podáme ruky, pokecáme, zakalíme  a vše  cajk.  wink 

#156 28.07.2016 23:22:27

Já piju k pivu ještě RUM  big_smile 

#157 28.07.2016 23:37:38

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Míra 89: dnes 5 +  4  lol 

#158 29.07.2016 02:02:00

Jarynn napsal(a):

Janek:..... Jen z meho uhlu pohledu docela humus vlákno,....

Humus je dobrej, chvíli to smrdí, ale potom zahrádka pookřeje a roste jak politá živou vodou ano  ano  lol 

#159 29.07.2016 06:17:09

Hoždy
Uživatel
Fotogalerie
0 0

Janek napsal(a):

Jarynn napsal(a):

Humus je dobrej, chvíli to smrdí, ale potom zahrádka pookřeje a roste jak politá živou vodou ano  ano  lol 

Přirovnání pěkné ale v tomhle případě si myslím že je to mimo  nee1 

#160 29.07.2016 07:54:26

Jarynn
Mazák
Fotogalerie
Založená vlákna
14 8

Janek napsal(a):

Jarynn napsal(a):

Ty Janku, nekdy mas asi fakt pocit ze jsi stredobodem vesmíru ze jo?Pokus se nekdy trosku zamyslet co pises...Klidne se do me obuj svym obvyklym spusobem radoby ironie,jen ti nejak unika smysl toho co jsem tady psal.... a11 

REKLAMA

Zápatí

Statistika

TOPlist

Copyright © 2007 - 2014 OFFMOTO.COM | Ochrana osobních údajů