INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Honda XR 650 R - tipy, triky, rady
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR 650 SM Dallara , HQ FE 450 , 929 RR
- Věk: 23
- 0 0
Re: Honda XR 650 R - tipy, triky, rady
Fullspeed:
jo pěkná až škoda ji takhle předělávat , já viděl tak pul roku z5 taky ze starterem na inzerci ale měla komplet ladák.
Pixel Crew
- Fullspeed
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR650R
- Věk: 33
- 0 0
VacaXR: Jasně XR650R je prostě kult,kdyby KTM nepustila ven 690 neměla Honda konkurenci,ona ji vlastně nemá,tak jednoduchou a našlapanou motorku s kompr.p. 10:1 už nikdo nikdy nevyrobí
Taky se mi víc zamlouval původní stav, ale každý dle gusta. Až půjde XR z domu, je v plánu právě KTM 690 SMC R s Akrapem, už na ní škudlím. Skoro 50 kW jednovál musí být prostě mazec.
- Fullspeed
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR650R
- Věk: 33
- 0 0
VacaXR:
Tak tak,dostal sem nabídku s jednou partou do Maroka,takže musím postavit svoji XR a jim nachystat 3 BMW 800GS
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
Fullspeed:
tak to budeš mít hezký výlet pěkně to natři těm baworákům a ať XRko drží jak má
Pixel Crew
Lochmic:
Ne, v USA, byl tam za 220 Kč na naše. Bral jsem tam toho ale víc, aby se vyplatila pošta + clo. Na PD to stojí kolem 800,- myslím. Dnes jsem to byl teprve zkusit, vyřešilo se tím pískání spojky při zmáčknutí páčky, spojka jde pravidelně, spíná hned, pořád ve stejném místě a už nemusím štelovat lanko dle teploty motoru, předtím to při spojování v terénu přestávalo vypínat a musel jsem šponovat lanko. Se starou vložkou to fungovalo hodně zvláštně, jak to bylo přidřené, pořád jsem nějak přenastavoval, ale nedalo se. Lepší zkontrolovat, než se podělá koš, to je potom místo pár stovek několik tisíc. Sranda je, že předchozí majitel koš měnil, protože mu nevypínala spojka (což bylo tou vložkou, která ve starém koši nechodila už skoro vůbec), lamely + plechy taky nové, delší tyčka na zakázku, ale původní problémovou vložku tam nechá. Aneb opravy po česku.
Editoval green.bear (26.02.2015 20:26:33)
Wrick: pěkná! Odkud máš ty polepy?
made in china ebay.com za ty prachy,super
Editoval wrick (26.02.2015 20:33:20)
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
wrick:
moc hezká a polepy super (y) nedělají bublinky na nádrži ? když je to china
Pixel Crew
Nedělaj nárž je vyřezávaná a drží to docela dobře. Předtim jsem si je nechal vyrábět a tyhle mě vyšli na 1/3 cenu.
- lochmic
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Ktm ec300, 990 Adventure
- 0 0
green.bear napsal(a):Lochmic:
Ne, v USA, byl tam za 220 Kč na naše. Bral jsem tam toho ale víc, aby se vyplatila pošta + clo. Na PD to stojí kolem 800,- myslím. Dnes jsem to byl teprve zkusit, vyřešilo se tím pískání spojky při zmáčknutí páčky, spojka jde pravidelně, spíná hned, pořád ve stejném místě a už nemusím štelovat lanko dle teploty motoru, předtím to při spojování v terénu přestávalo vypínat a musel jsem šponovat lanko. Se starou vložkou to fungovalo hodně zvláštně, jak to bylo přidřené, pořád jsem nějak přenastavoval, ale nedalo se. Lepší zkontrolovat, než se podělá koš, to je potom místo pár stovek několik tisíc. Sranda je, že předchozí majitel koš měnil, protože mu nevypínala spojka (což bylo tou vložkou, která ve starém koši nechodila už skoro vůbec), lamely + plechy taky nové, delší tyčka na zakázku, ale původní problémovou vložku tam nechá. Aneb opravy po česku.
Napadlo mě, že bych to nechal vyrobit u kluků u nás v práci. Rozměrově by to mělo být stejný jako to původní, jen by se tam přidali ty mazací otvory. Co myslíš?
lochmic napsal(a):green.bear napsal(a):Lochmic:
Napadlo mě, že bych to nechal vyrobit u kluků u nás v práci. Rozměrově by to mělo být stejný jako to původní, jen by se tam přidali ty mazací otvory. Co myslíš?
Čus,
mrkni na ty fotky, co jsem dával, liší se to v té horní části, jsou na ní dvě díry navíc a uvnitř je to ještě vybrané stejným stylem, jako ve vnější části.
Včera večer jsem to měl ještě jednou rozhozené a uvnitř koše byl tentokrát olej, s původní vložkou sucho. Pokud to budeš rozhazovat, dej pozor při povolování matky, na ose je zářez, do kterého je zaklepnutý plechový límec matky, musíš to vyklepnout ven. Poprvé jsem to přehlédl a samozřejmě matka nešla povolit. Ještě potom při skládání je hned pod matkou silnější tvarovaná podložka, patří nápisem "OUTSIDE OUT" čelem k Tobě. Jaryn, který dával druhý koš, ji na mé moto nasadil obráceně.
Editoval green.bear (27.02.2015 10:48:30)
- lochmic
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Ktm ec300, 990 Adventure
- 0 0
green.bear:
Dík za radu, podívám se na to co tam mám. A pak uvidím. Myslím, že by to vyrobit šlo. Mohl bych jich pak nechat udělat třeba víc, kdyby někdo tady chtěl. Šel bych to rozhodit hned, ale složil mě nějakej moribundus
nebude niekto nieco objednavat z USA?
|