INZERCE : Příslušenství - ND
|
REKLAMA
Honda XR 650 R - tipy, triky, rady
- Prochal11
- Bahnomil
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Místo: Trhové Sviny
- Motorka: Husaberg FE 450 Husqvarna TE 300 KTM 950 SER
- Věk: 39
- Tel: 774154754
- 5 3
Re: Honda XR 650 R - tipy, triky, rady
Kdo se bojí,nesmí do lesa :-)
Prochal11:
Pěkný! Hele, jak to jede s tím Vinckem? Nemáš nějaký video se zvukem? Je to rozdíl oproti origu s HRC koncovkou, pokud máš i origo výfuk? Ty svody jsou od jaké firmy? Karbec jsi po přehození musel asi natryskovat, co? Taky o Leošovi uvažuju.
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR 650 SM Dallara , HQ FE 450 , 929 RR
- Věk: 23
- 0 0
Ja mám video jestli chceš můžu to tu hodit , mám taky tyhle svody značka to je abp racing nějak jsem výkon nepoznal oproti origo ,výfuk mám taky vincka a první jsem tam dával vyfuk až potom svody a ten vyfuk tomu určitě pomohl zlepšil se spodek a hlavně ten zvuk nemá chybu i když jsem tam měl tu otevřenou origo koncovku jak píšeš asi tu HRC. Kupodivu jsem nic nemusel přetryskovávat video zde: https://www.youtube.com/watch?v=OIZNaAb6dLI green.bear napsal(a):Prochal11:
Pěkný! Hele, jak to jede s tím Vinckem? Nemáš nějaký video se zvukem? Je to rozdíl oproti origu s HRC koncovkou, pokud máš i origo výfuk? Ty svody jsou od jaké firmy? Karbec jsi po přehození musel asi natryskovat, co? Taky o Leošovi uvažuju.
Editoval VacaXR (20.02.2015 20:38:42)
Pixel Crew
normalne pekne video a tie vtaky na pozadi su skvele
VacaXR:
Děkuji za informace a video, asi Leoša pořídím na léto k SM kolům, v terénu by se mu to se mnou nemuselo moc líbit.
Mám na Tebe ještě jeden dotaz, když máš tu Dallara verzi, pořídil jsem z ní kola a nástavec na třmen, myslel jsem si, že to jen nahodím a budu lítat, jenže mi nejde pořádně nasadit třmen, který drhne o hranu kotouče a ještě mi to navíc drhne o vidlici při otáčení. Dostal jsem ke kolům i rozpěrky, ale jsou stejně široké jako origo, s malým kotoučem nic nedrhne. Nevíš náhodou jestli se nedával na tyto verze jiný třmen? Dře mi to o tu tyčinku v dolní části a nevím, jak to pořešit.
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
jo v pohodě není zač aha tak co já vím tak bych řekl že ne je to divné , najdu jestli ti to pomuže fotku brzd. třemu green.bear napsal(a):VacaXR:
Děkuji za informace a video, asi Leoša pořídím na léto k SM kolům, v terénu by se mu to se mnou nemuselo moc líbit.
Mám na Tebe ještě jeden dotaz, když máš tu Dallara verzi, pořídil jsem z ní kola a nástavec na třmen, myslel jsem si, že to jen nahodím a budu lítat, jenže mi nejde pořádně nasadit třmen, který drhne o hranu kotouče a ještě mi to navíc drhne o vidlici při otáčení. Dostal jsem ke kolům i rozpěrky, ale jsou stejně široké jako origo, s malým kotoučem nic nedrhne. Nevíš náhodou jestli se nedával na tyto verze jiný třmen? Dře mi to o tu tyčinku v dolní části a nevím, jak to pořešit.
Pixel Crew
To by byl hodnej. Zajímá mě hlavně ta spodní část, jestli tam máš taky tu tyčinku nebo ne. Nechápu, proč to tam nechce jít.
