INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Beta Xtrainer 300
Re: Beta Xtrainer 300
zabijak napsal(a):Chlapi jsem rád, že se Vám recenze líbí, jen mě trochu děsí, že nekomentujete Video, Klidně se do mě pusťe, že jezdím pomalu, že je to dlouhý a nudný, já to vydržím, vím o tom, že sem MRDAL
Jedině, že by jste přehlídli odkaz, tak tu je ještě jednou:
https://www.youtube.com/watch?v=JgKwF1_eHow
Natoc video jak tomu davas
Jarynn napsal(a):zabijak: ....bojim talianskeho diletanstvi a nespolehlivosti ...ale technika je nespolehliva a ojebana
vs
je to fakt až k nevíře kolik hloupostí se dá udělat při vedení 1,5m kabelového svazku
- Jarynn
- Mazák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Ostrava
- Motorka: EXC 300
- Věk: 45
14 8
Hugila napsal(a):Jarynn napsal(a):zabijak: ....bojim talianskeho diletanstvi a nespolehlivosti ...ale technika je nespolehliva a ojebana
vs
je to fakt až k nevíře kolik hloupostí se dá udělat při vedení 1,5m kabelového svazku
Já bych nevytrhoval kontext oil masteru , to může být docela zásadní. Neříkám že shořelá moto ne
- Filda
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Chemička
- Motorka: KTM 250 EXC TPI
3 0
Absence kicku je největší bolest Sally
Editoval Filda (12.06.2015 11:43:43)
Žádný kopec není tak velký, aby nešel vyjet.
Filda :me by to spis zajimalo z hlediska myslenkovych pochodu konstruktera proc tam ten kick neni. . .uspora hmotnosti to asi uplne nebude a financne to je taky kapka v mori.
Pak ale budeš muset jezdit do terénu někam mezi lidi, aby, až odejde baterka, tě mohli vytáhnout odněkud z rokle. Možná je to námět na zájmovou spolupráci lesníků s enduristy
mě už se kick několikrát hodil a hodně jsem mu děkoval
Editoval jees (12.06.2015 12:35:56)
- offroaderTE
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Morava
- Motorka: HQ 701, SWM 300 R, TA 650
- Věk: střední
6 0
Jarynn napsal(a):zabijak:
Chapu ze princip je dobry,ale se proste trochu bojim talianskeho diletanstvi a nespolehlivosti. Umi hodne dobre pizzu,testoviny,hadry,design,obcas se jim povede vino,ale technika je nespolehliva a ojebana. Alespon tam kde jsem mel tu cest. Co nekoupi hotove stoji za prd. Rad bych se pletl,motka se mi libi moc
myslím Jary, že tohle u nových Bet už neplatí, zepetej se Rendy jaký má nájezdy v mth., to by KTM nevydžela !!!
Kukin dělal kopmlet GO na EXC 450 tuším po 250 mth. Renda dal tuším 430 mth. bez GO a furt to jelo, Venda šolin to samý, dává motky pryč po 400 mth a nový majitelé na nich řádí dál bez GO !!
Nevím že by měly nový Bety nějaký extra muchy a ojebaný materiály a problémy s elektrikoinstalací, což bývala bolest ital strojů
Jezdím-padám-vstávám...pokud ještě můžu :-)
Sally napsal(a):jees:
Jezdim do terénu kde lidi pravděpodobně nebudou a v dobu kdy by tam nemusel nikdo být. Jestli to máš naopak, tak budiž, ale já dělám vše proto, abych se s nikým nemusel ani míjet na dálku.
filda:
100 lidí 100 chutí
já jen že ti nevadí absence kicku. Tak to při závadě baterky/startéru/relátka zalomíš větev do tvaru startpáky a zasuneš do soukolí abys to našláp?
Nebo narychlo polkneš vědro bobulí abys nahonil biceps a vynesl moto z rokle? (když tam ty lidi nebudou a starter nepůjde)
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Nový Jičín
- Motorka: KTM 790ADV-R, KTM EXCF350-6D/2020,KTM-EXC300/17 a pár DUCATI
- Věk: 57
10 0
Kucí, právě proto že motor u X-Bety nebo 250Free jsou (hlavně výfukem) udušené a výkonově posunuté do nízkých otáček (a navíc výrobce očekává že tyto modely osedlá "mrdal" který je bude podtáčet) musí do motoru jít minimální množství oleje ať "nekarbonuje" a neodchází svíce... KTM to řeší mazáním 1:80(jsem zvědav na dlouhodobou životnost ložisek kliky a ojky ) a Beta to řeší oilmastrem který dávkuje olej dle otáček a zatížení...
Jinak (hlavně my dříve narození ) jsme děsné konzervy... ale: - jezdí i po ČR tisíce (a po světě miliony) skutrů (a hlavně Italských) a oil-master jim funguje... proč by nefungoval u Bety??? - před 40 lety Škoda 1000 měla starér a v origo výbavě i start. kliku, první Japonské 4-válcové moto totéž el.startér + kick... a najde dnes někdo kliku u auta? Nebo na litrové moto? - Kick u moto je pro výrobce hromada dílů: klika, hřídel, gufero, vratná pruž., "ráčna", mezikolo... a pro uživatele je to cca 3kg!!! Je to jen o tom mít O.K. baterku! Třeba u Free 2015 je v serii lithiová což je 0.5kg a konkrétně já, víc postávám a chytám "dech" nebo se někde válím = furt startuju a drží ... pokud někdo nevěří el.startu, tak proč věří že neumře CDI? nebo indučka? nebo snímač na klice? To je lepší sedět doma a nikam nejezdit ... a samo, nosit pásek a kšandy!
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
10 0
Jarynn napsal(a):PETARDAK:
Prooc neverim el starteru?protoze me uz v te rokli malem nechal
Jasně, proto má Free 2015 baterku lithiovou(má větší kapacitu, mnohem větší st.proud a téměř nulové samovybíjení) a ne olověnou jako 14ka... ale jak píšu, stejně Tě(nás) v té rokli nechá "mrtvé" CDI, indučka, aj. ...
Život je příliš krátký na to, mít jen jednu motorku, sériový výfuk a jezdit jenom občas...
- Filda
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
PETARDAK napsal(a):Jarynn napsal(a):PETARDAK:
Prooc neverim el starteru?protoze me uz v te rokli malem nechal
Jasně, proto má Free 2015 baterku lithiovou(má větší kapacitu, mnohem větší st.proud a téměř nulové samovybíjení) a ne olověnou jako 14ka... ale jak píšu, stejně Tě(nás) v té rokli nechá "mrtvé" CDI, indučka, aj. ...
jenomže když Tě nechá v rokli CDI nebo indukčka je to něco jiného,než když Tě tam nechá něco,co je chybou těch kteří v KTM vymýšlej blbosti a uživateli akorát přidělují starosti,viz řešení vedení kabeláže.. a o tomhle můžeme rozvíjet moudra jinde,myslím,že je škoda kazit zabijákovi pěkné vlákno 
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
10 0
spacak napsal(a):Tak pravděpodobnost vycucnutí baterie je větší než to CDI, větráky světla závada v el.instalaci časté startování atd .....prostě je to špatně nemít start páku....u větších moto se dá dokoupit jako KIT.
Ta "pravděpodobnost" víz Škodovka + Jap. 4vál a St.klika dnes Kick-start jde dokoupit k Betě u 250 ani 350 Free ne(nevešel by se do rámu, který je prioritně navržen pro E-Freeride) Za pár let, nenajdeš startovačku u žádného endura ...a nikomu chybět nebude
- pan W
- Bahňák

- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: HusaberG TE 250
1 0
Mě právě štval poddimenzovaný el. starter u 2T Husara a po několika výkysech v lese šel pryč a asi proto u mě panuje lehká nedůvěra ve 2T startery... Jinak na origo "přepravce" od KTM je i míchání 1:80 a ano, když jedu s partou, která preferuje jízdu nemrdací se celej den po "trialu", ale jede se svižně, nebo na klasický soutěži endura tak míchám.Na onu "mrdačku" míchám 1:60 a absolutně bez problému...
- PETARDAK
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
10 0
Sally si koupil svou první vysněnou KTM a hned je z něj odborník na veškeré motorky KTM
- Filda
- Bahnomil

- Fotogalerie
- Založená vlákna
3 0
Strejda-GC napsal(a):Sally si koupil svou první vysněnou KTM a hned je z něj odborník na veškeré motorky KTM
Ano a počkej až uvidí letošní prolog Romaniac.. letos to prý zase bude nuda
|