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
green.bear:
no mám pouze tuhle , jedině potom podrobněji vyfotit ale nwm kdy se tam dostanu mám nemocenskou
Pixel Crew
- Fullspeed
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR650R
- Věk: 33
- 0 0
VacaXR:
Jak budu v dílně,vyfotím,dělám z ní expedic.verzi velká nádrž acerbis,laminát předek s dvojsvětlem z Afriky a tak pod...
- Fullspeed
- začátečník
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- Motorka: Honda XR650R
- Věk: 33
- 0 0
VacaXR:
OK zkusím něco najít,řeším sedlo origo na delší cest je bída utrpení,Corbin USA by byla pecka ale dolar v prdeli plus šaškárny kolem a je to nesmysl,zkusím ho nechat udělat podle fotek
VacaXR:
Díky za foto, vypadá to, že mám totožný set. Ještě dotaz, průměr kotouče máš asi taky 320 mm, že?
Zdar borci,
dneska bych tady měl jeden technický nedostatek prvních ročníků XRek. Jedná se o vymezovací vložku koše spojky. Řešil jsem to z důvodu pískání z motoru při sepnutí spojky na místě, které se mi ozývalo hned po koupi. Nejprve jsem myslel, že bude špatné ložisko, takže jsem koupil i to, ale po rozhození koše bylo jasno. Vložka, která by měla jít volně, byla přidřená v koši. První modely měly vložku bez dvou mazacích kanálů v horní části a také chybí vybrání uvnitř. Zkusil jsem to vyfotit, aby byl patrný rozdíl. Kromě pískání se mi při poslední vyjížďce nedařilo vyřadit při stání na místě, spojka pořád jakoby byla lehce v záběru a taky na volnoběh při zmáčknutí spojky to občas zdechlo. Prý se to může kousnout úplně, což by v provozu na křižovatce asi nebylo úplně gut. Kdo neví, co tam má, doporučuji preventivně zkontrolovat, je to otázka půl hodinky. Mělo by se to týkat ročníků 00, 01 a některých 02.
Mějte se fajn.
GB
Editoval green.bear (24.02.2015 23:19:24)
- VacaXR
- Bahňák
- Fotogalerie
- Založená vlákna
- 0 0
tak snad se mě to netýká mám 2003 green.bear napsal(a):Zdar borci,
dneska bych tady měl jeden technický nedostatek prvních ročníků XRek. Jedná se o vymezovací vložku koše spojky. Řešil jsem to z důvodu pískání z motoru při sepnutí spojky na místě, které se mi ozývalo hned po koupi. Nejprve jsem myslel, že bude špatné ložisko, takže jsem koupil i to, ale po rozhození koše bylo jasno. Vložka, která by měla jít volně, byla přidřená v koši. První modely měly vložku bez dvou mazacích kanálů v horní části a také chybí vybrání uvnitř. Zkusil jsem to vyfotit, aby byl patrný rozdíl. Kromě pískání se mi při poslední vyjížďce nedařilo vyřadit při stání na místě, spojka pořád jakoby byla lehce v záběru a taky na volnoběh při zmáčknutí spojky to občas zdechlo. Prý se to může kousnout úplně, což by v provozu na křižovatce asi nebylo úplně gut. Kdo neví, co tam má, doporučuji preventivně zkontrolovat, je to otázka půl hodinky. Mělo by se to týkat ročníků 00, 01 a některých 02.
Mějte se fajn.
GB
http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/4607_3.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/4607_4.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/4607_s1.jpg http://www.offmoto.com/uploads/thumbs/4607_s2.jpg
Editoval VacaXR (25.02.2015 12:08:13)
Pixel Crew
VacaXR: Kontrola je hotová hned, pro klid duše.. Chtěl jsem to nechat až za 500 km společně s olejem, ale asi jsem to chytl tak akorát, bylo to fest přidřené.
|